Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich ;) swoja przygode z tradingem zaczynam, tak wiec nie trudno sie domyslic ze na poczatek wybralem system LAY THE DRAW (jesli ktos w ogole to czyta to pewnie w tym momencie przestal :) ) wiele naczytalem sie na temat tej strategi, ze nie warto, ze na dluzsza przyniesie straty. ale chce przekonac sie na wlasnej skorze.

Bede wybieral wyrownane mecze, kursy nie wyzsze niz 4.00, w razie 0-0 do przerwy (max 60minuta) wychodze, akceptuje strate, czasem zagram BACK 0-0, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, domyslam sie ze brak odpowiedniej taktyki i wczesniej postawionego celu moze zle sie skonczyc, ale jak wczesniej napisalem ucze sie i mysle ze po jakims czasie bede wiedzial jakie decyzje podejmowac, stawki oczywiscie nie wielkie happy.png bede staral sie podawac zyski/straty i dodawac screeny (sory za brak Polskich znakow, potem to poprawie)

na poczatek Ukraina v Francja LAY DRAW 3.30

Odnośnik do posta

A jaką stawką grałeś?

zobowiazanie £10.80, screen zrobiony pozniej oczywiscie ;)

Edytowane przez adi51
Odnośnik do posta

Witam wszystkich ;) swoja przygode z tradingem zaczynam, tak wiec nie trudno sie domyslic ze na poczatek wybralem system LAY THE DRAW (jesli ktos w ogole to czyta to pewnie w tym momencie przestal :) ) wiele naczytalem sie na temat tej strategi, ze nie warto, ze na dluzsza przyniesie straty. ale chce przekonac sie na wlasnej skorze.

Bede wybieral wyrownane mecze, kursy nie wyzsze niz 4.00, w razie 0-0 do przerwy (max 60minuta) wychodze, akceptuje strate, czasem zagram BACK 0-0, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, domyslam sie ze brak odpowiedniej taktyki i wczesniej postawionego celu moze zle sie skonczyc, ale jak wczesniej napisalem ucze sie i mysle ze po jakims czasie bede wiedzial jakie decyzje podejmowac, stawki oczywiscie nie wielkie happy.png bede staral sie podawac zyski/straty i dodawac screeny (sory za brak Polskich znakow, potem to poprawie)

na poczatek Ukraina v Francja LAY DRAW 3.30

Sam napisałeś, że sie naczytałeś,że to strata pieniędzy itd to po co sie tam pchać z pieniędzmi? Ja sam na początku zaczynałem od LTD ale czytałem tylko same pochwały tej strategii. Jak zacząłem na niej kasę tracić do dopiero później docierałem do materiałów krytykujących taką formę tradingu. Także dobrze Ci radzę daj sobie spokój z takim graniem i ucz się na błędach innych. Wyjdzie taniej ;)

Odnośnik do posta

Sam napisałeś, że sie naczytałeś,że to strata pieniędzy itd to po co sie tam pchać z pieniędzmi? Ja sam na początku zaczynałem od LTD ale czytałem tylko same pochwały tej strategii. Jak zacząłem na niej kasę tracić do dopiero później docierałem do materiałów krytykujących taką formę tradingu. Także dobrze Ci radzę daj sobie spokój z takim graniem i ucz się na błędach innych. Wyjdzie taniej ;)

ok, dzieki za rade ;) mimo wszystko sprobuje, chyba ze zaproponujesz inny system ale mysle ze na poczatku nie poradze sobie z gra pre-play :-|

Odnośnik do posta

kontynuujac temat, zdecydowalem sie zagrac rowniez drugi mecz grupy D, duzo szczescia, wyszedlem dopiero po golu na 3-2, nie moge ''powiedziec'' ze jestem z tego zadowolony, mimo wszystko green ;)

+£2.65

post-2392-0-81390100-1339793450_thumb.pn

Odnośnik do posta

dziś zdecydowałem się na jedno spotkanie i na tym zakończę :) mecz szybko ułożył się po mojej myśli, szybkie dwie bramki dla gości, około 60ej minuty chciałem wyjść z rynku, ale ''niestety'' przy takich stawkach jest to niemożliwe rolleyes.gif gospodarze w 75ej minucie strzelili na 1-2 i w tym momencie wyjscie z rynku stalo sie mozliwe, BACK DRAW po kursie 7.4 za £2.4

+£2.60 (przy podliczaniu uwzgledniac prowizje?)

post-2392-0-98215200-1339861042_thumb.pn

post-2392-0-24756100-1339862045_thumb.pn

Edytowane przez adi51
Odnośnik do posta

wyjście w 70ej minucie przy stanie 0-2, pewnie gdyby nie czerwona kartka dla gości, zostałbym do końca, pod koniec meczu gospodarze strzelili na 1-2, tym wynikiem mecz się zakończył.

