Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

... zobaczymy co z tego się da zrobić.

BANK: 100,20 e

pre-play: przede wszystkim rynki MO, CS , rzadziej HT/FT i u/o

in-play: LTD (kursy pon. 3,50 wejscia przed i w trakcie spotkania) , LTF ( kursy pon. 2,00 - wejscia zarówno przed spotkaniem jak i w trakcie po golu na 1-0), lay over ( wejscie po 1 golu, lub przy stanie 0-0 w pierwszych 5 min spotkania)

Maksymalne zobowiazanie (in-play) na jeden rynek - 20 % kapitału , ciecie straty najpóźniej na poziomie 10% kapitału (troszkę agresywnie na sam poczatek, ale ewentualny zysk z greena duzo wiekszy niz w pre wiec łatwiej odrobić). W przypadku pre-play nie ograniczam maksymalnej stawki , ciecie strat w tym przypadku na poziomie ok 3% kapitału.

Zakładany profit dzienny 10% (jak bedzie mniej tez ok , byle na zielono ) jak sie uda 1000 e zrobic zobaczymy co dalej

------------------------------------------------------------------------------------------------------:

Hiszpania - Serbia lay @1,45

Zagrane wczoraj poznym wieczorem , w kontekscie braków w kadrze Hiszpanów liczylem na wahania /wzrost/ kursów w tym pojedynku i słusznie, koło południa przyjeło mi backa @ 1,48 , przed samym meczem natomiast kurs poleciał ostro w dół

Polska - Słowacja

Poczatkowo (rano weszłem w rynek MO - back @2,14 z nadzieja na spadek, jednak przez dłuzszy czas nic sie tu nie działo i oddałem po cenie zakupu , kierujac sie na rynek CS - spadki u buków na naszych i spadki na under sprawiły ze zainteresowałem sie CS 1-0 - back @ 9,0 zgodnie z przewidywaniami spadł - sprzedane jakas godz przed spotkaniem - lay @ 8,4

Jednak załuje odpuszczenia rynku MO , przed spotkaniem pieknie poleciało ponizej 2,00

Probowałem tez cos zarobic pre-play na rynkach HT/FT w meczach Hiszpania - Serbia i Irlandia - Bośnia , ale bardzo kiepska płynność i odpusciłem , udało się urwac jedynie pół euro 02%20Laugh.png

Irlandia - Bośnia LTD @ 3,0 / kupione w 15 min/

Ogladałem mecz na streamie i juz od poczatku czulem ze coś tu wpadnie (niezła gra Irlandczyków) wbrew temu co wynikałoby z niskiego przed meczowego kursu na under. Rynek tez chyba tak to oceniał bo jeszcze na kwadrans przed koncem kurs był na tyle wysoki , że nie było jeszcze koniecznosci ciecia strat. W 76 min gol i dosłownie sekundy potem ... awaria netu, jak to ogarnałem było juz po meczu. 9,5 euro fartem , ale coż czasem szczescie sie przydaje. Jakbym zdołał zamknąc prawidłowo po golu (kurs ~ 6,6) , zysk z tego rynku wyniosłby około 5e

Lanus - All Boys LTD @ 3,0 /30 min/

Bez wiekszego stresu ,gospdarze od poczatku przewazali ,remis do 20 min wisial dość wysoko wiec postanowiłem nie wchodzic za szybko (najwyzej bym odpuscil w razie gola) ruszylo w dól dopiero kwadrans przed koncem pierwszej polowy , gol w 51 min i back @ 5,5

OWLis.jpg

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Rożnie z tym bywa ale mniej wiecej po równo. Przewaznie wychodzi to w trakcie ogladania spotkania , w zaleznosci od sytuacji na boisku decyduje sie na którąs z opcji i wchodzę . LTF grywam tez czesto po przedmeczowej analizie gdy wychodzi mi ze " faworyt " wcale nie jest takim faworytem jak go przedstawiają :)

Generalnie jesli chodzi o LTD w przeciwienstwie do wiekszosci grajacych ta metode , staram sie nie wchodzic w kursy pow 3,0 - wole poczekac na rozwoj sytuacji i wejsc po 20-tu kilku minutach czy tez w przerwie , jesli w miedzyczasie gol padnie - jesli sie mecz oglada to mnie wiecej czlowiek wie czego sie mozna na boisku spodziewac - wchodze w inna opcje : LTF , czy lay overa/undera , czasem zupelnie odpuszczam .

W moim graniu trzymam sie tej zasady by layowac jak najnizsze kursy (poza graniem LTF przed spotkaniem , bo tu nie ma to znaczenia) - pozwala to dluzej utrzymac sie w grze , i z drugiej strony statystyki nie klamia , w koncówkach goli jest mnóstwo .

