Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Grałem jeszcze trzy rynki. Może opiszę jedynego reda:

Holandiau19-Francja u19 - 1.99E W pierwszej połowie padły dwie bramki, do tego czerwona kartka. Założenie było takie, żeby złapać jak najniższego lay'a under 4.5 gola (1.31) i sprzedać tick wyżej bo mecz wydawał się overowy. Pewnie dobrze przyjąłem, ale płynność była nienajlepsza i nagle zaczęły pojawiać się coraz większe kwoty zaniżające kurs. Poytyw tego reda jest taki, że nie czakałem "na cud", tylko od razu ucinałem straty - okazało się, że to była dobra decyzja.

Holandia - Francja - 1.09E

Hszpania - Korea - 0.38E

Szwecja - Islandia - 0.99E

Jeżeli chodzi o greeny, to rynki u/o. Niestety średnie wyniki - praktycznie nic się nie działo w przerwach - zazwyczaj ugrałem jednego ticka.

Podsumowując dzień: 5 rynków na plus i jeden red. Cieszy kolejny (trzeci) dzień zielony.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Najlepiej gdy w pierwszej połowie jest 0:0, albo 1:0 dla faworyta - wtedy zawsze "backuje" under. Przeważnie po "gwizdku na przerwę" chwilę czekam, kursy zazwyczaj trochę wzrastają i wtedy staram się

cześć, zrobiłeś raptem 10 wpisów i już stwierdzasz że wszystko umiesz i że blog nie jest Ci potrzebny:) nic tylko pogratulować dobrego humoru, można się odnieść nie przychylnie do tego co napisałem,

Dzisiejszy trading w moim wykonaniu wyglądał tak: Ukraina - Estonia - lay under 4.5 gola za 2.0, back 2.06 stawką 100E. Co do tego meczu: w pierwszej połowie padły trzy bramki, Ukraina murowanym fa

Posted Images

Po dłuższej przerwie wznawiam bloga... Przerwa była spowodowana sesją oraz tym, że straciłem 40E przez wejście in-play. Ktoś z Was na którymś blogu pisał, żeby tego nie robić bo 10 razy się uda a za jedenastym zaboli - nie wiem co mi odbiło żeby zostawiać na live, może fakt, że już zaczęło pobierać powoli z koszyka moją stawkę. Niestety - 47 minuta gol i pozamiatane...

Przez weekend ostro się wziąłem i jak dla mnie bardzo dobre wyniki. Przeważnie gram u/o bądź cs- jeżeli jest lepsza płynność. Nawet na takich egzotycznych meczach i małych płynnościach coś się udaje poskalpować.

Odnośnik do posta

Dzięki - oby tych przewrotów już nie było. Zagrałem jeszcze dzisiaj kilka przerw u/o. Najlepiej to wyszło w meczu Halmstads-Falkenbergs. Do przerwy 1:0 dla faworyta, postanowiłem ustawić się z backiem możliwie wyżej ze stawką i liczyć na spadki. Kurs fajnie chodził, od 2.16 do 2.24 - zaliczyłem trzy wejścia, w sumie przemieliło 160E i dobry green.

post-1626-0-61910700-1341256389_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj próbowałem coś zdziałać na meczu Home Utd - Singapore Armed Forces. Liga malezyjska, czy tam singapurska - nieistotne, bo to pierwszy dzisiaj i tylko jeden mecz piłki o tej porze, więc płynność nawet dobra.

Najpierw grałem dokładny wynik 0:0 przed meczem. Ustawiłem się z backiem po kursie 23 (gdzieś koło południa) bo w koszyku 24 i 25 było po kilkaset EURO więc wydawało mi się, że jak już ma być jakiś ruch kursu to raczej spadek. Oddałem większość po 22 i część po 21, przed samym meczem można było nawet po 20 sprzedać. Nie wiem czy to więcej szczęścia czy tardingu, ale jest green i to się liczy. Drugi screen z tego samego meczu i rynek u/o. To chyba najlepiej na razie mi idzie.

post-1626-0-17028600-1341406661_thumb.jp

post-1626-0-07316600-1341406686_thumb.jp

Odnośnik do posta

Pomęczyłem jeszcze kilka przerw dzisiaj - wszystko u/o z dobrym skutkiem. Płynność jest mała obecnie, ale ma to też swoje plusy bo nie występują sytuacje, że kurs idzie 10 ticków w jedną stronę, a zazwyczaj waha się w granicach 3,4 ticków, i wtedy staram się odpowiednio rozmieszczać pieniądze w koszykach przeważnie stawkami 40E, 50E. Wielkiej filozofii więc nie ma - czyli najważniejsza jest dyscyplina i niewchodzenie in-play.

