Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Gra za granicą, podatki w Polsce

Promowane odpowiedzi

hmm cena znosna, zastanawiam sie jak 'wydzielic' geeks zeby gadal przez te karte a nie kabel. oczywiscie to zalezy od tego polaczenia - co mozna z nim zrobic - i pewnei odpowiednio ruting ustawic na ipiki bf...

to sie mysla da zrobic. gorzej jak ci rozlaczy i przelaczy z automatu na lacze po kablu i wtedy jestes logowanywiec troche kombinowania z tymi polaczeniami jest.

Ja bym korzystał z PC-a i laptopa. PC byłby podłączony to stałego łącza, a laptop tylko do internetu mobilnego. Na laptopie bym tylko handlował, a ten PC robiłbym wszystko inne. Jeżeli ktoś posiada tylko jeden komputer, bo musi niestety kombinować.

Odnośnik do posta

Juz wam mowie jak to wyglada z internetem mobilinym z oranage. Mialem go przez 4 lata.

1. Problem ze stała łacznościa, gdy handlowalem na betfair istnieje mozliwosci braku polaczenie. Trzeba zresetowac kompa lub ponownie uruchomic modem.

2. Limit danych tak jak Riven wspomnial 30Gb za 100zl. Sama strona betfair nie pobiera dużo danych, ale np gdy mamy wlaczonego Geeksa i rynki sie automatycznie odswiezaja to na 1h wychodzilo wiecej jak 500mb.

Odnośnik do posta

Juz wam mowie jak to wyglada z internetem mobilinym z oranage. Mialem go przez 4 lata.

1. Problem ze stała łacznościa, gdy handlowalem na betfair istnieje mozliwosci braku polaczenie. Trzeba zresetowac kompa lub ponownie uruchomic modem.

2. Limit danych tak jak Riven wspomnial 30Gb za 100zl. Sama strona betfair nie pobiera dużo danych, ale np gdy mamy wlaczonego Geeksa i rynki sie automatycznie odswiezaja to na 1h wychodzilo wiecej jak 500mb.

1. Jak często miałeś problemy z łączem? I jak długo trwa ponowne uruchomienia modemu?

2. 500MB na 1h to daje 142KB/s, ja kiedyś miałem łącze 1mbit czyli ~122KB/s i grałem na wiele rynkach jednoczeście, dodatkowo oglądałem na streamie dwa mecze słabej jakości i wystarczało. Więc sam GeekToy nie powinien pobierać 500Mb na 1 h, tylko znacznie mniej.

Edytowane przez Riven
Odnośnik do posta

Do tego trzeba doliczyć Vpn.

Jeżeli korzystamy z internetu na kartę to VPN jest nam potrzebne, aby betfair widziało, że handlujemy z kraju w którym to jest legalne. Czy betfair mogłoby przekazać US informacje z jakiego IP handlujemy, jeżeli nie to VPN jest nam nie potrzebny, jeżeli tak to się przyda. Nie wydaje mi się, aby mogło dość do sytuacji, aby betfair przekazywałoby takie informacje.

Edytowane przez Riven
Odnośnik do posta