Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

PRE PLAY Piłka nożna + inne sporty

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ostatnimi czasy mało tradowałem w praktyce, kułem za to dużo teorii, przerobiłem ponownie od dechy do dechy blogi takich wyjadaczy jak samuel, maverick, cycu, leno, grzech itd, wyciagnalem z nich mase

To ja od razu zaznaczę od tego, że spróbuję obrócić Twoją teorię w pył. Na giełdzie wielu speców mówi o tym, że najważniejsze jest zachowanie kapitału. Dopóki masz kapitał to zawsze będziesz prz

Na screenie masz konkretny przykład z meczu Dynamo Kijów - Monchengladbach. W przerwie ta ścinka miała już 44k

Posted Images

zmiana trendu, w tej chwili lay 2.52, w pince 2.47, ciezko mi wytlumaczyc skad tak wysokie kursy u bukow, wg mnie analizujac tabele i sytuacje sportowa kurs u bukow powinien oscylowac w granicach 2.2 a handicup -,0.5,-1 1.90 z groszem, jakiś pomysl skad takie wysokie wybicie?

Odnośnik do posta

Dla mnie jedynym wytlumaczeniem jest to iz poczatkowy kurs wynosil okolo 2,50 oraz to ,ze buki byly nie zdecydowane, pomimo tego zachodze w glowe skad az tak wysokie kursy na Odense.

Odnośnik do posta

Kurs poki co poszedł w druga strone , lecz zostawiam pozycje obserwujac co sie bedzie dzialo, ciekawa sytuacja z kursami na Hannover u bukmacherow, Pinka 3.58 , 5dimes 3.46 ,a Sbobet... 2.96.

Odnośnik do posta

Skąd pomysł na spadek Hannoveru? Nie było cały dzień żadnego nawet mikro sygnału że kurs spadnie,, poza tym 3.35 to dołek od którego kurs sie odbijał cały dzień jak od ściany,

post-653-0-71396100-1348166330_thumb.jpg

Edytowane przez Liver24
Odnośnik do posta

no nic ten rynek nieudany , w tej chwili lay po 3.5 Liver dopiero się ucze, o 7 rano wydawało mi sie ze hannover stoi za wysoko, cóz pozostaje wyciagnac wnioski i orac dalej ;)

Odnośnik do posta

no nic ten rynek nieudany , w tej chwili lay po 3.5 Liver dopiero się ucze, o 7 rano wydawało mi sie ze hannover stoi za wysoko, cóz pozostaje wyciagnac wnioski i orac dalej ;)

pogrubiłem Ci dlaczego rynek nieudany :) na giełdzie trzeba reagować a nie dywagować :) to jest najtrudniejsze, powodzenia życzę

Odnośnik do posta

nie wiem, moze zle rozumuje wpisy na blogach, ale wydaje mi sie, ze co niektorzy porownuja kurs na gieldzie z kursami u zbukow i sadza, ze gielda powinna isc w ta strone co do wartosci kursu. a wartosc ta, niestety, w wiekszosci przypadkow bedzie odmienna. pic polega na tym, aby poprawnie odczytac wykres na gieldzie (trend rosnacy, malejacy, badz konsola) i porownac u zbukow pod tym katem (czy ci spuszczaja czy podnosza na przestrzezni czasu).

Odnośnik do posta

Tak jak wspomnialem yavor pierwsze co rzuciło mi sie w oczy że hannover stoi za wysoko, pomyslalem u buków powinno cos około 2,90, gdyby tak bylo wowczas giełda tez spuscila by kurs, przeciez nie moglby stac 3,50 prawda? w ten sposob porownuje kursy u zbukow, ale co prawda to prawda ze póki co za duzo mysle w kategoriach sportowych niz analizy sytuacji na giełdzie.

Liver to onacza ,że poniżej 3,30 w ogóle nie ma kasy do wzięcia i kurs nie mógł poleciec?

Odnośnik do posta

Też zagrałem back na hannover, tylko jak był troszke wyżej, ale widząc co się dzieje nie czekałem tylko oddałem bez zysku/straty. Faktycznie myślałem podobnie do Ciebie, u buków kurs był o wiele niższy.

Odnośnik do posta

Kaski to oznacza że 3.35 to punkt oporu, taka bariera psychologiczna np tak jak cena benzyny 6zł lub teraz cena euro/zł 4zł dopiero jakby kurs spadł poniżej 3.35 można by pomyśleć o dalszym spadku

Odnośnik do posta

Liver idąc tym samym tokiem analizy wykresu ,kótry wskazałes wziąłem własnie na tapete mecz Blackburn - Middlesbrourgh.

Na wykresie widać ,że takim punktem ,odktórego odbija się kurs i który jest taka podobna bariera psychologiczna jest 1.80 , czyli cięzko będzie przebić tą wartość? w tej chwili back po 1,88.

post-2164-0-41944700-1348227327_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.