Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam,

Postanowiłem zaistnieć tu prowadząc temat.

Na początek niemiecka Bundesliga i świetny mecz pomiędzy Borussia MG i Freiburgiem.

Komentarz i uwagi mile widziane tu, bo na chacie jakiś ... mnie zbanował

Edytowane przez josse
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

Witam,

masz chłopie jaja - tak 0:0 bez zabezpieczenia.

Na jakiej podstawie wybierasz mecze? I kiedy decydujesz się na wyjście z rynku?

To wszystko zależy od wielu rzeczy, ale np jeśli gram live to najważniejsze czy graja padlinę, a wychodzę jak zaczyna się cos dziać

Odnośnik do posta

Z calym szacunkiem ale kiedy wiesz czy zaczyna sie cos dziac ? Gol moze wpasc w kazdej chwili, no nie ?

Nie wspominajac juz ze stream moze opozniac i ze wiekszej kasy moze nie skupic od razu po tym jak bedziesz chcial odsprzedac - bo wlasnie zaczelo sie cos dziac.

Jesli to nie tajemnica , to mozna wiedziec jaki jest warunek wejscia w rynek , rozumiem ze druga polowa (i oczywiste ze przy stanie 0-0) ale zidentifikowales moze przedzial czasu (minuty w meczu kiedy srednio jest najwiekszy spadek kursu ?) To pewnie moze byc tylko pwenie jakas mediana - nawet nei srednia - bo duzo zalezy od tego co na boisku - bo ja sobie wybrazam wysoki kurs na 0-0 w ostatnich minutach meczu jesli leci kontra za kontra , poprzeczka , slupek itd.

Jakas nowatorska logika sie za tym kryje ?

Odnośnik do posta

Stream opóźniać? - duzo meczy jest w tv a reszta na stronach bukow( odświeżyć mozna od czasu do czasu).

Wchodzisz w najlepsze ligi i nie ma problemu z odsprzedaniem.

Warunki wejścia sa rożne- jeśli chodzi o wejście w trakcie to podstawowy warunek to gra musi być beznadziejna i do tego dochodzą rzeczy które mozna sprawdzić przed meczem.) Nie musi być 2 polowa i wynik 0-0 ale najłatwiej jest na wyniku 0-0 kiedy drużyny maja czego jeszcze bronic. Na innym wyniku to już jest wyższa szkoła jazdy i większe ryzyko. Tu przykład z innego wyniku niż 0-0

Odnośnik do posta

"Odswiezyc mozna od czasu do czasu" , hehe...

Ja chyba musze nie miec tego "czegos" ... bo nie kapuje.

Jakby nie patrzec screeny wygladaja super, ale mam byc moze mylne ale bardzo silne wrazenie ze wiecej w tym szczescia niz spojnej metody/strategi.

P.S

Temat bloga jest "Only 0-0". Stad moje zalozenia w poprzednim poscie.

Edytowane przez domsuw
Odnośnik do posta

Prosta strategia - dobrze typować. Dobrze to robisz i nawet trading Ci nie potrzebny. A jak sie nie znasz kompletnie na zadnym sporcie to może zajmij sie tradingiem przed i w przerwie meczu bo tam za dużo wiedzy nie trzeba posiadac.

Odnośnik do posta

Nie rozumiem po co rozmawiacie z tym znawcą. Nawet największy idiota ( nie mówię tu o autorze tematu ) może okazać się świetnym traderem wklejając tylko i wyłącznie greeny. Śmieszne to i żałosne że aby postawić zwykły bet na 0:0 i sprzedać za kilkanaście minut trzeba się znać a żeby grac bezpiecznie na ruchy kursów nie wchodząc in play nie trzeba w ogóle, gratuluje Josse poczucia humoru.

Odnośnik do posta

Prosta strategia - dobrze typować. Dobrze to robisz i nawet trading Ci nie potrzebny. A jak sie nie znasz kompletnie na zadnym sporcie to może zajmij sie tradingiem przed i w przerwie meczu bo tam za dużo wiedzy nie trzeba posiadac.

Widzę Twoją odpowiedź , sam o nią prosiłem, ale ... bez komentarza.

Powodzenia stary.

Odnośnik do posta

Witaj josse,

Przyznaje wyniki godne podziwu ale nie zazdrości bo pewnie przy tym i tak trzeba poświęcić dużo nerwów i stresu. Twój blog mnie zaciekawił, bo jest inny niż pozostałe, gdyż prezentuje też inne podejście do handlu i być może pozwoli obalić pewne mity, które panują wśród traderów na forum. Chodzi o to mianowicie, że handel na aktualnym rynku uchodzi za bardzo ryzykowny i łatwy sposób do pozbycia się kapitału.

W weekend padło sporo wyników 0:0 w najlepszych ligach. I na większości z tych rynków 0:0 zanotowałeś greeny, na prawdę miałeś niezłego nosa. Ale jakoś nie mogę uwierzyć w to że wybrałeś tylko te rynki do handlu. Czy podczas weekendu nie pojawiły się żadne redy? Chciałbym uświadomić że prowadzenie bloga i wklejanie tylko greenów, nie ma sensu, bo przecież zdarzają się redy, a szczególnie w tak newralgicznym rynku jak rynek aktulnego wyniku. Dlatego bez okazywania Profit&Loss z całego dnia, tygodnia czy też miesiąca to nie ma sensu i nikt nie jest w stanie ocenić jakim tak na prawdę jesteś traderem. W tego typu systemie gry liczy się zysk długookresowy. Pewnie też pojawiają się rynki gdzie wychodzisz w okolicach zera - nie pada wynik 0:0 i zrobiony niezhedgowany zysk na tym rynku przepada.

Jeśli jesteś tak skuteczny to musisz na prawdę umieć dobrze czytać grę. Oglądałem akurat spotkania Dortmundu i Juve. W pierwszym jak i drugim spotkaniu patrząc na marki drużyn to aż pachniało bramkami. Były momenty że było gorąco pod bramką. W meczu Juve z Genoą, czyli najgorszą defensywą ligi, w drugiej połowie się mocno kotłowało, co chwile wrzutki Pepe z prawej strony, poprzeczka Vucinica, słupek z 2 metrów Pepe i jeszcze kilka świetnych interwencji Frei oraz Buffona przy rzutach wolnych dla Genoi. A tu akurat widząc moment wejścia 5.30 i wyjścia po kursie 3.70 to widzę że faktycznie wyszedłeś z rynku przed tym jak zaczęło być gorąco. Barcelony nie oglądałem ale tam to dla już w ogóle ostry hardcore - Messi w każdej chwili potrafi zrobić coś z niczego.

Jak długo osiągasz sukcesy w tego typu grze i czy też kierujesz się statystykami? Bo są np drużyny bardziej underowe i skłonne do 0:0 np. pewnego czasu (nie wiem jak teraz) Hoffenheim, Stoke, dużo 0:0 jest też u ogórków w Hiszpanii i we Włoszech.

Pozdro i życzę dalszych sukcesów

Odnośnik do posta

Ty, to pomyliłeś adresy: www.typerzy.pl a nie www.traderzy.pl

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.