---------------------------------

Nie pisałem wiele , bo przed Euro oferta uboga była , próbowalem troche tenisaale ze skutkiem mizernym jak na powyzszym obrazku widac , wiec zniwa zaczeły sie od Euro dopiero.

Jesli chodzi o szczegoly wygladalo to tak :

POL-GRE: lay Polska po golu na 1-0 i dokupione jeszce troche po czerwonej kartce dla Greków - sprzedane po bramce wyrównującej

HOL-DAN: LTF przed meczem , po golu na 0-1 wzialem jeszcze Lay Duńczyków - i niestety Holendrzy dali ciala wiec wyszedł red (red maly wiec zakład byl trzymany do konca )

GER-POR: LTD w 50` - sprzedane zaraz po golu na 1-0 (wlasciwie gol w ostatniej chwili - mniej wiecej po 5 min trzeba by bylo ciac straty)

ESP-ITA: LTD w przerwie - sprzedane po golu na 0-1

IRL-CRO: LTF po golu na 1-0 dla Chorwatów, sprzedane po wyrównaniu

ENG-FRA: LTD HT kupione okolo 10 min , sprzedane po golu na 1-0

UKR-SWE: LTD w przerwie , sprzedane po pierwszym golu

GRE-CZE: LTF po golu na 0-1 , sprzedane po bramce Greków na 1-2

POL -RUS: lay under 2,5 kupione w przerwie , sprzedane po golu na 1-1

DAN-POR: LTD kupione okolo 20` za chwile bramka na 0-1 i sprzedaz , po golu na 0-2 LTF - sprzedane w przerwie (przy wyniku 1-2) , i po wyrownaniu na 2-2 jeszcze za drobne LTD - wyszedł na tym meczyku piekny zarobek

HOL-GER: dwa nieudane wejscia - LTF przy stanie 0-1 i LTF po golu dla Holandii na 1-2

ESP-IRL: lay over 2,5 po 1 golu dla Hiszpanów i lay under 3,5 po ich bramce na 2-0

UKR - FRA: LTD w przerwie meczu - sprzedaz po golu na 0-1 + troche skalpowania na overze (w trakcie przymusowej przerwy)

SWE-ENG: LTF przy stanie 2-1 dla Szwedów - sprzedaz po wyrównaniu

CZE - POL: LTD kupione w 50 min

GRE-RUS: LTD około 35 min - sprzedane w przerwie

Odnośnik do posta

ljK7W.jpg

I dzisiejszy dorobek:

Niemcy -Dania : lay Niemcy @ 1,57 / przed spotkaniem/

back@ 2,00 - /w przerwie przy 1-1/

Portugalia - Holandia: LTD @ 2,22 / ok 60`/

back @ 6,0 /75` 2-1/

Portugalia - Holandia: lay under 3,5 @ 1,72 /13` 0-1/

back @ 2,76 /30` 1-1/

Do tego drobniaki na siatce : II set Korea - Tajwan

Edytowane przez rwtw
Odnośnik do posta
ljK7W.jpg I dzisiejszy dorobek: Niemcy -Dania : lay Niemcy @ 1,57 / przed spotkaniem/ back@ 2,00 - /w przerwie przy 1-1/ Portugalia - Holandia: LTD @ 2,22 / ok 60`/ back @ 6,0 /75` 2-1/ Portugalia - Holandia: lay under 3,5 @ 1,72 /13` 0-1/ back @ 2,76 /30` 1-1/ Do tego drobniaki na siatce : II set Korea - Tajwan
Odnośnik do posta

graty za wyniki...i za przejrzyste przedstawienie systemu twojej gry..i jeszcze jedno pytanie LTF przy wyniki 1:0 dotyczy wyrównanych drużyn czy właściwie wszystko uzależniasz od obserwacji meczu? ....powodzenia

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta

graty za wyniki...i za przejrzyste przedstawienie systemu twojej gry..i jeszcze jedno pytanie LTF przy wyniki 1:0 dotyczy wyrównanych drużyn czy właściwie wszystko uzależniasz od obserwacji meczu? ....powodzenia

Nie ma to znaczenia wiekszego - podstawa dla mnie to obserwacja na zywo i wyciaganie wnioskow z tego co widze. Unikam jedynie tylko takich zdecydowanych faworytów typu Barca - z uwagi na to ze kursy w takich przypadkach nie zachowuja sie tak jak powinny :-D (zdarza sie ze mocny faworyt traci gola na 0-1 czy 1-1 a kursy praktycznie stoja w miejscu - ale to normalne w przypadku takiej np. Barcy - dlatego staram sie tego nie tykac)

Co do pytania kogos ile tym gram - swego czasu kilka miesiecy gralem przy dosc duzym kapitale - ale sprawy rodzinne zmusily mnie do wycofania gotowki - potem czasu nie bylo i checi zeby mozolnie kapital budowac , teraz sprobuje cos zrobic z tych 100e

