Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wypłata z Betfair

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Dawno nie śledziłem tego co sie dzieje w polityce ale z tego co się orientuję to zakłady wzajemne w polsce są nielegalne. Uzbierałem już nie małą sumkę na moim koncie na Betfair i chciałbym to wypłacić i coś sobie kupić np. autko... konto w banku odpada bo zaraz sie skarbówka przyczepi... Mam konto na neteller lecz ono jest troche ograniczone. Myślełem o założeniu konta bankowego za granicą np w Anglii lub na Malcie. I tu mam kilka pytań:

1. Jak założyć takie konto i jakie są ewentualne opłaty za prowadzenie i przelewy?

2. Jak wy wypłacacie pieniadze?

3. W jakich krajach w Europie jest legalny hazard w internecie?

dzięki za odpowiedzi, prosze sie śmiało wypowiadać :)

Odnośnik do posta

Dzemor wyplac na moje. Jest w uk wiec nikt sie nue przyj... Zero stresu, zero problemow a pozniej... zero kasy hehe

A serio z zal konta w uk nie ma zadnego problemu o ile masz adres. Nie jestem pewien czy orzypadkuem nie da sie zaloztc na polski adres. Zreszra gdzies tu na forum jest caly watek z linkami co jak gdzie i dlaczego.

Pzdr

Odnośnik do posta

Jezeli kupisz auto to musisz je zarejestrowac a wtedy bankowo ci sie zapytaja skad miales na nie kase

hehe darowizna od rodzicow:) zbierali na bryke 40 lat:) i co?

Odnośnik do posta

hehe, babce rente zabrałem.... :D

w niektórych komisach jesst tak że sprzedawca załatwia wszystkie opłaty a ty tylko podpisujesz paierki i wyjeżdżasz autem... więc jesli masz dobrego sasiada i cie nie podkabluje to chyba sie powinno udac :P

Odnośnik do posta

W sumie ciekawa sprawa z tymi wyplatami. Wszyscy graja, a na pewno ktos wygrywa wieksze sumy. I nigdzie nikt nie pisze jak wyplaca, Kazdy wplaca na konto i sie nie pi..... Jestem ciekawy kiedy do kogos sie dopieprza

Odnośnik do posta

eee tam, ja wole poczekać sie przecierz nie pali... cos sie w końcu wykombinuje :)

swoją drogą to ciekawe ile osób miało po dupie przez wypłacenie ne konto bankowe kasy i czy udało sie jakoś wybrnąć...:)

Odnośnik do posta

A ja się coraz bardziej zastanawiam czy gra na bf ma w obecnej sytuacji jakikolwiek sens? Samochodu się za to nie kupi, domu nie postawi bo z tego co się orientuje to grając w naszym kraju nie ma żadnego w pełni legalnego sposobu na wprowadzenie takiej kasy w obrót i coraz poważniej myślę o rzuceniu tego choć mój staż na bf nie jest długi.

Odnośnik do posta

tyle ze co ci po spolce jak i tak z polski nie bedziesz mogl grac:)

pojawilo sie gdzies w sieci zasadnicze pytanie - granie z terenu polski jest

nielegalne - czyli zawieranie zakladow na terytorium PL, ale czy ja bede tak samo widziany przez prawo jesli np geekstoy bedzie dzialal na serwerze w uk i ja przez zdalny pulpit bede sie z nim laczyl i TAM (w UK) bede zawiral zaklady - czyli NIE na terytorium PL - co wtedy?

moglby z polski laczys sie tak i tak grac ?

Odnośnik do posta