Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam, mam na imię Michał "Tradem" zaczynam się dopiero oswajać. Ponad wszystko stawiam zdobyć teraz wiedze. Zarządzanie budżetem stawiam ponad wszystko. Nawyki z gry w pokera i bukmacherki.

Dzisiaj założyłem konto na BF ale Euro nie wpłacałem na to przyjdzie jeszcze czas. Obecnie zaznajamiam się z rynkami i możliwościami za pomocą symulacji na Fairbot. Dzisiejsza próba była jak dla mnie udana zysk nie wielki ale jak to wy mówicie jest zielono. Poszedł BACK po bramce po kursie 1.21 stwierdziłem że to dużo jak na 70' minute tym bardziej że po ustawieniu LAY na 1.10 wpadła druga bramka. Mecz ogólnie skończył się wynikiem 1:2 gdzie w ostatnie 15 minut wpadło 3 bramki. Przestroga jakaś że można troche przy czerwienić się. Stawka 2 Euro żeby wejść w nawyk na grę mini stawkami. Trendów życze.

Screen z transakcji:

http://imageshack.us...4/20062011.gif/

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

Kolejny green malutki ale cieszy... troszke źle ustawilem rynek i musiałem zrobić aż 4 transakcje żeby wszedzie był zysk bo za pierwszym razem tylko w przypadku drawa miałem zysk a reszta na 0.

Historia transakcji:

LAY 4.30 - BACK 4.50

LAY 4.30 - BACK 4.50

:-(

Screen:

http://imageshack.us...2012trans2.png/

PS. W niedziele zrobie podsumowanie tygodnia. Moje założenia to bankroll na start 20 Euro gram na malutkie stawki.

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

Kolejna próba dzisiaj w Elminacjach Euro Kobiet. Zagranie LTD z wyraźnym faworytem.

LAY 9.00 Back 10.00

Wygrana: 0.20 Euro

Szkoda że tak szybko zamknąłem bo mogłem wyciągnąć spokojnie 1 Euro na czysto ale gram na mini stawkach więc 10% też dobre. Psychologia narazie słabo u mnie.

Screen: brak screena imageshack awaria wyśle jak będzie działał

Obecnie siedze na LTD w Euro. Mecz Czechów.

Odnośnik do posta

http://imageshack.us...2012trans3.png/ - screen z Kobiet wspominany wcześniej.

Screen z meczu Euro:

http://imageshack.us...2012trans4.png/ - szaleńczo to zrobiłem ale swoje. Jego nie zalicze do podsumowania bo było to bardziej zabawa

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

Podsumowanie ostatniego tygodnia:

Start: 20 Euro

Gra małymi stawkami w tym przypadku 10% banku ( co i tak za duzo ale mam mały bank)

Wynik od 20 czerwca: +2,25 (wiem że nie dużo ale nie gram często ale 10% zysku w 5 dni jak dla mnie jest ok)

Odnośnik do posta

Dzisiaj zatakuje kurs w tennisa. Fognini BACK 2,74 nie wiem czy uda mi się pre play coś zarobić ale zobaczymy wrazie czego przy małej stracie wejde z tym kursem IN PLAY

25062012trans.png

Uploaded with ImageShack.us

Z tego co widze to kursik już po malutku greenuje :)

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

25062012trans8.th.png

Nie rozpisuje się bo na screenie wszytsko widać

I do tego smego spotkania CS. Właśnie strzelili gola jak to pisałem i jest już 2:1 :)

25062012trans7.png

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

Witam,

po dniu przerwy ale nie tak do końca bo zdobywałem wiedze na temat tradingu. Wszelkie posty jak czytałem strasznie krytykowały strategie IN PLAY stwierdzając że to hazard. Postanowiłem sprawdzić PRE PLAY oczywiście na sucho. Dzisiejsza pierwsza próba:

1stpreplay.png

a do tego wykres:

1stpreplaywykres.png

Całą sytuacje zacząłem od tego że na jednym z odds portali sprawdziłem jakie są najbliższe mecze piłki nożnej i sprawdziłem jego kursy u buków i ich zmiany w ostanim czasie. Wykres (nie dokońca jestem pewny bo jestem na etapie edukacji analizy wykresów) i jego linia wydawała mi się stabilna i spadkowa miejsce zaznaczenia na nim to miejsce ataku kursu ( nie żadne tam zygzaki co opisze w drugim typie jak nie uda mi sie wyjść na green). Ustawiłem się troszkę wyżej by złapać 2-3 tiki.

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.