Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-03-07] Bologna - Juventus

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: lay Juve

Obecny kurs: 1,81/1,82

Uzasadnienie:

Juve ostatnio spuściło trochę z tempa i dało się przegonić Milanowi. Co prawda będzie to mecz zaległy, po którym drużyna Bianconerich może zrównać się punktami z ekipą Rossonerich, jednak na pewno nie będzie to łatwe zadanie. Co prawda Stara Dama nie przegrywa, ale sporo remisuje i to właśnie z zespołami teoretycznie dużo słabszymi. Dodatkowo z kadry wypadł filar obrony Chiellini. Natomiast z drugiej strony gospodarze ostatnio na prawdę solidnie, sporo wygrywają i powoli odbijają się od dna tabeli.

post-366-0-33338400-1330978926_thumb.png

Myślę, że kurs na Juve będzie jeszcze sporo wzrastać. Póki co, to, co najważniejsze, czyli trend i buki jak najbardziej zgodne z typem i tego głównie trzeba się trzymać.

post-366-0-05339600-1330978972_thumb.png

Odnośnik do posta

Dodam tylko, że Juve powinno iść ciągle w góre, nieobecni są podstawowi obrońcy:

G. Chiellini 24/2

A. Barzagli 25/0

A w drużynie gospodarzy zabraknie głównego obrońcy: Robert Acquafresca, warto przyjrzeć się underowi czy czasem nie będzie szedł w dół.

GL!

Odnośnik do posta

Zapomniałem napisać o braku Barzagliego, dzięki sidney-trd. Co do Acquafresca, to jest akurat napastnik ( ten niedoszły reprezentant Polski ;) ), pewnie chodziło Ci o brak środkowego obrońcy - Lorii. W tym momencie kurs 1,86/1,86, uważam, że jeszcze pójdzie w górę ;)

Odnośnik do posta

Ja już zrealizowałem swoje zyski bo nie wiem kiedy wrócę do domu później. Świetna propozycja. Dla mnie Bologna 5,9->5,3 i Juve 1,82->1,85 :-D Plusik!

Odnośnik do posta

Zapomniałem napisać o braku Barzagliego, dzięki sidney-trd. Co do Acquafresca, to jest akurat napastnik ( ten niedoszły reprezentant Polski ;) ), pewnie chodziło Ci o brak środkowego obrońcy - Lorii. W tym momencie kurs 1,86/1,86, uważam, że jeszcze pójdzie w górę ;)

Nie, nie chodziło mi o Acquafresca, tylko na szybko to pisałem i źle napisałem, bo myślałem o obrońcach Juventusu. W kazdym badz razie masz racje :D To jest napastnik :)

Odnośnik do posta

Można było zarobić, ale też stracić. Kurs najwyżej był na 1,88, a od mniej więcej połowy dzisiejszego dnia zaczął spadać, by obecnie na 15min przed meczem osiągnąć poziom 1,76/1,77.

post-366-0-09338700-1331140575_thumb.png

Odnośnik do posta