Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Telefon do gieldy

black panther

Promowane odpowiedzi

• 3 weeks later...

Podsumowujac ,HTC najlepszy ,a api do tego jakie?

jakie api :) aplikacja ci potrzebna - betzoom

Odnośnik do posta

Osobiscie mam źle doswiadczenia z htc. Dostałem desire zaraz po premierze i trafiłem na wadliwa serię chyba, bo widziałem ze coraz więcej ludzi miało ten sam problem - telefon się przegrzewal i wpadał w reset loopa. Obecnie posiadam sony ericsson Xperia arc s - szczerze mogę polecić. Duży wyswietlacz, świetny w obsłudze - teraz jeszcze lepszy kiedy wyszedł na niego android 4.0 tzw. Ice Cream Sandwich. Desire nie pociągnie już ICS, chyba ze moda. Xperia Cena ok. 200f z tego co widzialem. Przebywam w uk i dostałem go za free w 3, abonament za 25f

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.