Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Telefon do gieldy

black panther

Promowane odpowiedzi

Tak naprawde to obojetnie co byle na Androidzie.

Bo to bardziej chodzi nie o samo urzadzenie a o to jak to urzadzenie bedzie mozna wykorzystac do BF.

Na androidzie jest sporo aplikaji do BF (darmowych) jedna z nich jest ZoomBet, ktorego uzywam jako backupu - w razie awari internetu naziemnego , albo braku pradu itd.

Samsung S2 jest teraz na topie i daje rade.

Ale to moze byc tez ktoras z wczesniejszych wersji HTC na przyklad, napewno bedzie duzo tansza.

Screeny standartowo maja teraz okolo 4.3" i zeby pozamykac pozycje jak Ci internet kucnie, to spoko daje rade.

Byle NIE iphone.

Troszke kiedys siedzialem w telefonach, Iphone to tylko limity i narzucanie JAK go masz uzywac.

Dzisiaj telefony to male komputery - i tak jest wygodniej o tym myslec.

A z Iphonem dostajesz system z prawami "goscia" albo junior member :)

Zreszta pomysl na niego, i caly marketing w okól niego jest wbrew naturze takich freelancerów jak traderzy .

Nie chcem otwierac dyskusji Iphone kontra reszta swiata, ale Iphona ja osobiscie to bym NIGDY nie wybral ( juz pomjajac czy to do gieldy czy nie)

Odnośnik do posta

To Ty pantera mówisz jeszcze o symbianie, a to już niedługo bedzie do podziwiania w muzeum . :)

Tylko Android ! (jak na te czasy)

Na tej nokii to pewnie przez strone BF robiłeś tą kontre... a na Androidzie masz dedykowane programy do giełdy. (darmowe)

Mają nawet guzik "GREEN UP" :)

Tu byś szybciej pozycje zamknał. jeden klik ! :)

Odnośnik do posta

Wspomnieliście o Zoombecie, także go używałem, lecz od jakiegoś czasu podczas próby logowania dostaje komunikat: "This service is not available in the country you are cennecting from. Sorry, legal stuff"

Odnośnik do posta

a czemu nie Iphone? Osobiscie mam nokie x6 (na szczescie juz ostatni tydzien) i uzywanie jej do gieldy to wogole jakas porazka.

Samsung Galaxy wydaje sie byc swietny - ogromny wyswietlacz musi dac rade.

Co do iphone to wlasnie bawilem sie nim na bf i fx - w obu sprawdza sie znakomicie. MT4 mobile jest nawet wyposazony we... wskazniki

Odnośnik do posta

mi osobiscie widzi sie HTC Desire Z

za nowy wolali ok. 450e , a teraz cena ok. 240e

jak ktos moglby polecic cos w nizszej cenie bylbym wdzieczny

tylko nowe modele

osobscie nic nie uzywam na teraz

ale tel. wydaje sie full wypas

Odnośnik do posta

mi osobiscie widzi sie HTC Desire Z

za nowy wolali ok. 450e , a teraz cena ok. 240e

jak ktos moglby polecic cos w nizszej cenie bylbym wdzieczny

tylko nowe modele

osobscie nic nie uzywam na teraz

ale tel. wydaje sie full wypas

Sam mam taki (ma też Kuchar i leno) i nie zamienilbym sie na nic innego - rewelacja!

Odnośnik do posta

@Black

to też zależy jak często będziesz wykorzystywał telefon do handlu i jakie sporty handlujesz. Jak ma to być tel tylko do giełdy to zgadzam się z zico i kucharem. Jak ma być używamy w syt. awaryjnych to wybrałbym co innego.

Sam niedawno zamieniałem telefon, ale wziąłem sobie Nokie E72. Telefon tradycyjny, posiadający większość funkcji telefonów dotykowych, ale na symbianie. Nie mogę tam co prawda instalować aplikacji typu betfair mobile (idą na androidzie), ale w razie sytuacji awaryjnych śmiało można się połączyć z lite.betfair.com i na luzie zagrać kontrę. Z forum ten sam model ma samuel10veb i też sobie chwali.

Odnośnik do posta

Kupiłem HTC Desire Z jakieś 2 tyg temu i uważam go za jeden z najlepszych telefonów jakiekolwiek widziałem, po co przepłacać za iphona, który według mnie jest porównywalny a według mnie nawet gorszy gdyż nie qwerty do desire z. Idealny telefon dla mobilnych osób które potrzebują używać internetu, pisać maila itp.

PS - kupiłem go za 919 zł z przesyłką na allegro, jest ich teraz dużo gdyż są w Play za 1zł i pełno odsprzedaje 2-3 dniowy telefon nigdy nie włączany za cene około 200 zł mniejszą.

Odnośnik do posta

HTC wydaje sie byc ok - w zasadzie sam nigdy nie mialem ale w pracy maja i nie narzekaja (ale nie traduja hehe).

Osobiscie niedawno kupilem pierwszy iPhone. Tak to nie jest juz telefon. Wyglada na to, ze szybko nie roce do innej marki

http://www.betfair.com/onmobile/

http://www.rakeback.com/betfair-poker/iphone-app/

http://forexmagnates.com/a-sneak-preview-of-mbt%E2%80%99s-upcoming-iphone-forex-app/

http://www.metatrader5.com/en/mobile-trading/iphone

http://www.appstorehq.com/mobitradeoneforforex-com-iphone-36517/app

Odnośnik do posta

Co do iphona, to miałem chwile 3g i powiem Wam że opcjami nie przewyższa HTC. Moim zdaniem to tylko droższa wersja HTC ze znaczkiem Apple, jednak ipady i pody to jest już coś z czym nie można porównywać żadnych sprzętów, bo przewyższają je o głowe :)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.