Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-06-11] Ukraina - Szwecja

Promowane odpowiedzi

Rynek: MO

Moja propozycja: BACK Szwecja

Obecny kurs: 3,1

Uzasadnienie: pozwolę sobie skopiować fragment dosyć ciekawej informacji z dnia dzisiejszego, która może przyczynić się do spadków kursu na Szwecję

źródło: http://euro2012.onet...70,artykul.html

Na dwa dni przed rozpoczęciem piłkarskich mistrzostw Europy aż dziesięciu reprezentantów Ukrainy ma problemy gastryczne. Gwiazda drużyny pomocnik Anatolij Tymoszczuk jest podłączony do kroplówki. Choroba zmogła także napastnika Andrija Woronina.

- Tymoszczuk jest wciąż w złym stanie, pod kroplówką. I to nie jest śmieszne - powiedział trener reprezentacji Oleg Błochin po wtorkowym przegranym meczu towarzyskim z Turcją w niemieckim Ingolstadt (0:2).

- Nie wiem, jakie są przyczyny choroby, ponieważ jedliśmy różne posiłki. Mamy tydzień na dojście do siebie. Całe szczęście, że to się nie stało 11 czerwca dodał Błochin.

W zespole, który zagrał przeciwko Turkom, wystąpili dwaj niedysponowani zawodnicy - obrońca Bohdan Butko i pomocnik Denys Harmasz, ale - jak zaznaczył Błochin - nie miał wyjścia i musiał ich wystawić do gry, bo gdyby odmówili, trzeba by było odwołać mecz.

Ukraińcy przystąpią do mistrzostw po dwóch porażkach w spotkaniach towarzyskich, co nie jest dla nich dobrym prognostykiem. W piątek ulegli Austrii 2:3.

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta

Najważniejsze, że sobie pomagamy i mam nadzieję, ze typ będzie dobry i nie tylko ja zarobię :)

Do bukmacherów i gamblerów oraz traderów chyba jeszcze nie dotarła ta informacja, bo kurs nie drgnął. Swoją drogą dziwi mnie tak niski kurs na Ukrainę - 2,58 i tak wysoki na Szwecję - 3,1.

Spodziewam się spadków na Szwecję do okolic 2,9

Edytowane przez harlesden
Odnośnik do posta

Wiem, że czasem MO zachowuje się irracjonalnie, jak chociażby kurs na Rosję, który odbij bez żadnej przyczyny.

Mam jednak pytanie do znawców analizy technicznej: jaki kurs musi zostać przebity(osiągnięty), by oczekiwać już wzrostów zamiast spadków? Wiem, że brak mi profesjonalnego języka z AT, ale mam nadzieję, że mnie zrozumieliście :D

post-1617-0-69912900-1339056445_thumb.jp

Odnośnik do posta

@harlesden

Żeby to ktoś wiedział to byłby milionerem. A tak na poważnie to poszperałem w swoich archiwach dotyczących MŚ 2010 i tam mieliśmy do czynienia z podobnym przypadkiem jak wczoraj na Rosji/Polsce/Holandii/Niemczech.

Może ktoś pamięta - zawsze o godzinie 10:00 następowały gwałtowne ruchy na rynku MO, które do meczu były stopniowo zbijane. Tutaj wygląda na to, że będzie podobnie. Kursy zaczynają wracać do pozycji sprzed 17:00. Różnica jest taka, że atak nastąpił 2 dni wcześniej.

Odnośnik do posta

Na shoutbox zastanawialiśmy się czy te zatrucie, to nie jakiś wymysł...wychodzi na to, że jednak zatrucie faktycznie wystąpiło, bo jest kolejna informacja na ten temat:

Źródło:

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/euro-2012-lekarz-ukraincow-wskazal-przyczyny-zatru,1,5154245,artykul.html

Piłkarze reprezentacji Ukrainy, którzy walczyli z problemami gastrycznymi przed wtorkowym meczem towarzyskim z Turcją, najprawdopodobniej zatruli się zepsutą sałatką - oświadczył lekarz kadry Leonid Mironow.

- Po przyjeździe do Niemiec, do miejscowego hotelu, podano nam złej jakości jedzenie. Sądzimy, że przyczyną problemów była najprawdopodobniej jedna z sałatek - powiedział Mironow w rozmowie z centrum informacyjnym "Ukraina 2012".

Lekarz poinformował, że na dobę przed meczem z Turcją w niemieckim Ingolstadt zatruciu pokarmowemu ulegli: Denys Harmasz, Taras Michalik, Andrij Woronin, Jewhen Konoplianka, Artem Milewski, Anatolij Tymoszczuk i Andrij Szewczenko oraz masażysta drużyny i sam Mironow.

We wtorek, po przegranym meczu z Turkami (0:2) trener reprezentacji Ukrainy Oleg Błochin informował, iż problemy żołądkowe odczuwa aż dziesięciu piłkarzy. Błochin mówił wówczas, że gwiazda drużyny pomocnik Anatolij Tymoszczuk jest podłączony do kroplówki.

W ukraińskim zespole, który zagrał przeciwko Turkom, wystąpili dwaj niedysponowani zawodnicy - obrońca Bohdan Butko i pomocnik Denys Harmasz, ale - jak zaznaczył Błochin - nie miał wyjścia i musiał ich wystawić do gry, bo gdyby odmówili, trzeba by było odwołać mecz.

Odnośnik do posta