Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

witam wszystkich serdecznie , nazywam się mateusz , w sieci kzazi a dla znajomych Pączek ( i to nie z powodu nadwagi czy też zamiłowania do pączków , Tak się jakoś przyjęło nie wiadomo dlaczego ;) ) mam obecnie 20 lat , zamieszkuje sobie w katowicach i skończyłem zwykłego ogólniaka . tradingiem zainteresowałem się w październiku ubiegłego roku, wydaje mi się on miłą perspektywą na uciosanie paru groszy do wypłaty . Na forum trafiłem poprzez przeglądanie licznych stron o tej ciekawej ale jednocześnie dość ciężkiej (przynajmniej dla mnie :P) tematyce . Więc Tak , zaczne od tego że jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o sport , nigdy nie miałem czasu żeby się nim zainteresować , czasem jedynie mecze naszej super reprezentacji :) . I teraz moje pytanie do was , profesjonalistów, czy ktoś taki jak ja jest w stanie działać na betfair z pozytywny skutkiem ? Jestem raczej osoba bardzo spokojną i cierpliwa, chyba te cechy my trochę pomogą :). Mój kapitał na dzień dzisiejszy wynosi 24 ojro , chce grać pre i w połowie kopanej , ale Tak do końca nie wiem jak się za to zabrac, jestem jak dziecko we mgle , Moze to przez moje braki w sporcie , niewiem co doradzacie , wiem że jest multum takich tematów ale aby odpowiedz była kierowana typowo do mnie , Tak więc koledzy co mi radzicie , zacząć walkowac sport od samego początku czy co mam zrobić ?:P

Odnośnik do posta

przy tradingu nie trzeba się wcale znać na sporcie, zacznij własnie od piłki nożnej i skup się na jakiś JEDNYCH rynkach (dokładny wynik czy 1x2) i poobserwuj zmiany i szybko zobaczysz ze bez patrzenia na nazwy drużyn będziesz wiedział co grac. Konie na początek to nie za bardzo dobry pomysł

Odnośnik do posta

Nie nie, o koniach trochę czytałem i jak to już ktoś na forum powiedział, narazie takie himalaje nie dla mnie :P . Che się zająć CS , U/O i MO , bo z tego co czytałem to wielu , teraz już profesjonalistów właśnie od tego zaczynało , jak się nauczę na piłce to potem tenis i nba , a jak już to ogarnę to można myśleć nad konikami , mam nadzieje że nie przegram całego kapitału i w najgorszym wypadku będe się kręcić w kółko :D

Odnośnik do posta