Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowa strategia

Promowane odpowiedzi

Witam pozwolę sobię przedstawić spośb metodę która jest moim pomysłem tak mi się wydaje ponieważ jak do tej pory nie znalazłem czegos podobnego w internecie.Poniżej przedstawię założenia oraz możliwe scenariusze,komentarze mile widziane.

Na rynku pierwszy gol(np.od41-50min kurs w około 13) robimy lay powiedzmy za 2e nasze zobowiązanie to24e.Od tego momentu czekamy, jesli padnie bramka nie musimy nic robić jeśli jednak nie padnie i 41minuta się rozpoczyna musimy bronić swojego zobowiązania i robimy lay za 24e na rynku CS wyniku 0:0 gdy nadchodzi 50 minuta i nie ma bramki robimy hedge na rynku CS i przyjmujey stratę.

Teraz przedstawię 3 scenaruisze od najlepszego do najgorszego.

1.Pada gol do wybranego przez nas czasu i nie musimy nic robić(opcja najlepsza)

2.Pada gol w wybranym przez nas czasie wychodzimy w ok. zera(może lekki minus ze względu na prowizję betfair z rynku 0:0)

3.Bramka nie pada zarówno do jak i w wybranym przez nas czasie mamy zysk z leya ale i stratę z rynku 0:0 która napewno przewyzszy ten zysk.

Metoda wymaga sprawdzeniaw dłuższym okresie czasu, sugerowane ligi bramkostrzelne,proszę o komentarz.

Odnośnik do posta

Jak dla mnie ta strategia jest zla. Zysk jest tylko wtedy gdy pada bramka w wybranym czasie. Szansa padniecia bramki w czasie ktory podales jest mala(niewystarczajaca do osiagania zyskow w dlugim okresie czasu)

Swoja opinie nie popieram statystykami wiec mge sie mylic.

Odnośnik do posta
Jak dla mnie ta strategia jest zla. Zysk jest tylko wtedy gdy pada bramka w wybranym czasie. Szansa padniecia bramki w czasie ktory podales jest mala(niewystarczajaca do osiagania zyskow w dlugim okresie czasu)

Swoja opinie nie popieram statystykami wiec mge sie mylic.

Zysk jest wtedy, gdy bramka pada wcześniej...

Nie wiem czy to jest dobra strategia, biorąc pod uwagę ryzyko strat, które występują w dwóch przypadkach (w scenariuszu 2 można te straty zniwelować do zera). Trzeba policzyć w ilu meczach będziesz na + czyli w ilu bramka będzie wcześniej. Stworzenie takiej statystyki będzie naprawdę pracochłonne.

Poza tym z płynnością na rynku Pierwszy Gol jest cienko niestety i w dzisiejszych, ponurych czasach ciężko jest znaleźć mecz overowy z dobrym kursem na tym rynku.

Odnośnik do posta