Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Bede pisal w tym blogu o swoich typach i ich powodzeniu bądź niepowodzeniu, wkrotce zakladam bank na 1k € i wtedy powaznie podchodze do sprawy. Wszystkie typy bede opieral na grze pre-play i wiekszosc z nich bedzie na pilke nozna rynki u/o i MO. Byćmoże komus to pomoże. A mi sie przyda archiwizowanie swoich typów i przemyśleń:)

Odnośnik do posta

Moj typ na dzis. Jeszcze przed meczem

Polska - Rosja - Powyżej/Poniżej 2.5 gola

typ back over po kursie 2.24

proponuje zamknac 5 minut przed rozpoczeciem mam nadzieje ze bedzie zysk :) zobaczymy.

Odnośnik do posta

Moj typ na dzis. Jeszcze przed meczem

Polska - Rosja - Powyżej/Poniżej 2.5 gola

typ back over po kursie 2.24

proponuje zamknac 5 minut przed rozpoczeciem mam nadzieje ze bedzie zysk :) zobaczymy.

Miałeś greena na tym rynku czy jednak strata?

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Toronto - Vancouver Whitecaps czwartek 2 w nocy graja.

Panowie co myslicie o tym rynku?

Spadek toronto u bukow czy warto inwestowac do wieczora? sam nie wiem moze jakas opinia innych ?

Odnośnik do posta

Marseille - Benfica

Today, 13 Jul 2012, 20:45

Spadek benfica

Obecny kurs 2.30

Zastanawiam sie czy w to nie wejsc malo kasy w koszyku ale spadek ewidentny niestety nie wiem czym spowodowany....

troszke sie boje wchodzic moze ktos zaryzykuje po wczorajszych stratach baku mura mam lekka niechęc do MO... co Wy na to?

Odnośnik do posta

Lillestrom - Tromso

Today, 13 Jul 2012, 19:00

Kolejna moja propozycja... spadek Tromso..... oczywiscie naraznie nie wchodze tylko sie zastanawiam.... chyba po prostu poczekam do wieczora czy moja teoria sie sprawdzila a jutro bede typowal spadki dalej...

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.