Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Co panowie myślicie o takich meczach na jutro:

Ruch Chorzów - Austria Wiedeń 2 @ 2,02 na betfair

a średnio u buków jest 1,86

Cercle Brugge - Anorthosis Famagusta 1 @ 2,64 na betfair

u buków średnio 2,3

Myślę że warto spróbować zagrać na te mecze, a co wy o tym myślicie?

Odnośnik do posta

Z Ruchem bym uważał, ponieważ Austria jest bez formy buki o tym wiedzą tutaj raczej będą spadać kursy na under 2,5 ale płynność słaba. Sam na jutro postanowiłem zaryzykować i kupiłem Lay na Liverpool uważam że kursy mogą tutaj fajnie wzrosnąć.

Odnośnik do posta

Co do pierwszego spotkania to zgoda, kurs powinien jeszcze troche spaść, aczkolwiek ja poczekam do jutra na azjatów i wtedy dołącze.

Co do drugiego meczu to mnie zaskoczyłeś :shock: Ja mam pograne cypryjczyków po 3,05 i uważam to za niezłą inwesytcje. Od rana kurs na nich leciał. Pewnie popatrzyłes tylko na różnice w kursach, a nie na trend i stąd ten błąd :-P

Oprócz tego zakupiłem CS 0-0 u Jagiellonii po 9,4 i wywaliłem Aris ze stratą bo trend się odwrócił.

Odnośnik do posta

mysle ze dosc wazne info odnosnie meczu Cercle Brugge - Anorthosis:

Coach of Cercle just announced that some players will be rested (they will be replaced by some youngsters). Next weekend the competition starts and coach dont wanna take any risks as he prefers a good start in competition rather than advancing another round in EL.

Odnośnik do posta

ja się muszę zgodzić z Homikiem też kupiłem po 3,05 i cały czas mam nadzieję na zjazd przed meczem, Cercle Brugge to naprawdę średnia drużyna, ostatni sezon mieli udany ale suma sumarum to nic konkretnego nie osiągnęli, dla mnie tutaj kursy powinny być równe biorąc pod uwagę fakt, że gościom chyba bardziej zależy na awansie, tak jak napisał kolega wyżej mecz z Charleroi jest dla nich ważniejszy:

http://www.cerclebrugge.be/index_en.php?catnr1=100&catnr2=100&catnr3=100&catnr4=100

myślę, że będzie to miało wpływ na kurs przedmeczowy i część punterów weźmie na poważnie tę informację.

na razie lekka korekta, więc nie załamywałbym się tym wzrostem, gdybym miał za co, pewnie jeszcze dokupiłbym tego kursu trochę (po 3,15 to naprawdę niezły kąsek) :-D

mam nadzieję, że tym razem się nie pomylę

Odnośnik do posta

Ja żałuję że nie wziąłem Maribor wczoraj po 2,0 z Hibernianem...zawsze to może ok. 8 "oczek" by wpadło...no nic, ale swoja droga to nie ma jakichś super meczyków jak to było dotychczas w LE...taka runda widocznie (a może tylko dla mnie)...niby coś tam spada tu i tam ale jakoś tak bez przekonania...a meczy sporo...

W tenisie myślę że warto obserwować Shahar Peer...jak narazie trend spadkowy

Odnośnik do posta

Chlopaki co was tak wzięlo na te Cercle Brugge z Anorthosisem...? To miał być pewniak czy co? Pytam bo tak patrze na ten mecz i ja np. tam nic nie widzę, żadnego trendu konkretnego ani na jedną drużynę ani na drugą...powodzenia życzę:)

Odnośnik do posta

no wlasnie anothosis pinnacle dalo 3,10 i gielda stanela, nie wiem czy ciąć straty czy czekac na razie nigdzie nie ide wiec jeszcze poobserwuje co sie bedzie dzialo najwyzej sie sprzeda 2 ticki drozej i trudno ;]

jednak to co napawa optymizmem to obroty na anorthosis - 25k na 48k calego rynku to sporo wiec zainteresowanie widac jest....

Odnośnik do posta

spojojnie nie ma co panikowac.Cos przed meczem powino spasc w koncu Brugia to kopciuszek pucharowy.

Panikarze zaczeli wyprzedawac,a kto kupi po 3,2 to nie bedzie narzekal :mrgreen: ,bo azja trzyma ponizej 2,9 a tu sie goscie gotuja :-D

Odnośnik do posta