Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Na samym początku przygody z betfair też próbowałem LTD jednak się tym rozczarowałen w meczach gdzie jest wyraźny faworyt kursy <1.90 gol doga skutkuje spadkiem kursu na remis LTD gra się kiedy kursy są wyrównane max różnica to 0.8 ale kurs po golu skacze niewiele lepiej zająć się tradingiem pre albo w przerwach.

Kilka razy próbowałem tradingu w przerwie za minimalną stawkę, ale nie wychodziło mi to za dobrze. Nie mogłem wyczuć trendu. Większość osób podaje tylko wyniki tradingu z danego rynku, a nie to czym się kierowali... Może i na to przyjdzie czas. Na razie zobaczę jak mi będzie szło z LTD...

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 47
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

To skup sie na tej mniejszosci, przekop kilka (nascie) tych wartosciowych blogów, znajdz tych kilka wartosciowych zdan w kazdym i skoncz z marnowaniem czasu na jakies cuda wianki typu LTD. Kilka

Miguel na przerwie poczekaj po gwizdku minutę ,zobacz jak kształtuje się rynek,może na początek wybierz mecz z wyraźnym faworytem i niskim overem 2.5,gdzie padła jedna bramka,bądź jest 0-0 wejdź back

Kilka razy próbowałem tradingu w przerwie za minimalną stawkę, ale nie wychodziło mi to za dobrze. Nie mogłem wyczuć trendu. Większość osób podaje tylko wyniki tradingu z danego rynku, a nie to czym się kierowali... Może i na to przyjdzie czas. Na razie zobaczę jak mi będzie szło z LTD...

To skup sie na tej mniejszosci, przekop kilka (nascie) tych wartosciowych blogów, znajdz tych kilka wartosciowych zdan w kazdym i skoncz z marnowaniem czasu na jakies cuda wianki typu LTD.

Kilka razy nie zlapales trendu, mowisz, no cierpliwosc godna pochwały :D

Odnośnik do posta

Tu masz cos na początek http://www.traderzy.pl/poczatkujacy-trader/systemy-i-strategie/item/349-handel-w-przerwie-meczu.html

Odnośnik do posta

Nie ma sensu grać meczów z takimi kursami, nie ma sensu czekać tak długo gdy prowadzi underdog. Nie czytałeś nawet tematów o ltd z tego forum, od tego trzeba zacząć. Różnica 0.8 to nie reguła, we wczorajszym meczu Schalke- Athletic kursy były ok. 2.1 - 4 po strzeleniu gola rzez Athletic byłbym od razu na +, ale czekałem na gole Schalke

Odnośnik do posta

Artykułów o LTD czytałem sporo z różnych źródeł. To, że czekałem w tym meczu i się udało to jak sam pisałem więcej szczęścia niż rozumu.

Co do handlu w przerwach to np. teoretycznie kurs na aktualny wynik spada, ale jak patrzyłem na kursy w przerwie i próbowałem grać zazwyczaj rosły. Pewnie posłucham Waszych rad i spróbuję jeszcze handlu w przerwach, oczywiście za minimalne kwoty. Będę się starał przedstawić wyniki i poproszę o komentarz 04%20Wink.png

Odnośnik do posta

A czy jest jakis godny blog polecenia o ltd? Czy moze wiecej znajdzie sie o pre na ktorych mozna sie wzorowac?

Jesli probowales grac w przerwach i nie wyczules trendu to uczysz sie na bledzie i bedziesz wiedzial zeby go nie powtarzac. Gdy zaczynalem grac w przerwach tez nie wyczywalem gdzie kurs powedruje, ale po prostu obserwowalem i kombinowalem z roznymi schematami tak by trafic na ten ktory mi pasuje.

Tak naprwade jesli myslisz ze od razu bedziesz zarabial to jestes w bledzie, chyba z kazdym bylo ze najpierw tracil ale byli wytrwali i teraz zarabiaja. Po prostu musisz poswiecic czas i pieniadze na nauke.

