Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Zaczyna mi się podobać to pre play jak narazie łądnie to wygląda.

Minus jest taki że trzeba posiadać pokaźny bankroll.

2ndpreplay.png

Uploaded with ImageShack.us

Nie wielki zysk ale za czas spędzony z synem (szef mi tak nie płaci). Ważne że zieleń.

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

Spokojnie, większość zaczynała z małym bankrollem a potem jak się rozrośli to książki można pisać o wielkości ich greenów ;) Małymi kroczkami do przodu, ładnie to u Cb wygląda, trzymaj tak dalej :)

Odnośnik do posta

Dzieki wielkie za posta budującego. Wreście ktoś się odezwał i licze że można zawsze zgłosić się z jakimś pytaniem. Już myślałem że na forum są tylko duchy. Nawet złapanie małych tików sprawia przyjemność. Życze żeby zielutko było.

Odnośnik do posta

3thpreplay.png

Jeszcze jeden PREPALY dzisiaj nie miałem czasu zabardzo grać bo zajmowałem się synem a do tego jeszcze praca na ogródku. Myśle że jutro coś mi się uda zagrać (oczywiście nic na siłe) ale na pocieszenie udaje mi się czytać książkę "Zawód Inwestor Giełdowy" wrzuce jeszcze mały INPLAY który tylko wrzucam dla zasady bo wstyd że wogóle wchodze w IP

1stinplay.png

Odnośnik do posta

Bloga piszesz dla siebie nie dla innych. Ja swego czasu nie miałem wgl odpowiedzi ale jakoś mi to było obojętne. Rób swoje im pewniej będziesz się czuł zwiększaj powoli stawki, ale nie rzucaj się od razu na głęboką wode (np. włacając dużo gotówki). Z taką skutecznością przy bankrollu 100e będziesz wyciągał satysfakcjonujące dniówki, ale na wszystko przyjdzie pora :)

Odnośnik do posta

nie bojusiaj. to, ze nie ma wpisow, nie znaczy ze nie jest czytany :) od dwucyfrowych greenow w i powyzej, powinny sie pojawic pytania w stylu "a co", "a jak" ? ;) w przypadku redow tez ktos naprostuje na wlasciwa droge ;)

Odnośnik do posta

wiem że spadnie 2-3 tiki bo jeden już poleciało

1stpreplay.png

Uploaded with ImageShack.us .

Do tego mam Radwańską z 1.18 też już jeden tick w dół poszło.

2ndpreplay.png

Może ktoś z korzysta na własną odpowiedzialność :)

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

Niestety Radwańska nie dała mi nic wycofałem się na zero. St Patrick podskoczył mam strate narazie 0.33 wejdę z nim inplay jak zejdzie do minus 0.60 to się wycofam.

Ps. Pytanko: Za 4-5 dni wpłace sobie 20 Ojro na BF. Jak najlepiej to zrobić chodzi mi o to że podobno jakiś bonus jest i jak go się obraca?

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

No to ja pospiesze z pierwsza rada. Nie wchodz ip jesli otworzyles zaklad jako pp. wiem, ze i tak nie posluchasz ale jak zaredujesz to przypomnisz sobie ten post. Doslownie w ulamek sekundy stracisz to co wygrales przez tydzien.

Pzdr i samiusnych greenow zycze.

Odnośnik do posta

Uwierz mi że zrobiłem tak jak mi doradziłeś zamknąłem. A o to wyniki z tych dwóch spotkań nie miałem czasu dzisiaj na więcej bo obiecałem żonie dokończyć płot na podwórku.

2ndpreplayminus.png

1stzero.png

Przekonała mnie strata że mogło by być gorzej a 0,11 czy 0,12 bo nie wiem jak będzie można odkuć na jednym dobrym PP. :)

Strata odrobiona w przerwie meczu basketu :)

3thprzerwaplay.png

Jak widać na screenie jeszcze siedze PP w Rekijawiku. Wysp mi się zachciało.

Edytowane przez R0645
Odnośnik do posta

tak trzymac - jesli dopiero uczysz sie tradingu staraj sie "polubic" z redami - tnij k... jak najszybciej i minimalizuj ryzyko ich wystapienia. Z nimi trzeba zyc - nie ma innej opcji :D

piwko na zachete

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.