Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Geeks Toy tick offset

Promowane odpowiedzi

No to nie wiem, albo mam takie braki już bo dawno z Geeka nie korzystałem, albo coś się zmieniło. Bo jak może Ci zadziałać opcja w programie jeśli go nawet nie włączysz?

edit. Jeśli tak to faktycznie mój błąd, widocznie dużo się zmieniło :)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 41
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Po wybraniu jakiegokolwiek rynku klikasz PPM w Staking & Tools i tam masz do wyboru Tick Offset oraz między innymi Stop Lossa. Jak sobie to aktywujesz to najlepiej chyba na training mode sobie to

tick offset 1, z zaznaczonym hedge, aby od razu wystawial kontre z rozlozonym zyskiem.

ja uzywam GT, ale zawsze myslalem, ze TO i SL dziala tylko wowczas jak mamy wlaczony program. zmienilo sie to ?

Posted Images

Tzn nie wiem jak to jest ze SL ale tickoffset na bank działa jak sie wyłączy program. Dobrze to pamiętam bo kiedyś na noc zapomniałem go wyłączyć, a ustawiłem sie w jednym meczu i trend poszedł w moją dobrą stronę i zamiast zysku ok 10 ticków miałem tylko jeden bo miałem właśnie tickoffseta ustawionego na 1 tick ;)

Odnośnik do posta

Pisałem o SL dlatego, że jak jeszcze korzystałem z Geeka to nie zapisywał Sl na serwerze tylko w programie. Stąd jeśli się go wyłączało to SL nie działał i to była duża różnica pomiędzy platformą fx a bf ;) Nie wiem jak teraz, nie jestem w temacie Geek Toya ;p

Odnośnik do posta

Zauwazylem jedna rzecz podczas tradowania na koniach.

Probujac przewidzec trend na rynku pre play na jakims koniku otworzylem sobie live video na betfair jakies 4 min przed gonitwa i spostrzeglem ze live jest firmowany przez stronke racing i uk. Po prawej stronie z boku ekranu podane byly kursy aktualne i kursy starsze, ogolnie 4 ostatnie zmiany. Wyswietlili ostatnia zmiane i kurs na fav spadl z 3.25 na 3 a na gieldzie w tym momencie byl kurs 3.35, Po chwili kurs na gieldzie zaczal leciec w dol i doszedl do poziomu 2.95.

Zaczalem domyslac sie ze moze stad biora sie nagle skoki kursow na gieldzie.

Moze ktos zauwazyl cos podobnego.

Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

W zasadzie jest bardzo duża zależność między kursami u bukmacherów a kursami na giełdzie. Widać to w wielu sportach. W piłce nożnej trend dyktują na przykład Pinnacle i SBOBET. Jeżeli tam pojawiają się ruchy kursów to widać ich odzwierciedlenie na giełdzie przy czym na giełdzie są one zazwyczaj nieco wyższe ( przynajmniej w przypadku piki nożnej)

Odnośnik do posta

ja uzywam GT, ale zawsze myslalem, ze TO i SL dziala tylko wowczas jak mamy wlaczony program. zmienilo sie to ?

yavor tak jak napisałem wyżej...Tickoffset napewno działa jak jest wyłączony program :)

Odnośnik do posta

Według mnie patrząc po ruchach na piłce najpierw jest ruch u buków. Równie ciekawym zjawiskiem jest to że jak obserwuje oddsportal to kurs tam zdąży się już zmienić a wchodzę na strone Pina a tam dalej stary kurs i dopiero po jakiejś chwili się zmnienia

Odnośnik do posta

czyli wychodzi na to, ze stawiajac TO i SL, ustawiajac zeby kasa wchodzila in, mozna sie czuc bezpiecznie przy awarii neta badz pradu? to byloby ciekawe. nie wiem, bede musial kiedys przetestowac.

Odnośnik do posta

yavor tak jak napisałem wyżej...Tickoffset napewno działa jak jest wyłączony program :)

hmm ciekawe to jest, chyba muszę przetestować, bo szczerze nie za bardzo chce mi się wierzyć, że aż tak się to zmieniło.

ja nigdy nie rozszyfrowalem kto zapoczatkowuje ruch. czy gielda, czy buk.

Tego chyba nigdy do końca się nie rozstrzygnie. Najważniejsze jednak to podpiąc się i wykorzystać zmiany.

W zasadzie jest bardzo duża zależność między kursami u bukmacherów a kursami na giełdzie. Widać to w wielu sportach. W piłce nożnej trend dyktują na przykład Pinnacle i SBOBET. Jeżeli tam pojawiają się ruchy kursów to widać ich odzwierciedlenie na giełdzie przy czym na giełdzie są one zazwyczaj nieco wyższe ( przynajmniej w przypadku piki nożnej)

Na pewno jeszcze 5dimes. Pisałeś jeszcze o odssportalu. Dużo szybciej reaguje (niemal natychmiastowo) betbrain, co przydaje się szczególnie w grze przy ostatniej fazie handlu pre-play (godzina przed meczem - gdzie napływa najwiecej kasy i ruchy bywają bardzo dynamiczne) ;)

Odnośnik do posta

Nie zmieniło się, ostatnio (nie dalej jak 2 tygodnie temu) byłem ustawiony na pozycji z TO, zabrakło prądu nagle i jak włączyli z powrotem okazało się, że TO nie zadziałał a mój zakład przyjęli.

Odnośnik do posta

Panowie to ja już nie wiem o co chodzi. Daje sobie rękę uciąc, że mi TO zadziałał gdy miałem wyłączonego kompa. Nawet na swoim blogu powininem mieć wpis o tym, że zostawiłem zakład na noc i miałem tylko 1 tick zysku bo zapomniałem przed wyłączeniem kompa wyłączyć TO ;)

Odnośnik do posta

Na pewno jeszcze 5dimes. Pisałeś jeszcze o odssportalu. Dużo szybciej reaguje (niemal natychmiastowo) betbrain, co przydaje się szczególnie w grze przy ostatniej fazie handlu pre-play (godzina przed meczem - gdzie napływa najwiecej kasy i ruchy bywają bardzo dynamiczne) ;)

Ja przez długi czas używałem Betbraina ale mam z nim pewien problem tzn. nie wiem czy mam coś źle w ustawieniach czy jest to wina samej stronki, ale jak mam ją otwartą i robię coś innego to kursy same mi się nie odświeżają i muszę to robić ręcznie dlatego przerzuciłem się na Oddsportal.

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Witam.

Podepnę sie pod ten temat : proszę o poradę, czy dobrze ustawiłem tick offset ?

Chodzi mi o to, aby po przyjęciu całej stawki, bądź części, program sam wystawił kontrę na 1 tick.

Nie wiem, co to jest za opcja : full match ?

post-4170-0-26074500-1376550704.jpg

Odnośnik do posta

Witam.

Podepnę sie pod ten temat : proszę o poradę, czy dobrze ustawiłem tick offset ?

Chodzi mi o to, aby po przyjęciu całej stawki, bądź części, program sam wystawił kontrę na 1 tick.

Nie wiem, co to jest za opcja : full match ?

tak dobrze :)

Odnośnik do posta