Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Szybkie streamy u bukmcharów

Promowane odpowiedzi

Którzy bukmacherzy mają najszybsze steramy ? Wiem że bet365 ma bardzo dobre, ale nie ma niektórych lig. Kto jeszcze ?

Chodzi mi głównie o piłkę nożną. W szczególności liga niemiecka, francuska.

Jakie trzeba spełnić warunki żeby można oglądać mecz u danego bukmachera ?

Czy gdziekolwiek można uzyskać jakiś szybki stream do ligi angielskiej ?

Odnośnik do posta

Szybkie streamy do angielskiej Premier League to raczej u vuków nie znajdziesz. Jeśli chodzi o inne topowe jak hiszpańka, czy włoska to zdecydowanie właśnie bet365. Niemiecką transmituje na pewno bwin i chyba bet-at-home. Ogólnie tak jak piszesz najlepsze transmisje ma bet365 ;)

Odnośnik do posta

Tarpat ,ja bez związku z tematem na jakich teraz rynkach grasz ,kiedyś robiłeś świetne wyniki na Cs,dużo mi dały Twoje blogi,dzięki.

Spoko nie ma za co. Ostatnio miałem trochę przerwy. Gram nadal na csy, ale ostatnio również bawię się in-play. Jeśli trochę ogarnę tą grę, to być może założę nowego bloga.

Odnośnik do posta

tylko ze niemiecka to mozna ogladac ale nie z terytorium polski,

te mecze ktore sa pokazywane przez eurosport to nie sa dostepne dla uzytkownikow z polski niestety, tak wiec albo laczyc sie przez jakis serwer za granica albo sie wyprowadzic z tego "cudownego" kraju.

Odnośnik do posta

tylko ze niemiecka to mozna ogladac ale nie z terytorium polski,

te mecze ktore sa pokazywane przez eurosport to nie sa dostepne dla uzytkownikow z polski niestety, tak wiec albo laczyc sie przez jakis serwer za granica albo sie wyprowadzic z tego "cudownego" kraju.

Właśnie niby stream z niemieckiej Bundesligi i 2 Bundesligi powinien być na bet 365 a w ofercie na moim koncie nie ma. Dlaczego z terytorium Polski nie można oglądać tej Ligi ? Czy da się to jakoś ominąć? Łączyć się przez jakiś inny serwis lub pozmieniać coś w koncie ?

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

a czy ktos korzysta z eurosportplayer'a? mozna za 10pln za miesiac miec dostep do eurosportow online, ale pytanie jak wyglada sprawa z predkoscia transmisji. czy podobnie do bukow czy jednak nie bardzo sie nadaje do grania in-play?

a czy inne telewizje sportowe rowniez oferuja takie rozwiazania (np skysport, setanta)?

Odnośnik do posta

Możecie polecić stream do NBA? Dzisiaj wcześnie rano próbowałem coś ugrać za małe stawki in-play, ale ewidentnie byłem "po czasie", korzystałem, a korzystałem z wolnego atdhe.net

Odnośnik do posta

Nie ma szybkich nie płatnych streamów do NBA :/ sam kiedyś szukałem, najlepiej wykupic NBA league pass albo oglądać na C+ chociaż i tam są opóźnienia :)

Odnośnik do posta

Właśnie znalazłem info dzięki tobie, że NBA league pass $20 za sezon, to nie tak dużo(ok 70zł) tylko, że ja chciałem kilka w sezonie obstawiać, a orientujesz się jakie tam są opóźnienia?

Muszę nad tym pomysleć, bo przy dobrym streamie to te $20 idzie zrobić na jednym meczu :)

Internet 1mb/s będzie wystaraczający do streamów? Do streamów tenisa też byłby odpowiedni przy założeniu, że w tym samym czasie korzystam z GT?

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta

20$ ? To chyba za same playoffy do konca bo chyba rok temu coś koło 140 $ kosztowało na cąły sezon, 1mb hmm troche mało :/ myśle, że ty możesz mieć dość spore opóźnienia przy takim necie.

Odnośnik do posta

League Pass mialo w zeszlym roku opoznienie okolo 1 min. Nawet do handlu w przerwach sie to nie nadaje. Tylko do ogladania - bo jakosc streamu i mozliwosci playera super (do 4-ech meczy na raz).

Odnośnik do posta