:-)

LTF - faworyt nie wygra - ale faworyt to troche mylace - przy prowadzeniu 1-0 kto jest faworytem wynika po prostu z kursów

Odnośnik do posta

Nie ma to znaczenia wiekszego - podstawa dla mnie to obserwacja na zywo i wyciaganie wnioskow z tego co widze. Unikam jedynie tylko takich zdecydowanych faworytów typu Barca - z uwagi na to ze kursy w takich przypadkach nie zachowuja sie tak jak powinny :-D (zdarza sie ze mocny faworyt traci gola na 0-1 czy 1-1 a kursy praktycznie stoja w miejscu - ale to normalne w przypadku takiej np. Barcy - dlatego staram sie tego nie tykac)

Co do pytania kogos ile tym gram - swego czasu kilka miesiecy gralem przy dosc duzym kapitale - ale sprawy rodzinne zmusily mnie do wycofania gotowki - potem czasu nie bylo i checi zeby mozolnie kapital budowac , teraz sprobuje cos zrobic z tych 100e

:-)

LTF - faworyt nie wygra - ale faworyt to troche mylace - przy prowadzeniu 1-0 kto jest faworytem wynika po prostu z kursów

no nie zgodze ze fav to ten z nizszymi kursami. to zalezy od dyscypliny - konie, tenis, pilka, krykiet....w kazdym fav moze byc inaczej postrzegany,

Odnośnik do posta

no nie zgodze ze fav to ten z nizszymi kursami. to zalezy od dyscypliny - konie, tenis, pilka, krykiet....w kazdym fav moze byc inaczej postrzegany,

Owszem zgadza sie , ale w tym przypadku nie ma to znaczenia.

Moze inaczej - LTF nie oznacza w mojej strategii ze gram przeciw faworytowi , tylko przeciw kursowi (okreslenie fav jest uzyte dla uproszczenia)

Odnośnik do posta

pqayh.jpg

Czechy - Portugalia : lay Portugalia przed spotkaniem , sprzedane w II połowie

Niemcy - Grecja: lay Niemcy przed meczem , sprzedane po golu Greków na 1-1 ; lay under 2,5 w 5 minucie , green po wyrownaniu.

Hiszpania - Francja: lay under 2,5 przed meczem , poczatek obiecujacy , nie zdecydowalem sie na sprzedaz po golu na 1-0 liczac na bramki w dalszej fazie , jednak mecz sie zrobil slabiutki i trzeba bylo ciac strate

Union Espaniola - O`Higgins: LTF w przerwie przy stanie 1-0 , bramka na 1-1 szybko po rozpoczeciu II pol i sprzedaz.

Siatkówka kompletna klapa, dochodze tu do wniosku ze jedynie pograc mozna layujac kursy ponizej 1,10, przy wyzszych kursy nie zachowuja sie tak jak powinny wg mnie (o siatce mam pojęcie bo w bukmacherce specjalizowalem sie w tej dyscyplinie) no i plynnosc rynkow srednia.

Tenis to spotkanie Paszek - Kerber , ogladalem od poczatku - weszlem przy 0-2 a potem 0-3 dla drewnianej Niemki , bo mimo slabego poczatku Paszek wygladała bardzo dobrze , te 0-3 wzielo sie nie z tego ze Kerber cos grała tylko z błedów własnych Tamiry. Dwukrotny lay przy kursie @ 1,19 i 1,09 , okazji do sprzedazy po dobrej cenie mnostwo w trakcie meczu , pozniej takze mozna bylo momentami zlapac ciekawy kurs na lay.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Dociągnałem do półmetka mojej drogi, stan konta przekroczył 500e - idzie to powoli , ale moj 'trading' jest nieregularny. Bywaja dni ze nawet nie zagladam na giełdę, ale wyszedłem z założenia że jesli handluje to nie na szybko i nie w biegu.

YfDjh.jpg

Najwiekszy dochód na piłce i tego sie spodziewałem. Statystycznie LTF i LTD to mniej wiecej 60/40.

Siatkówka odpuszczona zupełnie , tenis nie idzie tak dobrze jak zakładałem - w tej dycyplinie skupiam sie obecnie na layach kursów pon 1,20 w WTA - z nadzieja ze pojdzie duzo lepiej.

Miłe zaskoczenie to koszykówka - tu głównie grane były laye mocnych faworytów po niskich kurasach bądz przeszacowane handicapy w takich meczach , oraz lay druzyn które dosc zdecydowanie wygrały pierwsza lub druga kwartę. Jedyne do czego mozna się przyczepic to słaba płynnośc na niektórych rynkach.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.