Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Darmowego program na początek

Promowane odpowiedzi

Witam traderów,

postanowiłem rozpocząć przygodę z tradingiem - szukam darmowego programu.

Na tym etapie nie mam zamiaru inwestować w płatne oprogramowanie.

Przeszukując google trafiłem na takie pozycje:

JetBet - nie posiada drabinki, więc odpada?

Bet Angel Basic jak bardzo jego funkcjonalność jest ograniczona?

Trial wersje:

Gruss Betfair (30 dni)

Niestety tylko tyle znalazłem.

Co wybrać?

Odnośnik do posta

FairBot 15 dni trialu, czy jest jakaś okrojona wersja?

Niestety Geeka jakiś czas temu odpaliłem i dziś ukazał mi się komunikat o płatności.

EDIT:

znalazłem jeszcze Betfair Rapid poprzez http://solutions.betfair.com/index.php?option=com_mtree&task=listcats&cat_id=44&Itemid=5

Nie znalazłem nic darmowego z drabinką.

Co poradzicie, żeby zacząc?

Edytowane przez snejku
Odnośnik do posta

Generalnie korzystam z Geeks Toya ale włączyłem sobie BAB na próbę i nie wygląda to szałowo. Po kliknięciu na ladder zaznaczony na czerwono w kółku pokazała mi się ta informacja pod spodem że w tej wersji nie jest on dostępny. Podobnie ma się sprawa z górnymi narzędziami które także dostępne są w wersji profesional.

post-702-0-64962200-1340882954_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Nie jest niezbędny. Ja nie stosuję, a znam też wielu handlujących, którzy osiągają bardzo zadowalające rezultaty pre play bez żadnych nakładek.

Klucz do sukcesu to refleks i duży monitor, aby mieć podgląd na kilka rynków :)

Odnośnik do posta

obecnie dostepa (do odwolania) darmowa wersja geeks toya.

pełna wersja geeka jest darmowa teraz?to na hooj przedłużałem licencję...?chyba że źle coś zrozumiałem,jak tak to popraw mnie yavor ;)

Odnośnik do posta

pełna wersja geeka jest darmowa teraz?to na hooj przedłużałem licencję...?chyba że źle coś zrozumiałem,jak tak to popraw mnie yavor ;)

Wypuścili betę wersji 1.2d i jest za darmo jak ją skończą to wtedy dowalą opłaty.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...