Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 124
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

te twoje wypowiedzi sa... brak słów spoko niech wpada kolega z pomocą, na pewno będą bardziej ... od twoich

Ja go nie nazwałem prostakiem, bo dużo robi dla forum !!! (doceniam działanie jego na racze forum) tylko dlatego że kazał mnie wypierdo..lic. Synonimy prostaka to prymityw, dzikus itd. i myślę ze sie

Kolega josse dostał już informację od administracji w jakim jest aktualnie położeniu. Dostał warunkowy urlop. przez okres 2 miesięcy zakaz pisania. W tym czasie mam nadzieję przemyśli sobie wszystko i

Posted Images

Z powodu jutrzejszych problemow na bf i złodziejskich opłat czas na pierwszą sobotę na Smarkets.

Lokalizacja - London, Wielka Brytania

Założona - Styczeń, 2008

Adres - smarkets.com

twitter.com/smarkets

Blog - blog.smarkets.com

vimeo.com/smarkets

facebook.com/smarkets

E-mail - support@smarkets.com

Telefon - +44 20 7617 7413

Czat - Brak

Waluta - Funt brytyjski

Marża - 2%

Minimalna wpłata - 10 GBP

Język- angielski

Ograniczenia - USA

Rynki piłki nożnej - odrobinę uboższe niż na Betfair

Kursy przed meczem - identyczne z tymi co na Betfair

Kursy w trakcie meczu - dopuszczalne tylko na match odds, tragiczne na pozostałych

Odnośnik do posta

Jak nie ma pieniędzy tam? Są czasami większe, czasami mniejsze, a przy mniejszych łatwiej się przebić ---> (spurB i spurS). I kursy wyższe tez zdarzają się tylko trzeba szukać ---> (fulb i fuls).

post-1591-0-86968000-1350725243_thumb.pn

post-1591-0-07896600-1350725255_thumb.pn

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

"Włoski oddział jednej z irlandzkich firm bukmacherskich zapowiedział, że wypłaci pieniądze osobom, które postawiły w meczu 9. kolejki piłkarskiej ekstraklasy na Catanię, mimo że zwycięstwo odniósł Juventus Turyn - poinformowały włoskie media.

Przedsiębiorstwo tłumaczy, że wynik był niesprawiedliwy. Juventus wygrał 1:0 w kontrowersyjnych okolicznościach, toteż firma bukmacherska stworzyła system "Payout Justice" (sprawiedliwa wypłata). Zgodnie z jego założeniami, wypłatę wygranych otrzymają także osoby, które postawiły na zwycięstwo Catanii.

- Czasem wynik jest po prostu skrajnie niesprawiedliwy. Dlatego uważamy, że przynajmniej my powinniśmy podlegać regułom fair play - podkreślił przedstawiciel firmy.

Inicjatywa "Payout Justice" nie ogranicza się tylko do tego spotkania. Jak zapowiedziano, takie wypłaty mają odbywać się także w przyszłości.

W pierwszej połowie spotkania na Sycylii zawodnik gospodarzy Gonzalo Bergessio trafił do siatki rywali, ale sędzia gola anulował - nie wiadomo do końca, z jakiego powodu. Z kolei po zmianie stron zwycięstwo ekipie "Starej Damy" zapewnił Chilijczyk Arturo Vidal. Tej bramki z kolei arbiter nie powinien był uznać, bowiem biorący udział w akcji Duńczyk Nicklas Bendtner znalazł się na spalonym.

Na domiar złego, w 67. minucie z powodu drugiej żółtej kartki boisko musiał opuścić piłkarz gospodarzy Giovanni Marchese. Wydawało się, że pierwszą z nich arbiter pokazał zbyt pochopnie.

Decyzja sędziego z pierwszej połowy wywołała falę protestów. W efekcie czterech piłkarzy Catanii zostało ukaranych żółtą kartką, a ponadto arbiter wyrzucił prezesa klubu Antonino Pulvirentiego z ławki trenerskiej. Później działacz twierdził, że po meczu sędzia go przeprosił. Nie uspokoiło to jednak jego nerwów.

