Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

hahah tyle okazji na bramkę i masz mega farta że to 0-0 wpadło :) pomijając pierwszą połowę, w drugiej bramka z minimalnego spalonego dla włochów. No ale nie ważne, udało Ci się, brawo ;) Ciekawi mnie jak duży musisz mieć bank że możesz sobie pozwolić na tak ryzykowne wejścia :D

Odnośnik do posta

i znowu nie będzie miło;/ czemu mój screen widzę na facebokowym profilu traiderow? Patrzcie sobie, ściągajcie dla siebie, ale co to za zamieszczanie. Niech to zniknie natychmiast bo tym razem nie popuszcze

Odnośnik do posta

no prosze Cie Josse... po co umieszczasz takie screeny na publicznym forum? Bo chcesz sie pochwalic jaki jestes dobry w tym co robisz. Chlopaki umiescili to zeby wypuscic na szersze wody a tu taki klops. Chca Cie wypromowac - ktos gdzies w sieci powie - o kurna - Josse to gosc! Nie odwalaj maniany. Jak chcesz to wrzucac na chwile to wklejaj na sb i po chwili usuwaj z serwera.

Odnośnik do posta

wklejam na forum traderow a nie na caly swiat!!! usuwaj to natychmiast, jakbym ja chciał wkleić na facebboka to bym SAM to zrobil

Edytowane przez josse
Odnośnik do posta

wklejam na forum traderow a nie na caly swiat!!! usuwaj to natychmiast, jakbym ja chciał wkleić na facebboka to bym SAM to zrobil

Niestety nie mam praw Admina wiec nie pomoge lol. Ale kwas...

Odnośnik do posta

poczekaj poczekaj, zdecdowales sie umiescic screen na publicznym forum wiec chyba domyslasz sie, ze ludzie beda go sciagac. Zamierzasz teraz tropic wszelkie fora tematyczne w poszukiwaniu czy przypadkiem ktos go nie uzyl? Troche smieszne. Nie chcesz zeby cos bylo publikowane w necie to tego tam nie wrzucaj.

Co do tego czy jestem glupi czy nie - nie tobie to oceniac... A nawiasem mowiac ciekawe czy bylbys takim kozakiem w realu...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.