Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Nie krytykujcie - poczekajcie miesiac - dwa i wtedy wyciagajcie wnioski.. a moze josse nie notuje redow ... dajcie troche czasu na to wszystko. - ja juz swoje zdanie mam - ciekaw jestem tylko czy sie to potwierdzi 04%20Wink.png

Tak wiec powodzenia

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

Prosta strategia - dobrze typować. Dobrze to robisz i nawet trading Ci nie potrzebny. A jak sie nie znasz kompletnie na zadnym sporcie to może zajmij sie tradingiem przed i w przerwie meczu bo tam za dużo wiedzy nie trzeba posiadac.

Dla takich tesktów powinniśmy zorganizować głosowanie na :Najgłupszy cytat miesiąca". Chłopie, piłka nożna nie jest powtarzającym się schematem i nawet najbardziej underowe spotkanie może w kilka minut zamienić się w kanonadę. Wystarczy jeden błąd, jeden lepszy dzień dobrego zawodnika i z 0-0 nawet w 90 minucie meczu, nici. Wiedzy tutaj nie trzeba żadnej. No, znajomość zasad piłki nożnej jest przydatna :) Więcej pokory i rozumu życzę, no i tak czy siak-gratuluję wyników. Życzę, żebyś odnosił takie jak najdłużej.

Odnośnik do posta

Moim zdaniem zwykle typowanie wymaga większej wiedzy na temat sportu niż trading. Kazdy może sie zgadzać czy mieć zupelnie inne zdanie.( Nie przeczuwałem ze kogoś to tak zaboli) WIĘKSZOŚĆ z Was zaczynała pewnie od zwykłego obstawiania i po pewnym czasie przeszła na trading z powodu braku zadowalających wyników. Wątpię ze ktoś szuka czegoś innego i zmienia jak ma dobre wyniki. Nie możesz sobie poradzić z czymś i szukasz innego i zarazem łatwiejszego sposobu i w tym nie ma nic upokarzającego, bo i tak najważniejszy jest efekt.

Czekam specu josse na moment w którym wyzerujesz bank jak nasz sławny czajek i zaczniesz płakać że idziesz się powiesić ;)

A czy jest tu jego blog czy cokolwiek żebym mogl sobie to wszystko zobaczyć ? Jak tak to poproszę link albo krotka jego historie :)

Odnośnik do posta

Dla takich tesktów powinniśmy zorganizować głosowanie na :Najgłupszy cytat miesiąca". Chłopie, piłka nożna nie jest powtarzającym się schematem i nawet najbardziej underowe spotkanie może w kilka minut zamienić się w kanonadę. Wystarczy jeden błąd, jeden lepszy dzień dobrego zawodnika i z 0-0 nawet w 90 minucie meczu, nici. Wiedzy tutaj nie trzeba żadnej. No, znajomość zasad piłki nożnej jest przydatna :) Więcej pokory i rozumu życzę, no i tak czy siak-gratuluję wyników. Życzę, żebyś odnosił takie jak najdłużej.

Popieram takie glosowanie, a nagrodą niech będą takie Twoje bezcenne lekcje :) Albo idźmy dalej po co robić glosowanie jak można po każdej głupiej wypowiedzi dać jakaś lekcje:) Będę bardzo, naprawdę bardzo się staral zebys nie musial siedziec na tym blogu 24 h na dobę ale zaznaczę ze jestem troszkę głodny wiedzy piłkarskiej:)

Odnośnik do posta

Ty, to pomyliłeś adresy: www.typerzy.pl a nie www.traderzy.pl

Moj blog i jak nie spełnia regulaminu strony traderzy.pl to zgłoś to w odpowiednie miejsce. Nie interesuje Cie ten blog to nie czytaj

Odnośnik do posta

Zgadzam się,że typowanie wymaga większej wiedzy o sporcie niż trading,mógłbyś coś napisać na temat swojej analizy spotkań,które masz zamiar grać.Statystyki czy tzw czytanie gry,a może forma malejąca napastników czym się kierujesz .

Odnośnik do posta

Zgadzam się,że typowanie wymaga większej wiedzy o sporcie niż trading,mógłbyś coś napisać na temat swojej analizy spotkań,które masz zamiar grać.Statystyki czy tzw czytanie gry,a może forma malejąca napastników czym się kierujesz .

Przed meczem to głownie statystyka, na napastników nie zwracam uwagi tylko czy podstawowy bramkarz będzie grał i jakiej klasy to bramkarz( ost mecz serie a genua-juve i 2 znakomitych bramkarzy Frei i Gigi świetnie ratowali zespoły). A w trakcie to własnie jak napisałeś czytanie gry.

Odnośnik do posta

witam powiedz mi jak długo działasz na bf i jakie masz wyniki?