Odnośnik do posta

Tu masz cos na początek http://www.traderzy....rwie-meczu.html

Czytałem ten artykuł ale zauważ, że są takie fragmenty;

"zwykle jest tak, iż po wzorstach, wahaniach kursu w trakcie 15minutowej przerwy w ostatnim etapie, przed wyjściem zawodników na murawę kursy wracają do swojego punktu wyjściowego, a czasem nawet poniżej"

a zaraz potem jest fragment

"Przeważnie na giełdzie dominuję tendencja do spadku kursu na rynku, na którym mamy aktualny wynik"

Wniosek jaki mi się nasuwa jest taki, że czasem wzrośnie czasem zmaleje... W zasadzie logiczne jest to że jeżeli jest wzrost to potem będzie prawdopodobnie spadek tuż przed końcem przerwy. Natomiast jeśli stawiać tuż po gwizdku kończącym połowę to nie wiadomo czy zmaleje czy wzrośnie (oczywiście odnoszę się jedynie do tego artykułu)

Odnośnik do posta

A czy jest jakis godny blog polecenia o ltd? Czy moze wiecej znajdzie sie o pre na ktorych mozna sie wzorowac?

Jesli probowales grac w przerwach i nie wyczules trendu to uczysz sie na bledzie i bedziesz wiedzial zeby go nie powtarzac. Gdy zaczynalem grac w przerwach tez nie wyczywalem gdzie kurs powedruje, ale po prostu obserwowalem i kombinowalem z roznymi schematami tak by trafic na ten ktory mi pasuje.

Tak naprwade jesli myslisz ze od razu bedziesz zarabial to jestes w bledzie, chyba z kazdym bylo ze najpierw tracil ale byli wytrwali i teraz zarabiaja. Po prostu musisz poswiecic czas i pieniadze na nauke.

Oczywiście moim celem jest przede wszystkim nauka. Po prostu w przerwie mi nie szło, a przeczytałem że początkujący mogliby zacząć od LTD jako że łatwiej to ogarnąć, dlatego na to się zdecydowałem. Jednak widzę, że Wy polecacie jednak skupić się na grze w przerwie meczu. No cóż chętnie zainwestuję trochę w naukę tradowania w przerwie. Postaram się dzisiaj wybrać jakiś mecz, będę go śledził i postaram się coś postawić w przerwie... 04%20Wink.png

Edytowane przez Miguel_85
Odnośnik do posta

Miguel na przerwie poczekaj po gwizdku minutę ,zobacz jak kształtuje się rynek,może na początek wybierz mecz z wyraźnym faworytem i niskim overem 2.5,gdzie padła jedna bramka,bądź jest 0-0 wejdź backiem na rynek over odpowiednio,przy 1 bramce over2.5,przy 0-0 over1.5.

Odnośnik do posta

Mi nie chodzi zebys sie skupial tylko na przerwie, mozesz na CS,MO po prostu musisz poszukac czegos dla siebie.

Jesli chodzi o przerwe to prawda jest ze czasem zmaleje czasem wzrosnie, tylko ze zagrasz ze 100-200 meczy to bedziesz wiedzial w ktora strone pojdzie.

Odnośnik do posta

na dzisiaj proponuję Dortmund i Frankfurt do LTD.

Borussia gra u siebie super, ale Stuttgart ma ok. 50% OVER do przerwy. Chyba zdecyduję się na Frankfurt, zarówno oni jak i Bochum mają bardzo wysoki OVER do przerwy. Ponadto Borussia lubi remisować ze Stuttgartem (co prawda remisować bramkowo) - ostatnie 5 spotkań to 3 remisy, z kolei mecze Frankurtu z Bochum są bardziej jednostronne z wyraźną przewagą gospodarzy.

