Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-04-12] Sevilla - Saragossa

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: Lay Sevilla

Obecny kurs: 1,52

Uzasadnienie:

W drużynie Sevilla jest spore osłabienie na dzisiejszy mecz:

Emir Spahic

DF, 22 Ap/0 Gl, 2016 Min

Cala

DF, 3 Ap/0 Gl, 177 Min

Diego Perotti

MF, 15 Ap/0 Gl, 973 Min

Tiberio Guarente

MF, 1 Ap/0 Gl, 19 Min

José Antonio Reyes

FW, 14 Ap/0 Gl, 958 Min

Frederic Kanouté

FW, 24 Ap/3 Gl, 1286 Min

Poza tym, wykres wskazuje na to, iż kurs pójdzie do góry

post-1617-0-90699900-1334221813_thumb.jp

http://screenshooter...17/12_04_2012__

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta

Póki co sprawdza się prognoza domsuw i over spadł. MO na Sevillę spadło do 1,49 ale na moje trend jest wzrostowy i za chwilę może być odbicie. Nie wiem co ludzie widzą w tym kursie, 1.49 to za nisko przy tak grającej Sevilli, kontuzjach i dobrych ostatnich meczach Saragossy

Odnośnik do posta

Miałem kupioną Mallorce @ 2,68 i sprzedałem na zero, bo uważałem, że lepszym rynkiem będzie sevilla...na sevilli zrobiłem 2 ticki, bo sprzedałem po 1,54 gdyż musiałem wyjść z domu, także widać, że miałem mega farta. natomiast wspomniana Mallorca kupiona była za 1k @ 2,68 a teraz stoi 2,3 także gdybym zdecydował się na mallorce, to byłby piękny green 15,7 % wkładu. Następnym razem może szczęście dopisze i akurat zdecyduję się na ten "lepszy" rynek :)

Odnośnik do posta

Kurs wzrósł o 2 ticki do 1,54, następnie obniżał się do ok 1,46, przed meczem wzrósł do 1,48 Także typ nie trafiony. Chociaż dziwię się, że kurs spadł biorąc pod uwagę absencję tylu zawodników i ostatnie wyniki w lidze Sevilli i Saragossy

Odnośnik do posta

Kurs wzrósł o 2 ticki do 1,54, następnie obniżał się do ok 1,46, przed meczem wzrósł do 1,48 Także typ nie trafiony. Chociaż dziwię się, że kurs spadł biorąc pod uwagę absencję tylu zawodników i ostatnie wyniki w lidze Sevilli i Saragossy

Janki w "totomixie" nie robią takiej analizy harlesden , tylko spychają , patrzą gospodarz, wyżej w tabeli, to trzeba dołożyć do kuponu i biorą. Teraz widać, że kursik był dobry (mecz jeszcze trwa) a sevilla ich już goli 3:0

Odnośnik do posta