Przeczytałem też blogi Homika i Samuela i zamierzam zajać się cs-mi przed meczem, ale to dopiero jak wystartują jakieś normalne ligi, bo teraz to chyba nie ma sensu. Póki co, do końca m-ca tylko i wyłącznie przerwy.

post-1626-0-32166000-1341431705_thumb.jp

Odnośnik do posta

Cały czas handluje na przerwach i chyba coraz lepiej sie w tym czuję... Dla odmiany spróbowałem też siatkówki w meczu Rosja-Kuba (kobiety - Puchar Jelcyna). Lay na Rosję 1.14 i fajnie kurs odbił do nawet 2.0 - ja oddałem gdzieś koło 1.36 i 15E z jednego zakładu. Niestety ten "bonus" z siatkówki miał na mnie negatywny wpływ bo chyba zbyt pewnie się poczułem i w następnym meczu piłki Portugalia u19 - Hiszpania u19 koniecznie chciałem wyjść bez reda w przerwie, więc co zrobiłem? Tak - z częścią zobowiązania (9.48E) wzedłem in-play i jak na złość bramka w 47 minucie01%20Smile.png . Ale może to i dobrze - kolejny dowód, że niewarto. Dwie większe wygrane to obrót bonusem.

post-1626-0-56873900-1341727805_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj skromnie, tylko 5 przerw. Najciekawiej było w meczu Deportes Iquique v Colo Colo - najciekawiej, bo to był chyba jeden z najniższych rynków jeżeli chodzi o płynność jakie w ogóle grałem. Zaraz po gwizdku backi było do wzięcia "od ręki" po 1.99, natomiast najniższy lay 2.10. Nie wchodziłem od razu tylko chwilę poczekałem i nagle ktoś wystawił 180E po 2.08. Wziąłem bez wahania za 30E (back), momentalnie się wszystko rozeszło i znowu spadło do 2.0. Od razu wystawiłem lay'a w pierwszym koszyku 2.02 i po dwóch minutach moja stawka została skupiona. Wiem, że to trochę ryzyko gra na takich niskich rynkach bo zawsze może nagle wystąpic jakaś blokada, dlatego tam zmniejszam stawki. Nierównomierne rozmieszczenie spowodowane jest tym, że nie używam żadnych programów tylko normalnie ze strony gram.

@Wiślak10

Bonusy u bukmacherów - jeden w William Hill, drugi w Betsafe.

post-1626-0-23538200-1341784823_thumb.jp

post-1626-0-58708400-1341784833_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj skromnie, tylko 5 przerw. Najciekawiej było w meczu Deportes Iquique v Colo Colo - najciekawiej, bo to był chyba jeden z najniższych rynków jeżeli chodzi o płynność jakie w ogóle grałem. Zaraz po gwizdku backi było do wzięcia "od ręki" po 1.99, natomiast najniższy lay 2.10. Nie wchodziłem od razu tylko chwilę poczekałem i nagle ktoś wystawił 180E po 2.08. Wziąłem bez wahania za 30E (back), momentalnie się wszystko rozeszło i znowu spadło do 2.0. Od razu wystawiłem lay'a w pierwszym koszyku 2.02 i po dwóch minutach moja stawka została skupiona. Wiem, że to trochę ryzyko gra na takich niskich rynkach bo zawsze może nagle wystąpic jakaś blokada, dlatego tam zmniejszam stawki. Nierównomierne rozmieszczenie spowodowane jest tym, że nie używam żadnych programów tylko normalnie ze strony gram.

@Wiślak10

Bonusy u bukmacherów - jeden w William Hill, drugi w Betsafe.

Bonus w Betsafe +50% do 100zł od następnej wpłaty, że się spytam? ;) Bo mi też to wysłali i sie czaję na tego bonusa. Tylko z tego co sprawdzałem np na odds monkey to w Betsafe nie da sie wyjść z surebetem i trzeba by było wziąć małą stratę. Pozdro.

Odnośnik do posta

mozna brac ze strata, byle nie za duza. zawsze pewne pare groszy. chyba, ze ktos ma cierpliwosc, to czeka na sura i nic nie straci.

95% najwiecej jest na Odds Monkey...A to już troszke jest ;-)

Odnośnik do posta

orebro - malmoe na jutro 97,09% miedzy betsafe a betfair na obecna chwile. mowie, ze to zabawa dla cierpliwych, a siura w koncu sie zgarnie, a 95% to nie tak zle. calego bonusa wtedy sie nie zgarnie, ale dobre i osiem dych ze stowki praktycznie za free.

Odnośnik do posta

orebro - malmoe na jutro 97,09% miedzy betsafe a betfair na obecna chwile. mowie, ze to zabawa dla cierpliwych, a siura w koncu sie zgarnie, a 95% to nie tak zle. calego bonusa wtedy sie nie zgarnie, ale dobre i osiem dych ze stowki praktycznie za free.

Wiadomo, że każdy grosz sie liczy ;) Ale na razie muszę poczekać bo kasy nie mam żeby wpłacić na betsafe :-o Ale do końca bonusu czyli do 17.07 powinienem sie wyrobić ;-)

Odnośnik do posta

Z Betsafe spokojnie znajdziesz surebet nawet "ręcznie" bez żadnych programów. To, co mogę podpowiedzieć, to przyczaj się na godzinę/dwie przed meczami jakiejś pierwszej ligi w Skandynawii (obecnie w sezonie ogórkowym największy payout kursowy) i patrz co się dzieje z kursami na BF/Pinnacle. Betsafe często "zasypia" z szybką aktualizacją kursów, co można ładnie wykorzystać ;)

Odnośnik do posta

Z Betsafe spokojnie znajdziesz surebet nawet "ręcznie" bez żadnych programów. To, co mogę podpowiedzieć, to przyczaj się na godzinę/dwie przed meczami jakiejś pierwszej ligi w Skandynawii (obecnie w sezonie ogórkowym największy payout kursowy) i patrz co się dzieje z kursami na BF/Pinnacle. Betsafe często "zasypia" z szybką aktualizacją kursów, co można ładnie wykorzystać ;)

Ok dzięki :) Tak zrobię.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.