Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Spadłam z kosmosu :)

Wczoraj wpisałam w google: wyścigi konne, myśląc o zarobieniu pieniędzy.

Po 15 minutach obstawiłam juz pierwsze biegi na William Hill.

Rano byłam mile zaskoczona gdy zobaczyłam stan konta a tam z 17f zrobiło się znowu 25.40f :)

Poranek spędzony z laptopem, następne zakłady (niecierpliwie czekam na wyścig i wyniki :) )

Nie pamiętam już jak znalazłam się tutaj ale dwie godziny temu nawet nie znałam znaczenia słowa "traderzy".

Zainstalowałam juz AGT Pro, zarejestrowałam się na Betfair, niestety małe dziecko nie chce zasnąć i nie mam możliwości zeskanowania dowodu w celu potwierdzenia wieku :)

No cóż... ciekawa jestem nowej przygody bo jestem 100% POCZĄTKUJĄCYM traderem ;)

Odnośnik do posta

yavor, nie przesadzaj ;)

Ok, mój koń wygrał. Typowałam 2 i obydwa zajęły 1st i 2nd miejsce :)))

Nie wiem jeszcze jak odnaleźc ile zarobiłam więc musze poczekac na odświerzenie konta :D

sorry, że to nie jest o betfair ale takie wyścigi też dotycza tragerów? :)

O Boże... wygrałam 26f :DDD

Edytowane przez maala
Odnośnik do posta

Hej yavor, nie miałam takiego nicka na żadnym innym forum. To jest mój pierwszy raz. Jesli mi nie wierzycie albo nie chcecie ja się nie narzucam.

Następny wyścig wygrany w Leicester... masakra :)

Odnośnik do posta

yavor, nie przesadzaj ;)

Ok, mój koń wygrał. Typowałam 2 i obydwa zajęły 1st i 2nd miejsce :)))

Nie wiem jeszcze jak odnaleźc ile zarobiłam więc musze poczekac na odświerzenie konta :D

sorry, że to nie jest o betfair ale takie wyścigi też dotycza tragerów? :)

O Boże... wygrałam 26f :DDD

hahaha :)

Odnośnik do posta

hej,

na dzisiaj już wystarczy :)

Wczoraj ulokowałam 25f, wieczorem miałam 17f.

Dzisiaj rano 25,40f.

Kończę moje wyścigi na dzisiaj z sumą 49f.

Przy okazji działałam także na betfair, muszę tylko doczytać troszkę i poszukać wykresów itd.

Miłego wieczorka :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.