Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Kącik bukmacherski | Płatne typy | Serwisy monitorujące

Promowane odpowiedzi

Chyba każdy z nas jest sceptycznie nastawiony do serwisów oferujących płatne typy. Większość z tych stron to oszuści. Zakładają bloga, znajdują kilku chętnych, każdemu wysyłając inny typ na to samo zdarzenie, po czym kilka osób wykupuje abonament a złodziej kasuje stronę i zakłada nową. Chciałbym od razu przestrzec, że nie ma żadnej rzetelnej strony z fixami/ustawkami. Jest za to kilka serwisów, które wyróżniają się z tłumu swoim yieldem oraz są weryfikowane przez niezależne strony monitorujące

Od początku roku powstało kilka stron monitorujących płatne serwisy. Typerzy chcąc być monitorowani muszą uiścić abonament oraz wysyłać przedmeczowe typy do weryfikacji. W Polsce ten rynek dopiero raczkuje, natomiast na zachodzie jest to rzeczą normalną.

Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem osobą stronniczą, żaden z podanych niżej serwisów nie jest moją własnością, a opinię jaką im wystawiam bazuje tylko i wyłącznie na mojej obserwacji oraz informacjach znalezionych w internecie.

SERWISY MONITORUJĄCE

www.bettingadvice.com/

Zagraniczny, niezaprzeczalnie, najlepszy serwis monitorujący, będacy wyznacznikiem jakości dla reszty. Nie będę się tu rozpisywał, po prostu namber łan.

www.betver.pl

Najlepszy polskie serwis monitorujący. Działa jako formalnie-prawno zarejestrowana spółka, posiada nip i regon. Działa od kilku miesięcy. Możemy być niemal w 100% pewni co jakości werfyikacji

goal24.pl

Serwis darmowy, wygląda profesjonalnie, lecz mam mieszane uczucia co do jakości weryfikowanych stron, przynajmniej jedna z nich to oszuści. Wpadka wynikająca z braku profesjonalizmu (darmowa weryfikacja) czy też naciągactwo?

www.bemonitor.pl

Ostatnia polska strona z darmowym monitoringiem. W internecie ma negatywną opinię. Otóż administrator dopuścił się rzeczy bardzo podważającej wiarygodność serwisu,- monitorował swoją własną stronę z typami. Autor serwisu broni się przed tymi zarzutami twierdząc, że jest to nagonka ze strony konkurencji.

www.stawiaj.pl

Znane forum, prowadzi także kącik z monitoringiem.

stop-oszustom-w-necie.blogspot.com

Tak jak temat w linku

STRONY Z TYPAMI

www.letsbet.cc

Strona działające w dwóch językach ( ang/ pol) Działa od pół roku. Notuje średni miesięczny 25% yield, jak na razie bez żadnego minusowego miesiąca. Monitorowana przez 4 serwisy. Chyba najlepsza wierzytelna, polskojęzyczna strona jaką znalazłem.

www.bet-for-win.pl

Druga strona godna poświęcenia uwagi. Monitorowana przez 3 serwisy. Weryfikacja w kilku serwisach przekreśla jakiekolwiek szanse na manipulację. Bardzo wysoki yield. 1 minusowy mundialowy miesiąc.

Więcej grzechów nie pamiętam... :) Mam nadzieję, że nieco rozjaśniłem wasz pogląd w tej kwestii.

Wypróbowałbym jeden z powyższych, lecz przy wielkości mojego bankrolla zysk byłby nie adekwatny do zainwestowanych pieniędzy. Być może niebawem złożę się z kimś na abonament.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Witam! Jestem administratorem goal24.pl

goal24.pl

Serwis darmowy, wygląda profesjonalnie, lecz mam mieszane uczucia co do jakości weryfikowanych stron, przynajmniej jedna z nich to oszuści. Wpadka wynikająca z braku profesjonalizmu (darmowa weryfikacja) czy też naciągactwo?

Proszę podać mi strony z oszustami, chętnie je obejrzę.

Jeśli macie jakieś propozycje odnośnie serwisu proszę o poinformowanie mnie.

