Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Geek Toy płatny

Promowane odpowiedzi

Na forum Geek Toy pisze:

:Limited time offer until May 7th.

Purchase an owned license for £120:

Może ktos to dokładnie przetłumaczyc? z tego co rozumiem to licencje mozna nabyc zanim nastapi 7 maja. Czy jednak w poniedziałek bede mógł jeszcze ewenatulanie nabyc program na własność

Odnośnik do posta

Według mnie nie ma co się zastanawiać. Płacisz 120 papierów z podobizną królowej i masz spokój na zawsze.

Lepszej oferty na rynku chyba nie ma, a koniec oferty promocyjnej niedługo.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Znalazłem fajny komentarz na pewnej stronie z opisem geeks toya;-) ,,Program Geeks Toy był mega-ful-wypas super do momentu kiedy był darmowy (a takim jak zapewniał jego autor miał pozostać), jednak jego twórca niczym nie różni się od dilera narkotyków stosującego prostą zasadę - poczęstować, uzależnić, doić kasę - w takim razie niechaj go jasny chu.. strzeli!'' Dobre co?:-)

Odnośnik do posta

debilny komentarz jak ja-pier-do-le!

znasz sie choc odrobine na sofcie? na jego tworzeniu? wiesz ile tu jest tysiecy kodu? wiesz ile poza Paulem ludzi przy tym narzediu pracowalo tyle lat za free? a tlumaczyles moze jakies pliki do GT?

jesli na cos z powyzszego odpowiedziales tak - to super - powineines wiedziec ile to pracy wymagalo a moze

pomogles w dobrej sprawie:)

a powielanie takich komentarzy ...szkoda gadac.

a jakiego narzedzia obecnie uzywasz? widze Program:Geeks Toy w Twoim opisie...

ile mogl tyle dawał rade udostepniac go za free, wspierac przez forum, organizowal tez zbiorki na charytatywe.

kupilem za 120e funi licencje - bo to moje narzedzie pracy.

zawsze mozesz uzywac darmowego fair-coś tam:)

bez urazy - ale skoro uzywasz narzedzia najlepszego na rynku to podziekuj ze tak dlugo mogles z nigo korzystac a teraz zaplac jednorazowo albo w subskrypcji.

koniec komentarza

milego tradingu

spaced

Odnośnik do posta

Ostro Panowie po mnie pojechaliście02%20Laugh.png Na wstępie zaznaczyłem przecież że to nie jest mój komentarz...wstawiłem go tylko dla jaj02%20Laugh.png Sam przecież wykupiłem subskrypcję i osobiście nic nie mam do jego twórców!Więcej luzu,więcej luzu chłopaki... :P

Odnośnik do posta

Ostro Panowie po mnie pojechaliście02%20Laugh.png Na wstępie zaznaczyłem przecież że to nie jest mój komentarz...wstawiłem go tylko dla jaj02%20Laugh.png Sam przecież wykupiłem subskrypcję i osobiście nic nie mam do jego twórców!Więcej luzu,więcej luzu chłopaki... :P

spaced chyba nie doczytał, że Ty tylko cytowałeś jakiegoś innego gościa. Bo z tego co wiem to to miły facet jest :P;)

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Ych, niefajnie z tym geeks toyem 44%20sssss.png Ja tu chcialem sobie uczyć się powoli a tu wyskakują z ceną zaporową, dla kogoś kto zacyznał 0,01 lub 0,02 zysku 02%20Laugh.png02%20Laugh.png02%20Laugh.png02%20Laugh.png02%20Laugh.png Będę musiał ten BetTrader Evolution wypróbować skoro polecacie. Aczkolwiek od nowa się programu uczyć, jak się porpzedniego nie opanowało do końca - 15%20Cry.png

Odnośnik do posta

no arce, lepszej oferty nie ma , cena europejska jak na zaroki na bf to nie duza....ale jak masz stawke 2 i zysk 0,02 to slabo to widze bez inwestycji life time - o ile sie zalapiesz

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Być może komuś będzie przydatna informacja że na forum Geeka pojawił się wpis że w związku z licznymi zapytaniami o dożywotnią subskrypcję programu pojawia się kolejna możliwość jego wykupienia za sumę obowiązującą w maju tego roku czyli £120. Taka szansa istnieje do końca tego miesiąca.

post-702-0-59549000-1349379871_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 1 month later...