Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Geek Toy płatny

Promowane odpowiedzi

No i stało się Geek Toy nie jest juz darmowym programem.

Z oficjalnego forum:

"Currently, you have 2 choices of purchase. £20 for 3 months access, or £120 for an owned { indefinite } licence"

Ktoś juz wykupił? Jakies rady?

Edytowane przez Elloco
Odnośnik do posta

https://www.geekstoy...tions/login.php

tutaj sprawdzicie ile wam zostalo czasu free

Dzięki za info, ja mam do 20 maja.

Jak rozumiem ta oferta wykupu na własnosc jest wazna do 7 Maja.

Zastanawiam sie czy jak wpłacę 7 maja przez MB to jeszcze sie załapie.

Nie ma chyba lepszego programu do tradingu i czuje sie zmuszony do dalszego korzystania z GT.

Czy sa jakieś alternatywne darmowe programy tego typu?

Odnośnik do posta

nie mowie ze sie nie nalezy, tylko ze koniec swiata wieszczysz. a skoro tak, to mogles wziac do konca roku 3 x 20 funtow i wyszloby 60. a tak 60 przeplaciles :D

Odnośnik do posta

http://racingtraders.co.uk/

Ten jest darmowy, ale z ograniczeniami. Nie uzywalem wiec wiecej na ten temat nie moge powiedziec.

Z tego co wyczytałem to za darmo można używać 7 dni, później nie wiem co się dzieje.

Mi do tradingu jest potrzebna tylko aktualna drabinka z takim odświeżaniem jak w GT.

Może ktoś zna program który ma to za free.

Odnośnik do posta

Z tego co wyczytałem to za darmo można używać 7 dni, później nie wiem co się dzieje.

Mi do tradingu jest potrzebna tylko aktualna drabinka z takim odświeżaniem jak w GT.

Może ktoś zna program który ma to za free.

Po tych 7 dniach też jest płatny (cennik na stronie). Trzeba szukać dalej...

Odnośnik do posta

Czytajcie dokladnie :)

Free to use - Free Mode

BetTrader Evolution is free to use in standard mode 365 days a year. You can trade using the ladder, grid and all the wealth of bet placement tools while in standard mode. Upgrading to turbo mode or buying day access is built into BetTrader Evo. Try Evo today!

Odnośnik do posta
The only difference between the full version of BetTrader Evolution and the free version is that the free version only updates once every 5 seconds.

czyli do grania inplay oraz do grania w przerwach średnio się nadaje.

Odnośnik do posta

proponuje nie kombinowac tylko sobie wykupic licencje. jak nie na geeka to na inny soft. jesli nie stac kogos na zaplacenie 120 funtow, to zawsze moze wziac za 20 na 3 miesiace. wyjdzie jakies 7 funi na miecha, czyli 3-4 dyszki pln. wydaje mi sie, ze niewiele. ewentualnie pozostaje handel na stronie za free ;)

Odnośnik do posta

Pre-play na koniach też raczej nie da rady przy odświeżaniu co 5 s. Czy się mylę i ktoś używa tego programu w wersji free na koniach?

Szachisci i ludzie z wyobraznia dadza sobie rade :-D

Odnośnik do posta

ja nie ogarnelem w GT jak zrobic te drabinki aby przyciskajac dana pozycje zamykal mi kurs w handlu ;p to tak ogarniam pol na pol na GT na komorce i online ;d jednoczesnie ;d

Odnośnik do posta