Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

wypłata Betfair - jaka karta?

Promowane odpowiedzi

witam wszystkich,

mam ok. 40E do wypłaty, wpłacałem Przelewem24, pani z BF mi powiedziała, że mogę wypłacić dowolną metodą. chyba najbardziej odpowiednia jest karta VISA (MasterCardem nie da się wypłacić). jaką kartę debetową (jaki polski bank?) polecacie do BF

pozdrawiam, dzięki

Odnośnik do posta

migaw, nigdy nie wyplacaj zadnej kasy z bf na konto bankowe.

najlepiej zaloz konto moneybookers lub netteler i tam wyrob karty. wyplaty robisz na te konta a z bankomatu wybierasz kase.....tak gdies kiedys przeczytalem ze to najlepszy sposob.

Odnośnik do posta

przelej sobie na swoje konto moneybookers.. a pozniej na bankowe ja tak zawsze robie. i nie ma problemu oczywiscie jesli masz moneybookers.. tylko tam musi byc rachunek w bazie mb

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Pozwolę sobie odświeżyć nieco ten temat.

Mam pytanie co do karty moneybookers (skrill). Otóż, na BF oraz skrillu mam konto w EURO i teraz nasuwa mi się pytanie czy wypłacając poprzez kartę skrilla w bankomatach w PL stracę na przewalutowaniu tyle samo co w przypadku gdybym posiadał konto na skrillu w PLN'ach ? Mam nadzieję, że nie pokręciłem i zrozumiecie o co mi chodzi.

Warto jest zmieniać konto skrilla z waluty € na PLN ? Czy jednak nic nie zyskam/stracę ?

Odnośnik do posta

i tak i tak masz jedno przewalutowanie - roznica tylko taka ze to kto inny przewalutowuje kase w tym wypadku - w przyp 1 to operator (bank/wlasciciel bankomatu) przewalutowuje i tu czasem w zaleznosci od bankomatu masz mozliwosc wybrac czy chcesz przewalutowac bo srednim nbp czy banku (tu czasem korzystniej wychodzi bank) . w drugiej opcji gdzi emasz konto w pln przewalutowanie nastepuje w momencie przyjecia kasy w skrillu po ich kursie.

wiekszej roznicy nie widze.

ja mam bf w euro, mb w pln. a ze zona ma swoje w plni banki w pl mam w pln to na operacjach bank <->mb nie place za przewalutowanie. na szczescie moje oknto mb nie pobiera oplat za wyplaty z bankomatow zadnych wiec mam free na calym swiecie. ale to przywilej konta vip mb...

Odnośnik do posta

po pierwszej wykonanej transakcji, nie można zmienić waluty konta MB

Dokładnie nie ma możliwości zmiany waluty konta MB. Sam się niedawno kontaktowałem z nimi w tej sprawie i jedynym rozwiązaniem jest wysłać maila do nich z prośbą o usunięcie obecnego konta i założenie kolejnego, ale to wiąże się znowu z ponowną weryfikacją konta i oczekiwaniem na kartę.

Odnośnik do posta