Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Jutrzejszy mecz pucharowy w Szwecji. Kurs na Brommapojkarna 2,72, sredni u bukow 2,59, Pinnacle 2,64. Tendencja spadkowa u zdecydowanej wiekszosci bukow.

Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

Ja zagrałem póki co Hafnarfjordur - Bate Borisov, oczywiście na gości. U buków kurs dość ładnie leci, więc nie powinno być problemów ze sprzedażą.

Na reszte zakupow poczekam do jutra.

Odnośnik do posta

Bate dobry wybór jak narazie wraca dwóch podstawowych zawodników co pewnie wpłynie na kurs, a z resztą faktycznie lepiej poczekać na jutro ponieważ sam nie widze nic ciekawego.

Odnośnik do posta

Polona Hercog v Katarina Srebotnik

BACK KS obecnie 2.34...średnia u buków 2.18...Katarina gra w rodzimym turnieju więc motywacja większa Polona solidnie w tym sezonie ale to nadal zawodniczka z drugiej półki..dla mnie spotkanie 50 na 50....obie zawodniczki w 1-ej rundzie łatwo odprawiły rywalki po 2-0....

Odnośnik do posta
Ja zagrałem póki co Hafnarfjordur - Bate Borisov, oczywiście na gości. U buków kurs dość ładnie leci, więc nie powinno być problemów ze sprzedażą.

Na reszte zakupow poczekam do jutra.

Po jakim kursie kupiłeś?

Odnośnik do posta

a ja 'zaryzykuje' i zagram backa na Arsenal za 1,55 i 1,54. Myślę, że przed meczem kursy jeszcze trochę spadną a jak fani Arsenalu się dorwą do rynku to będzie schodziło wszystko po każdej cenie :-)

poza tym pełny skład Arsenalu w Austrii:

Manuel Almunia, Abou Diaby, Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Laurent Koscielny, Tomas Rosicky, Samir Nasri, Carlos Vela, Theo Walcott, Alex Song, Jack Wilshere, Johan Djourou, Lukasz Fabianski, Gael Clichy, Andrey Arshavin, Vito Mannone, Emmanuel Eboue, Kieran Gibbs, Marouane Chamakh, Armand Traore, Craig Eastmond, Jay Emmanuel-Thomas, Emmanuel Frimpong, Conor Henderson, Henri Lansbury, Wojciech Szczęsny, Havard Nordtveit.

nie jest to zatem jakiś drugi skład, oczywiście kilku zawodników młodych i nieznanych ale większość to nazwiska powszechnie znane

w Pincu kurs 1,47 najwyższy Skybet 1,57 moim zdaniem potencjal spadkowy jak najbardziej jest

co o tym myslicie?

Odnośnik do posta

Ja od wczoraj trzymam takie spotkania na rynku Match Odds:

Lech @ 1.35 BACK ~ teraz 1.35

Debrecen @ 1.47 BACK ~teraz 1.47

Hammarby @ 2.68 BACK ~teraz 2.62

Petzschner @ 1.92 BACK ~teraz 1.91

Więc na razie średnio udane, Hammarby i Petzschnera będę jeszcze trzymał ale nie wiem czy z reszty się nie wycofywać, jakieś rady ?

Odnośnik do posta

Wysoki kurs na remis wśród babeczek na meczu Japonia-Anglia, kursy na poszczególne drużyny to 3.00-2.50 a kurs na remis 3.6, nie uważacie że to dość wysoko, zwłaszcza że buki mają go po 3.15 do 3.30.

Odnośnik do posta

Arsenal już sprzedany za 1,51 więc 3 i 4 ticki w kieszeni :)

co do babeczek to jak dla mnie tak egzotyczny rynek że nawet tam nie zaglądam :D ale jak chcesz to próbuj - do odważnych świat nalezy :D

Odnośnik do posta

O tym kursie na babeczki napisałem tak patrząc na to miarą czysto tradingową - męską hehehe, taki kurs na remis przy tak zbliżonych kursach na obydwie drużyny wśród facetów jest zawsze zachęcającym kąskiem. Myślę, że na tym nie stracę, najwyżej wyjdę na 0.

Odnośnik do posta