Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nigeria U20 (K) - Meksyk U20 (K), g. 15:00

Kurs na remis 2,5 bo obu wystarczy remis do wyjscia z grupy. Na 1:1 duza luka: 4,7 i 6,8. Na under 2,5 kurs w okolicach 1,7, u bukow nie przekracza 1,6.

Moim zdaniem warto sie zainteresowac kursem na 0:0, bo tam jest duza luka i mozna probowac kupic po 9,8. Plynnosc oczywiscie kiepska i rynek egzotyczny, wiec za grosze, ale mimo wszystko pare euro mozna tam zarobic.

Odnośnik do posta

Owca i jak ci wyszło z tym remisem,jak o tym napisałeś to było luzno miedzy 3,6/3,65 i trochę się pobawiłem na tych kursach skończyłem jak ktoś wystawił na 3,65 1500e czyli dzięki bo ja na plus,obecnie na pół godziny przed meczem kurs wacha się 3,7/3,75może dlatego że kurs na japonie sporo spadł.

Odnośnik do posta

No niestety rynek kobiet albo właściwie ten mecz nie był dobrym pomysłem bo coś nie bardzo wierze w uczciwość zachowań rynkowych. Spójrzmy na sytuację jaka była do zaobserowania w Pinnacle: mecz Japonia - Anglia U-20 kursy zanim wystawił pinec w BF były 3.00-2.50, po wystawieniu przez pinca na BF było 2.8 - 2.6 , cały czas spadał systematycznie na Japonki, na remis w tym czasie był 3.55 na BF oraz 3.43 na Pin. Wkoncu na 20 minut do przed początkiem meczu mamy 2,66 na Japonie, 2.72 na Angli iiiiii na remis 3.70!!!!! rozumiecie im bardziej równały się kursy dwóch drużyn tych bardziej rósł kurs na remis zarówno na Pin jak i na BF!!!! Ja jestem początkującym traderem ale czy nie uważacie, że ten mecz torche śmierdzi ??

Odnośnik do posta

Szczerze mowiac po tym co napisales dopiero skojarzylem, ze to ta sama grupa co Meksyk i Nigeria. Meksyk z Nigeria potrzebuja remiusu zeby awansowac, a Anglia i Japonia musza wygrac (i liczyc na korzystny wynik w drugim meczu). Szkoda ze wczesniej tego nie zczailem, bo bym lay-owal remis :(. Praktycznie 100% pewnosci na wzrost remisu.

Odnośnik do posta
systematycznie na Japonki, na remis w tym czasie był 3.55 na BF oraz 3.43 na Pin. Wkoncu na 20 minut do przed początkiem meczu mamy 2,66 na Japonie, 2.72 na Angli iiiiii na remis 3.70!!!!! rozumiecie im bardziej równały się kursy dwóch drużyn tych bardziej rósł kurs na remis zarówno na Pin jak i na BF!!!! Ja jestem początkującym traderem ale czy nie uważacie, że ten mecz torche śmierdzi ??

To że drużyny były wyrównane a kurs na remis 3,7 to nic nowego. Równanie sie kursow drużyn nie ma tutaj żadnego wpływu na ruchy w góre remisu, bo za to odpowiadają inne rzeczy. Powiem więcej, nawet 3,9 by mnie w tym meczu nie zdziwiło, bo był to mecz overowy, a kurs remisu jest silnie determinowany kursem o/u 2,5. Domyślam się, że kurs na over był w granicach 1,6, więc wszystko jest ok...

Odnośnik do posta

Nigeria - Meksyk mozna teraz 0:0 sprzedawac po 6. Ja kupilem po 9,2 a sprzedalem po 8,2. Szkoda ze zabraklo mi cierpliwosci, bo ten spadek tez byl latwy do przewidzenia.

Odnośnik do posta

na pinacle dalej jazda w dol wiec pewnie cos jeszcze zleci

szybka akcja na spartaku ,chyba wskazana :mrgreen: z 1-2 powino poleciec w dol

No niestety,wziolem 1,3-1.31 i klapa bo toz przed mamy 1.32,tniemy straty i nara spartak

nawet 1.34,czyzby jakas ustawka na x :mrgreen:

Odnośnik do posta

Dowiedziałem się że kursy na Huddersfield spadają dlatego że w Blackburn zagra tylko 3-4 podstawowych zawodników myślę że ta informacja za nie długo będzie potwierdzona i kursy jeszcze polecą.

Odnośnik do posta