Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

witajcie,

co sadzicie o meczu

Buducnost Podgorica v FK Baku

back na gospodarzy 2,72 tymczasem u bukow max 2,50. czy buki mocno przeceniaja gospodarzy czy na BF nie doceniaja ich? nie ogladalem pierwszego meczu ponoc Baku przewazalo jednak wygralo szczesliwie po golu w 90'. moze ktos ogladal i moze sie wypowiedziec...

Odnośnik do posta

Zhodino v OFK Belgrade 1 myślę że na bf po 3,3 można spokojnie kupić. U buków już spadki dlatego że Zhodino gra już lige, a OFK Belgrade nie. Do tego OFK straciło 6 podstawowych zawodników z poprzedniego sezonu.

Odnośnik do posta
Po ile wziąłeś ten Ventspils ja ustawiłem sie po 2.32 jak było od reki po 2.36 to byłem chyba jeszcze za bardzo zaspany zeby zobaczyć co się dzieje

2.34 ale teraz torche podskoczylo na bF,a u bukow dalej stoi nisko :mrgreen: tylko brac

Odnośnik do posta
sredni kurs u bukow na mecz FC Torpedo Zhodino – OFK Belgrad 2.86 na BF 3.3 - 3.35 ja wczoraj kupilem po 3,2 i 3,25 narazie na czerwono ale mysle ze spadnie

Ja kupiłem w nocy po 3,3 a rano myślę że udało by sie nawet po 3,35 ale teraz powinno zacząć spadać.

Odnośnik do posta

widze ze nie tylko ja się na Ventspils ustawiam :D tez mysle ze troche spadnie, a teraz szczegolnie kurs wart gry, ja mam backa za 2,38 ale skromnie tylko 50euro przyjął rynek. Może załapię się na więcej ;)

Odnośnik do posta

Polecam grać Maccabi Haifa z Mogren na wyjeździe, u siebie pyknęli 'czarnogórską Chelsea' aż 5:0 ale z tego co zapowiedział trener Maccabi nie mają zamiaru odpuszczać, żeby nie dopuścić do nerwówki, a wiadomo, że Mogren gra dobrze przede wszystkim u siebie. Myślę, że sporo osób zagra dziś na Maccabi patrząc na pogrom jakiego dokonali w Tel Avivie. Na giełdzie 1,65 a u buków w większości

poprawka, cos mi sie popierniczylo z tym 5:0, oczywiscie 2:0 :-D

Odnośnik do posta

Krzysiu po jakim kursie kupiłeś to maccabi ?? bo z tego co widze po kursach jakie już były na BF to chyba to 1.65 to tak średnio opłacalne

chodziło mi o to, że dość sporo osób kupiło po wyższych znacznie kursach, płynność na rynku dosc mierna a to oznacza, że teraz Ci traderzy, którzy kupili po kursach np 1.69 i wyżej będą wyrzucać na rynek swoje aktywa żeby pozbyć się przed gwizdkiem a tak jak wspomniałem płynność jest dośc licha i nie wiem czy aż tylu "gamblerów" się znajdzie żeby skupili kursy niższe niż 1.66 czy 1.65 ale tak jak powtarzam ja ciągle się ucze zasad funkcjonowania rynków.

Odnośnik do posta
Krzysiu po jakim kursie kupiłeś to maccabi ?? bo z tego co widze po kursach jakie już były na BF to chyba to 1.65 to tak średnio opłacalne

chodziło mi o to, że dość sporo osób kupiło po wyższych znacznie kursach, płynność na rynku dosc mierna a to oznacza, że teraz Ci traderzy, którzy kupili po kursach np 1.69 i wyżej będą wyrzucać na rynek swoje aktywa żeby pozbyć się przed gwizdkiem a tak jak wspomniałem płynność jest dośc licha i nie wiem czy aż tylu "gamblerów" się znajdzie żeby skupili kursy niższe niż 1.66 czy 1.65 ale tak jak powtarzam ja ciągle się ucze zasad funkcjonowania rynków.

Kupilem po 1,65 1,66 i 1,67 jak poszlo troche do góry

Na pewno masz racje pisząc, że traderzy będą sprzedawali swoje zaklady, jednak licze na wzmozona aktywnosc rynku przed meczem i mimo wszystko obnizke kursu, zauważ, że część osób, które kupiły po 1,72 na pewno zrealizowała już zysk i zamknęła transakcje.

Patrząc od strony analizy technicznej wykresu można dostrzec wyraźną linię wsparcia na 1,63. Jeśli zostanie ona przełamana - kurs spadnie, jeśli nie, sprzedam bez zysku lub z minimalną stratą. Moim zdaniem warto, ale ja również mogę się mylić więc nikogo nie namawiam jeśli nie jest przekonany ;-)

Odnośnik do posta