Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Rosja- Czechy

Podobnie jak powyżej. Zakup Bach 0:0 po 7,4. Czekanie na spadek, którego nie było. Zostawiłem na in-pay z powodu tego, że żadna drużyna nie atakuje od samego początku gwałtownie. Po kilku minutach oddałem z Lay 7.

post-2363-0-92021600-1339181882_thumb.jp

Generalnie dzień bardzo udany. Na weekend daje sobie spokój z powodu braku czasu. Powrót albo w niedzielę wieczorem, albo poniedziałek dopiero.

Wszystkiego dobrego Traderzy :)

Odnośnik do posta

Brama w 1 minucie i po stawce. Nie wchodź in play jak grasz pre.

Dokładnie i to musisz sobie wbić do głowy jak mantrę. Nieważne jaką stawką grasz, wyrabiaj w sobie nawyki od razu, bo potem może zaboleć. Pozdrawiam i powodzenia życzę ;)

Odnośnik do posta

Heh posluchaj Kolegi Matiasa I Maziego choc i tak wiem, ze zrobisz po swojemu. Odkryjesz niesamowity potencjal w otwieraniu zakladu pre i zamykaniu in. Na pocieszenie dodam, ze chyba kazdy Trader pre play tak mial. Pzdr i samych greenow zycze.

Edytowane przez cycu20021
Odnośnik do posta

Dzieki chłopaki, że wierzycie we mnie :)

Postaram się posłuchać. Mam po prostu z jednym problem- nie nauczyłem się jeszcze akceptować redów- z tego to wynika. Bo jeśli mam już green przed to na dany rynek nie wracam. Ale postaram się tutaj jak najbardziej zdyscyplinować.

Chciałbym byście od czasu do czasu odwiedzali blog :) Wskazówki bardzo cenne

Odnośnik do posta

Nautico- Botafogo

LTD po kursie 3,7. Kierowałem się przede wszystkim różnicą pozycji w tabeli oraz liczbą strzelanych bramek. Poczekałem 10min. Padła bramka. Wykupiłem po 3,95, ale w między czasie kurs podskoczył i dlatego taki nierówny green. A mogłem poczekać aż się uspokoi rynek. Macie na to sposoby?

post-2363-0-66469000-1339365667_thumb.jp

Odnośnik do posta

Znaczy się ja już nie miałem wpływu na stawkę(chyba) bo kurs się zmienił gdy ja już nacisnąłem akceptuj.

Wczoraj zagrane na Ukraina-Szwecja Dwa rynki- jeden CS 0:0 i drugi LTD. Oba do przodu.

Stan konta- 23,92 czyli prawie stan początkowy. Prawdopodobnie za kilka dni zasilę trochę mój budżet na BF

Odnośnik do posta

Wykupiłem po 3,95, ale w między czasie kurs podskoczył i dlatego taki nierówny green. A mogłem poczekać aż się uspokoi rynek. Macie na to sposoby?

post-2363-0-66469000-1339365667_thumb.jp

Sposób jest bardzo prosty. Nie bierz tego co dają tylko ustawiaj się delikatnie wyżej.

Odnośnik do posta

O...i to jest myśl- dzięki sieczka.

A teraz z rynku

Grecja- Czechy

Tradycyjnie CS 0:0 i niestety zostawiłem na in-play bo kurs nie zszedł. Resztę pewnie znacie- uda się x razy, nie wejdzie raz i jest do tyłu.

Screena nie zrobiłem, ale minus 3e- jak na moje warunki sporo.

Aktualnie jestem na ,,przegrywaniu'' bonusu z bet365 na koniach wg. Sebbora. Z tym, że ja nie czekam aż będę miał zysk- jak jestem na zero to stawiam. Myślę, że do końca tyg. powinienem wszystko przelać na BF, a wtedy kapitał wyniesie ponad 100e więc znacznie się powiększy. Może wtedy zmądrzeje, ale każdy musi się nauczyć na błędach.

Mój kumpel powiedział, że jak nie przegram to się nie nauczę- coś w tym jest.

Odnośnik do posta

No i dziś na tapetę jeszcze spotkanie Polski

Rosja- Polska

LTD po kursie 3,4. Sprzedane po golu, niestety dla Rosji po kursie 4,2 i wyszedł ładny green.

post-2363-0-04490900-1339530034_thumb.jp

Zastanawiam się czy nie lepiej byłoby podawać typy przed wszystkim, a potem tylko podsumowanie. Było by więcej postów, ale inni mogliby naprowadzić mnie, bądź też sami zwrócić uwagę na dany rynek- co wy na to?

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.