Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich traderów.

Dopiero zaczynam przygode z Betfair i handlem in play lecz mam nadzieje że szybko będę się uczył. Głównie moja gra polega na kupowaniu backa przy serwisie faworyta. Będę tu wklejał greeny i redy z mojej gry oraz uwagi i zastrzeżenia. Mam nadzieje że będzie to pomocne dla innych traderów jak też liczę na drobne wskazówki i uwagi. Pozdrawiam :-)

Odnośnik do posta

Siema!
Jestem ciekaw jak Ci pójdzie. Sam kiedyś próbowałem tej strategii, ale po dobrym miesiącu dwie-trzy wpadki zniweczyły wszystko. Kiedyś myślałem, że potrafię grać w tenisa In play bardzo dobrze. Niestety się zdziwiłem. Bądź ostrożny.
Życzę powodzenia.
Odnośnik do posta

Tylko nie graj damskiego tenisa tą strategią.

Powodzenia.

Będziemy śledzić wzloty i updaki, oby tych ostatnich jak najmniej.

Dokładnie tak jak mówisz, damski tenis tylko pod lay :-)

Odnośnik do posta

Może mógłbyś skrobnąć dlaczego grasz na tego gracza ,przy tym wyniku,trochę analizy,bo tak to tylko statystyka (zielona),a taki laik w tenisie jak ja potrzebuje więcej słów.

Odnośnik do posta

Po prostu obserwuje wynik a jak jest transmisja to oglądam mecz i widze czy gracz dobrze gra, do ilu wygrywa swoje gemy bo jak mam brać backa gościa który ledwo na przewagi wygrywa to wole dać sobie spokój :-) I staram się unikać meczy w których faworyt został już przełamany.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.