Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Gra na giełdzie będąc obecnym podczas trwania spotkania

Promowane odpowiedzi

Zastanawiam się czy jest możliwość zakupienia bądź sprzedaży kursu uprzedzając zawieszenie rynku będąc obecnym podczas trwania zdarzenia sportowego.

Dobrym rozwiązaniem byłoby oglądać mecz na żywo, w sensie być na meczu i na laptopie skalpować po kilka ticków np. U/O 1.5g

A może po strzeleniu gola dałoby radę uprzedzić zawieszenie rynku...?

Czy próbował ktoś powyższego sposobu?

Można by spróbować tego sposobu na mniej ważnym meczu naszej ligi, możliwe, że wtedy zawieszenie rynku trwa nie co dłużej niż w czołówkach europejskich lig.

Co o tym sądzicie?

Odnośnik do posta

Nie ma szans.

Po pierwsze, BF nie ma raczej w ofercie "mniej ważnych meczów naszej ligi", więc niema opcji żeby wejść. No chyba, że postawisz u normalnego buka ;)

Po drugie, zauważ że za każdym razem jak zatwierdzasz zakład mija kilka sekund zanim zostanie on przyjęty (nie mówie o tym że ktoś go kupi). Zanim Ty zareagujesz na gola (nawet siedząc za bramką) i puścisz zakład, to właśnie w trakcie oczekiwania na zatwierdzenie zawieszą Ci rynek.

Odnośnik do posta

Ja to wiem, z tymże są jedynie przypuszczenia, że to się nie uda, interesuje mnie czy ktoś próbował, testował jak to wygląda? Jakaś nadzieja jest - klikasz na beta, to po 8sek masz kupiony zakład, ciekawe ile czasu trwa po golu do momentu zawieszenia w tych mniej ważnych meczach...może być to na granicy w niektórych spotkaniach.

Odnośnik do posta

Da się i wiele osób (lub firm) tak robi, czasami nawet można to zauważyć na meczach Bundesligi jak ktoś perfidnie ułamek sekundy przed zamknieciem zgarna całą ścianę. Na innych sportach też pewnie jest podobnie, np. scalping na tenisie, gdzie rynek nie jest zamykany. Z resztą na u/o i mo w piłce nożnej też można scalpować jeżeli mamy przewagę nad resztą w postaci malutkiej jednostki czasu.

Odnośnik do posta

Ja juz myslalem o tym i z tego co co zauważyłem to mecze in play sa pokazywane w tv , canal +, orange sport, moze teraz jest inaczej ( myslalem o tym z rok temu) ale wtedy to bylo bez sensu bo bym moze mial z pare seknud przewagi ale zanim bi mi zaakceptowalo to raczej juz rynek bylby zawieszony, ale probojcie moze sie uda.

Co do kursow to sa duze luki z tego co patrzylem np 1,8 back a lay 2,1 ale jakby udalo sie chwycic przed zamknieciem spokojnie sie jest duzo $ do przodu

Odnośnik do posta

plomien ale mi nie chodzi o to by oglądać w tv, bo to zawsze jakieś opóźnienie będzie - mam takie wrażenie , że tak to zrozumiałeś i o to ci chodzi (oglądanie w tv)

Natomiast mi chodzi o to, że siedzisz np. na stadionie i stamtąd grasz na giełdzie...

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta

Własnie ja też myślalem ze bede siedział na stadionie i obstawie jak będzie bramka, ale z tego co patrzyłem ( zaznaczam ze to bylo rok temu) mecze które są in play są transmitowane w tv i takie coś nie przejdzie i nawet będąc na stadionie pracownik betfair ogladajac mecz np. w orange spor zdazy zawiesic rynek zanim mi przyjmie zakład a o skalpowaniu na jakims underze nie ma mowy, luki sa zbyt duze.

Odnośnik do posta

Ciekawe artykuły.

http://sportstradinglife.com/2011/06/big-betfair-mysteries/

http://www.stuff.co.nz/auckland/local-sport/6238956/Suspected-illegal-betting-at-Open

http://www.betangel.com/blog_wp/2012/01/18/caught_siding-tennis_courtsiding/

Wspominacie o piłce nożnej, a przecież niektóre sporty nie są wogóle zawieszane po zmianie wyniku, takie jak tenis, siatkówka, piłka ręczna, koszykówka.

Odnośnik do posta