Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Pomyślałem, że założenie własnego bloga poprawi trochę moje wyniki i o to jestem. Na koniach grach około 6 miesięcy z różnym szczęściem. Gram głównie angielskie gonitwy ale czasami zaglądam równierz na USA. Zaczynam zabawę mając na koncie dokładnie 402 euro, mój cel na luty to powiększenie kapitału do 1000 euro.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

ostatnie 3 dni bez rewelacji + 48 euro, nie ma bardzo o czym pisać. Dzisiaj bardzo dobra dniówka ale nie ma czym się chwalić bo zrobiona głównie dzięki wejściu in play które wiadomo jak się mogło skończyć.

Dzisiaj

Zysk/Strata- 101,89

Edytowane przez zaki12
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.