Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Po długiej przerwie od bf wróciłem. Wpłaciłem 100e i będziemy powoli się rozkręcać. Wczoraj na tapetę poszło spotkanie Hearts - Celtic. Wszedłem w rynek CS 0:0 po kursie 11 i 10,5. Sprzedałem po kursie 10, zysk jak na screenie, całkiem ładny i oby tak dalej. W weekend postaram się pobawić w lay the Draw opisany na forum.

post-823-0-34518300-1328782618_thumb.jpg

Edytowane przez cheesekutno
Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Tak jak mówiłem gram lay remis przed meczem i po golu gram back. Jeśli nie ma gola w pierwszej połowie wychodzę z rynku w przerwie. System opisany na forum. Dzisiaj na tapetę biorę (podane kursy to lay):

Doncaster - Peterborough 3,5

Bournemouth - Milton Keynes 3,5

Bury - Leyton Orient 3,5

Scunthorpe - Brenford 3,45

Wycombe - Hartlepool 3,5

Odnośnik do posta

Ostatnio przerwa w grze, dzisiaj powrót i całkiem ładny zysk, mecz z Holandii wyjście po bramce na 2:0 wbrew zasadom ale rynek był mały i ciężko było wyjść z sensownym zyskiem. II liga Holandii jest fajna overowa ale ciężko tam wyjść, muszę uważać ze stawkami. Inne mecze zysk pre play na MO

post-823-0-15195400-1330989359_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.