4 lata temu wpłaciłem na bf 70 funtow i to była moja jedyna wplata tam

Odnośnik do posta

Czekam specu josse na moment w którym wyzerujesz bank jak nasz sławny czajek i zaczniesz płakać że idziesz się powiesić ;)

A czy jest tu jego blog czy cokolwiek żebym mogl sobie to wszystko zobaczyć ? Jak tak to poproszę link albo krotka jego historie :)

http://www.traderzy.pl/forum/topic/1802-nowe-wizje-czajkamilenium-system-dolek/

W skrócie to zawitał do nas młody człowiek który chciał przyjechać na zlot rowerem, miał ambicje i chciał zrobić szybko miliony. Pozaciągał długi aby mieć czym grać, następnie wynalazł niezawodny(do czasu) system dołek. Po czasie w trakcie jednych już słynnych awarii bf, przewalił kilka tysięcy euro bo nie miał jak skontrować/zabezpieczyć zysków/strat. Rozpłakał się na sb po czym oświadczył, że idzie się wieszać. Po jakimś czasie na forum przybyła rzekomo jego kobieta która przejęła rodzinny interes, nie wiem czy nadal jej/jego blog jest na forum, bo mi się nie chce szukać.

Głównym celem mojej wypowiedzi było uświadomienie Ci, że ryzykując większą część / całą kapitału możesz szybko wyzerować bank.

Odnośnik do posta

A wracajac do tematu bo sie tak wstrzelilem ni z p... ni z pietruszki :D Przyklad Josse (wierze, ze to nie fake) pokazuje, ze faktycznie sa sposoby na tak duze pieniadze z bf. Nie trzeba dlugo szukac zeby znalezc innych - Lotros, Aszymbeher i pewnie jeszcze cala masa ukrytych uzytkownikow.

Kiedys czytalem, ze do udanego tradingu wystarczy np perfekcyjne zarzadzanie kapitalem. Zero wiedzy na temat gieldowania - czytse zarzadzanie kasa. Byc moze i Kolega tak sobie radzi + znajomosc druzyn i zawodnikow. Czy tak jest - to Jego slodka tajemnica :D

Nic dodac nic ujac - zycze powodzenia w dalszym tradowaniu i prowadzeniu bloga oczywiscie.

Odnośnik do posta

Moim zdaniem zwykle typowanie wymaga większej wiedzy na temat sportu niż trading. Kazdy może sie zgadzać czy mieć zupelnie inne zdanie.( Nie przeczuwałem ze kogoś to tak zaboli) WIĘKSZOŚĆ z Was zaczynała pewnie od zwykłego obstawiania i po pewnym czasie przeszła na trading z powodu braku zadowalających wyników. Wątpię ze ktoś szuka czegoś innego i zmienia jak ma dobre wyniki. Nie możesz sobie poradzić z czymś i szukasz innego i zarazem łatwiejszego sposobu i w tym nie ma nic upokarzającego, bo i tak najważniejszy jest efekt.

Oj, zabolało mnie to strasznie, do tej pory nie mogę się pozbierać, ale jednak odpowiem(z góry przepraszam za literówki, ponieważ przez łzy zalewające mi oczy nie widzę dobrze klawiatury).

Samo typowanie wymaga większej wiedzy na temat sportu, to oczywiste, ale typowanie wyniku 0-0 nie jest zwykłym typowaniem, ponieważ dokładne wyniki są różne i mogą(to chyba mało powiedziane) różnić się od naszych przewidywań. Ostatnio oglądałem wrzucony przez Ciebie skrót meczu Bundesligi zakończony 0-0 właśnie. To, że zarobiłeś na tamtym spotkaniu było po prostu szczęściem, Było kilka naprawdę groznych sytuacji i wystarczył zwykły niefart, żeby piłka wpadła do siatki.

W każdym meczu, nawet tym, który kończy się bezbramkowym remisem, są sytuacje bramkowe. W jednym meczu dany zawodnik okazję wykorzysta, w innym nie. No, chyba, że grają drużyny złożone z angielskich lordów, urządzających sobie herbatkę w południe, rozłożą na boisku stoliki i zaczną gawędzić.

Ja też, powiem nieskromnie, posiadam wiedzę o piłce, która raz przydawała się w bukmacherce, innym razem nie(tym "częstszym razem"). Skoro osiągasz takie wyniki, to coś w tym musi być(o ile nie chowasz pod dywanem worka screenów z redami). Jak to mówią "każdy orze jak może"...

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta

wklejam już bo mecz po prostu jest wyjątkowy. Mozecie poradzić co byście zrobili w takiej sytuacji??

co robic ?? co robic ??

Edytowane przez josse
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.