- Najgorsze jest to, że nie uznali gola dla nas po protestach z ławki Juventusu. Potem jeszcze nie odgwizdali spalonego przy ich bramce. Już trzeci raz sędziowie są przeciwko nam, wcześniej odebrali nam punkty w meczach z Parmą i Interem. Domagam się wyjaśnień! - grzmiał po meczu Pulvirenti.

Piłkarze z Turynu odnieśli ósme zwycięstwo w lidze i zachowali pozycję lidera z dorobkiem 25 punktów. Catania jest na ósmym miejscu, ma na koncie 11 oczek. "

Pytanie, jaki to bukmacher ?

Odnośnik do posta

Na początek proszę nie wyciągać osądów odnosnie tego, co napiszę, kierując się wizerunkiem mojego avatara ;) Oglądałem cały mecz i bramka jak najbardziej prawidłowa, ale kto powiedział, ze później Juve by nie odwróciło losów meczu... Zresztą wystarczy spojrzeć na staty z tego meczu, żeby mieć w miarę sprawiedliwą opinię do tego spotkania. Ciekawa inicjatywa ze strony Paddy Power, ale jakoś muszą przyciągnąć klientów, szczególnie, że jest to buk dla amatorów i raczej sobie tam nie pogramy, bo zwyczajnie nie lubią Polaków... :D

Odnośnik do posta

Nie chce się kłócić, ale przecież te wszystkie portale przeciez nie kłamią. Fakty są takie, że gol dla Juventusu był ze spalonego i (nie mam zielonego pojęcia czemu piszesz ze bramka zdobyta prawidłowo), a w 1 połowie gol dla Catanii nieuznany mimo, ze o spalonym tam nie ma mowy.

http://www.youtube.com/watch?v=3a3rPRyoLmo

Odnośnik do posta
No faktycznie, pewnie chodziło mu o tego gola Catanii:)
Dokładnie ;) Dalej podtrzymuje zdanie, że jest to jak najbardziej normalny wygrany mecz. Jak Paddy Power chciałby być taki dobry dla swoich klientów to niech zwróci za mecz Chelsea - MU, w którym to sędzia dopiero wyczyniał cyrki, ale nie zrobi tego, dlaczego... ? wiadomo ;)
Odnośnik do posta

Dokładnie ;) Dalej podtrzymuje zdanie, że jest to jak najbardziej normalny wygrany mecz. Jak Paddy Power chciałby być taki dobry dla swoich klientów to niech zwróci za mecz Chelsea - MU, w którym to sędzia dopiero wyczyniał cyrki, ale nie zrobi tego, dlaczego... ? wiadomo ;)

Kazdy psioczy na dwie kartki dla chelsea, ktora wg jednych byly sluszne a innych nie, ale co powiecie na karnego ktory nalezal sie w 100% dla united, tu nawet nie ma mowy ze byla czy nie byla reka, ona byla na 100% gdzie byl wtedy sedzia, przy wyniku 1:3 mysle ze united spokojnie by dowiezli te 3 punkty, a ze gol byl ze spalonego to widac bylo ewidentnie, ale czy nie za tym razem czy przy nastepnym ataku by padl to bylo bardzo prawdopodobne, generalnie sedzia wypaczyl mecz, ja bym wolal tego karnego niz te 2 kartki.

Odnośnik do posta

mazitg- tylko nie pomysl ze to atak na Ciebie, tylko generalnie chodzi mi o gadka na forach i w komentarzach dla ludzi co nie widzieli bledu na korzysc chelsea, tylko te na korzysc united, niektorzytez nie widzieli fauli ktore robil Luiz a powinien dostac czerwona spokojnie.

Odnośnik do posta

Plomien w porządku nic się nie dzieje. Ja tylko chciałbym bardziej obrazowo pokazać dobroć szczodrego bukmachera oraz unaocznić nagonkę sędziowania pod Juve, do której przez wiele lat zdążyłem się przyzwyczaić ;) Błędy sędziowskie były, są i będą - taki to już element piłki... pozdrawiam :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.