Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

Widzę twardy jesteś zawodnik. Nie oglądam tego meczu, ale mniemam że od początku piach jest i statystycznie też przed meczem wywnioskowałeś że tak będzie. Co robić... to już sam wiesz najlepiej. Ja osobiście w takim przypadku stopniowo ograniczałbym zobowiązanie i wraz ze spadkiem na kolejne niższe poziomy starałbym się już stopniowo zabezpieczać zysk. Ale oglądasz mecz i wiesz najlepiej... pewnie to przytrzymasz do końca ;)

Odnośnik do posta

Widzę twardy jesteś zawodnik. Nie oglądam tego meczu, ale mniemam że od początku piach jest i statystycznie też przed meczem wywnioskowałeś że tak będzie. Co robić... to już sam wiesz najlepiej. Ja osobiście w takim przypadku stopniowo ograniczałbym zobowiązanie i wraz ze spadkiem na kolejne niższe poziomy starałbym się już stopniowo zabezpieczać zysk. Ale oglądasz mecz i wiesz najlepiej... pewnie to przytrzymasz do końca ;)

to skrot meczu

1 strzał, oni są wspaniali

Edytowane przez josse
Odnośnik do posta

Być może "wpie*dalam się między wódkę a zakąskę", ale-jak "miało być"? Równie dobrze ten gol mógł paść w 50 minucie. Grasz chłopie w rosyjską ruletkę, gdzie żadna wiedza nie ma znaczenia. Raz się uda, raz nie i tyle w temacie.

Edytowane przez 1899
Odnośnik do posta

Spokojnie to przyjmujesz. A nie rozważałeś nigdy wariantu ze stopniowym wycofywanie kasy z rynku? Za godzine rusza serieA, na pewno pojawi się jakaś perełka i mocno zazielenisz laddera.

Odnośnik do posta

Być może "wpie*dalam się między wódkę a zakąskę", ale-jak "miało być"? Równie dobrze ten gol mógł paść w 50 minucie. Grasz chłopie w rosyjską ruletkę, gdzie żadna wiedza nie ma znaczenia. Raz się uda, raz nie i tyle w temacie.

mialo byc 0-0

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Już coraz bliżej EURO wiec trzeba się przyjrzeć ciekawym promocjom u różnych bukmacherów i wykorzystać je jak najlepiej. Na początek oferta z beta. Na takim turnieju jak euro wynik 0-0 FT powinien pojawić się kilka razy wiec ta oferta jest warta zwrócenia uwagi. Zamieszczajcie swoje sposoby na wykorzystanie tej promocji, ja na koniec przedstawię swój chyba ze ktoś przedstawi dużo lepszy:)

PS. Jeśli wpadliście na jakieś fajne promocje związane z Euro to dawajcie znać.

" Oferta Nie ma bramek? Zwrot obejmuje teraz zakłady na zdobywców goli (pierwszy, ostatni, kiedykolwiek) na każdy mecz Euro 2012!

Postaw zakład przedmeczowy na dowolny mecz Euro 2012 i jeżeli mecz zakończy się wynikiem 0:0, otrzymasz zwrot za wszystkie przegrane zakłady, na następujące rynki:

• Strzelec bramki - pierwszy
  • Strzelec bramki - ostatni
  • Strzelec bramki - kiedykolwiek
  • Wynik do przerwy/Wynik końcowy (HT/FT)
  • Wszystkie rynki na dokładny wynik
  • Wszystkie rynki Scorecast

Nie pozwól, aby bezbramkowe spotkania nudziły Cię podczas Euro 2012.

Nasza regularna oferta Nie ma bramek? Zwrot ma zastosowanie dla pozostałych meczów. Postaw przedmeczowy zakład na DOWOLNY mecz na dokładny wynik, wynik do przerwy/wynik końcowy (HT/FT) lub Scorecast, i jeżeli mecz zakończy się wynikiem 0-0, zwrócimy wszystkie przegrane zakłady postawione na te rynki. "

Odnośnik do posta

Euro 2004 - 2 x 0-0 po 1 kolejce spotkań

Mistrzostwa świata 2006 - 2 x 0-0 po 1 kolejce spotkań

Euro 2008 - 1 x 0-0 po 1 kolejce spotkań

Mistrzostwa świata 2010 - 2 x 0-0 po 1 kolejce spotkań

A dziś 2 ostatnie mecze 1 kolejki. No więc pytanie Anglia - Francja czy Ukraina - Szwecja ? Ja stawiam na Anglia - Francja

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.