Osobiście polecam II ligę austriacką - Altach : Grodig

Altach zajmuje 2 pozycję w tabeli Grodig jest 5. Altach ma OVER do przerwy na poziomie 76% 10/13 spotkań, z czego ostatnie 2 u siebie zakończył wynikiem 0:0. Grodig na wyjazdach OVER na poziomie 69%. Zobaczę jeszcze jak kursy będą wyglądać przed meczem, ale może się na niego zdecyduję...

Odnośnik do posta

Zdecydowałem się nie grać dziś LTD tylko korzystając z rad spróbować ponownie granie w przerwie meczu:

Slovan Bratysława - Senica

Gospodarze byli fawortym (1,73), a to goście dwa razy wychodzili na prowadzenie. Założyłem więc, że w przerwie powinien być spadek na remis. Chwilę odczekałem i kurs lekko ruszył w dół i wtedy zrobiłem BACKa po 3,25 za 2 euro. Kurs w zasadzie stal w miejscu, ale mniej wiecej po 10 minutach spadł i zrobiłem LAYa za 3,20 za 2 euro z groszami. I wyszedł mi piękny greenbook za 0,03 euro 04%20Wink.png

Bilans: + 2,53 euro

P.S. Widzę, że Frankfurt ładnie wszedł gratulajce!!!

Odnośnik do posta

skąd masz te statystyki over do przerwy? Ja do tej pory korzystałem głównie z http://soccerstats.com/. Patrzyłem na bramki strzelone i stracone w 1 połowie, która drużyna pierwsza strzela, wynik do przerwy, minutę pierwszych goli trafionych i straconych i ogólnie under/over.

Na rynku CS da się więcej zarobić na pre play i w przerwie, ale tez więcej stracić.

Odnośnik do posta

skąd masz te statystyki over do przerwy? Ja do tej pory korzystałem głównie z http://soccerstats.com/. Patrzyłem na bramki strzelone i stracone w 1 połowie, która drużyna pierwsza strzela, wynik do przerwy, minutę pierwszych goli trafionych i straconych i ogólnie under/over.

Na rynku CS da się więcej zarobić na pre play i w przerwie, ale tez więcej stracić.

Ja korzystam z tabelepilkarskie.com - wybierasz ligę potem możesz zobaczyć konkretną drużynę. Są tam statystyki UNDER/OVER dla każdej połowy ;)

Odnośnik do posta

a jednak da się ^^. Ja akurat grałem na remisie ale ładnie widać jak spada na faworyta i rośnie na drużynę gości, a później wraca. Chciałem CS ale z taką płynnością nie miałem czego szukać.

http://imageupload.o...ukspor.jpg.html

dzięki za stronkę, w LTD bardzo mi pomoże. Btw. Dortmund w ostatnich 10 meczach w domu strzelał do przerwy i najczęściej było 1,2:0 :)

Edytowane przez endrju
Odnośnik do posta

Jeszcze udało mi się przyciąć Mersin : Karabukspor BACK na OVER 2,5 na początku meczu, po golu i paru minutach LAY i + 0,51 euro

Bilans: + 3,04 euro

Odnośnik do posta

Miguel na przerwie poczekaj po gwizdku minutę ,zobacz jak kształtuje się rynek,może na początek wybierz mecz z wyraźnym faworytem i niskim overem 2.5,gdzie padła jedna bramka,bądź jest 0-0 wejdź backiem na rynek over odpowiednio,przy 1 bramce over2.5,przy 0-0 over1.5.

Zgodnie z Twoją poradą śledziłem kilka spotkań jednak kursy prawktycznie stały w miejscu, wahania były na prawdę minimalne. Oczywiście chodzi mi o rynki U/O 1,5 i 2,5... W II lidze francuskiej patrzyłem również na kursy na remis, ale one też zwykle nie ulegały żadnej zmianie.

Polecasz mecze z faworytem, ale czy ma znaczenie czy ten faworyt gra u siebie czy na wyjeździe?

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.