Spróbowałem również potradowac trochę przed meczem (w sumie przewidzieć ruchy kursów, stawki minimalne byle by przyjęło zakład :)) tak wiec:

Holandia BACK 2.66 LAY 2.56

CS 0-0 BACK 16 LAY 15.5

jak na pierwsza probe całkiem ok :)

na wieczór planuje zagrać jeszcze jeden LTD

post-2392-0-37420000-1339951794_thumb.pn

post-2392-0-77674500-1339952735_thumb.pn

post-2392-0-40241600-1339952736_thumb.pn

Odnośnik do posta

na wieczór planuje zagrać jeszcze jeden LTD

wyjście z rynku przy stanie 1-1 w 70ej minucie, 4 minuty później bramka na 2-1 mellow.png

są tez pozytywy :-P

Hiszpania BACK 1.78 LAY 1.53

(screen trochę nie jasny, miał być LAY za £0.58, 3 razy poprawiałem) aż wstyd umieszczać tu takie stawki, ale myślę ze rozumiecie ;) przy okazji, może ktoś zaproponuje jakieś ciekawe artykuły, podpowiedzi, dotyczące ''strategii'' pre-play?!

post-2392-0-90017100-1340037617_thumb.pn

post-2392-0-00428600-1340038080_thumb.pn

Odnośnik do posta

od ostatniego postu zagrałem parę rynków, do LTD nie znalazłem ciekawych meczów, wiec szlifuje strategie pre-play happy.png

Colon v Godoy Cruz BACK Colon 1.72 LAY 1.68

Anglia v Ukraina BACK Anglia 2.26 LAY 2.16 (spadło do 2.04 mellow.png) + CS 2-0 BACK 11.5 LAY 11

rynek dzisiejszy to: KooTeePee v HIFK BACK KooTeePee 1.83 i 1.82 LAY 1.68, wpłaciłem troche więcej £ także zysk nieco większy :)

post-2392-0-81912400-1340212161_thumb.pn

Odnośnik do posta

ostatnie 3 rynki:

Real Salt Lake v Los Angeles BACK Real Salt Lake 1.83 LAY 1.87 -£0.43

Husqvarna v Karlskrona BACK Husqvarna 1.56 LAY 1.52 +£0.08

Portugalia v Grecja BACK Portugalia 1.80 LAY 1.72 +£0.93

Edytowane przez adi51
Odnośnik do posta

może od góry opisze screena ;)

Nagoya v Iwata

BACK 2.06 LAY 2.22, sam nie wiem jak to wytłumaczyć

Newells v Lanus

BACK 1.77 LAY 1.65, tu niestety in-play

UCD v Dundalk

BACK 2.26 LAY 2.14, cieszy bo sprzedane przed meczem

Niemcy v Grecja

zdobywca gola, no cóż, dzień wcześniej zakupiony Gomez, który zagrał 13 minut, wyszedłem przed rozpoczęciem

germany win to nil, BACK 2.02 LAY 1,98 (sprzedane przed meczem)

czyste konto Niemiec, czysta bukmacherka :oops:

do przerwy, również /\

kilka dni temu zakupiłem Hiszpanie, niestety pospieszyłem się bo po kursie 1.83, myślę ze przed meczem może spaść do tego poziomu, mimo wszystko mogłem trochę poczekać

post-2392-0-10508000-1340458903_thumb.pn

Edytowane przez adi51
Odnośnik do posta

udany dzień, kilka perełek, jeden niewypał ;)

Anglia - Włochy : Qualifying Method

przed meczem kupiłem ''Italy penalties'' BACK 10.50 LAY 2.73

Corinthians - Palmeiras : Kursy meczu

BACK 3.15 LAY 2.82 (pre)

Anglia - Włochy : Kursy meczu

BACK 2.86 LAY 3.00 (kupione kilka dni temu)

All Boys - Boca Juniors : Kursy meczu

BACK 4.30 LAY 3.84 (pre)

Hammarby - Osters : Dokładny wynik

BACK 14.50 LAY 14.00 (pre)

Hammarby - Osters : Kursy meczu

BACK 2.62 LAY 2.48 (pre)

Hodd v Baerum : Kursy meczu

BACK 1.67 LAY 1.63 (pre)

post-2392-0-71104700-1340575403_thumb.pn

Edytowane przez adi51
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.