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Gość Anonymous

To jest mój pierwszy post, witam wszystkich i pozdrawiam.

Jestem początkującym "traderem". Szukam i czytam wszystko co wiąże się z tradingiem.

Znalazłem kurs nauki tradingu, który oferuje zarobek 1000 euro za weekend.

Koszt dwudniowego szkolenia w luksusowym hotelu w wybranym mieście 15 000 euro.

Mnie to zakrawa na oszustwo, ale może się mylę?

Bo mnie szkoda by było i setnej części tej sumy.

Odnośnik do posta
To jest mój pierwszy post, witam wszystkich i pozdrawiam.

Jestem początkującym "traderem". Szukam i czytam wszystko co wiąże się z tradingiem.

Znalazłem kurs nauki tradingu, który oferuje zarobek 1000 euro za weekend.

Koszt dwudniowego szkolenia w luksusowym hotelu w wybranym mieście 15 000 euro.

Mnie to zakrawa na oszustwo, ale może się mylę?

Bo mnie szkoda by było i setnej części tej sumy.

Bardziej by byli profesjonalni gdyby przynajmniej podali % kapitału tych pewniejszych wygranych, a samo 1000 euro o niczym nie świadczy gdyż każdy gra innym kapitałem.

Odnośnik do posta

Był już taki temat,a cena za kurs to jakaś kpina bo nikt nie może nikomu zagwarantować zysków w przyszłości po takim kursie,napewno są lepsze sposoby na zainwestowanie 15k euro.

Odnośnik do posta

Moim zdaniem to znalezienie naiwniaka, wystarczy jednego, który nie ma co robić z kasą. Znajdziesz takiego naiwniaka i sam sobie handlujesz z pięknym kapitałowym zabezpieczeniem.

Odnośnik do posta

nie widzicie że to kryptoreklama? gość rejestruje się żeby zapytać tylko o płatny kurs, zabawne

Napisz jeszcze na jakiej stronie to znalazłeś (ja wiem na jakiej) i już wszystko będzie wiadomo

Odnośnik do posta
nie widzicie że to kryptoreklama? gość rejestruje się żeby zapytać tylko o płatny kurs, zabawne

Napisz jeszcze na jakiej stronie to znalazłeś (ja wiem na jakiej) i już wszystko będzie wiadomo

Nie napisałem na jakiej i nie napiszę. Chciałem tylko poznać opinię ekspertów w tym temacie. Cieszę się, że jest odzew. Trochę zaskoczyło mnie posądzenie o kryptoreklamę.

Napiszę jeszcze, że gość który się ogłasza z tym kursem, na innym forum był oskarżony o niewywiązywanie się z umów finansowych. (ten sam nick).

Pozdrawiam Żywczaków jestem z Lipowej. :-)

Odnośnik do posta

@Terdan

Nie ma się co gorączkować. Sam swego czasu zamieściłem na forum info o kursie tenisa. Problemem nie jest chęć zakamuflowanej reklamy, a sama zasadność organizowania takich kursów.

Wszyscy sami muszą sobie odpowiedzieć, czy warto wydać choćby 5 zł, za coś co można samemu odczytać z wykresów, czy poznać metodą prób i błędów. Ludzie ktorzy zastanawiają się nad pójściem na taki kurs powinni przeglądnąć blogi userów i zadać sobie jedno pytanie. "Kto ich wyszkolił?" No właśnie.... Nikt nikomu nie da na tacy cudownego systemu.

Cudowne kursy tradingu, GWARANTUJĄCE zyski można porównać do fixów i ustawek w bukmacherce :lol:

Odnośnik do posta

nie gorączkuje sie :) po prostu gość jako pierwszy post na forum daje post o kurs. Spoko może sie trochę zagalopowałem :) mam nadzieje że zostaniesz z nami dłużej

widzę żę Podbeskidzie ma swoje przedstawicielstwo na forum :=D

@Homik co do Ciebie to jesteś dłużej juz na forum, wiec patrzy sie na to troche inaczej :)

Zwracam honor Andrzej :-)

Odnośnik do posta