Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

black panther, ja rozumiem ze layowales wczesniej, ale wez nie poduszczaj innych co? Tam jest ogromna blokada i nie zanosi sie zeby cos ja przebilo. Takze radze innym tylko obserwowac rynyk i sie 2 razy zastanowic (samemu)

Odnośnik do posta

Myślę że będą bramki w tym meczu Cercle-Anorthosis...a ci co mają Anorthosis to bym opuszczał pokład po korekcie tej górki która się zrobiła niżej niż 3,20 to raczej już nie będzie...

Odnośnik do posta

moze i buki nie panikuja ale kurs wszedzie rosnie:

thumb

Ja tez jestem uwalony na tym rynku. Dla tych co nie maja tam kasy, to niech obserwuja co sie dzieje i probuja sia zalapac na swinga. To chyba najlepsza w tej chwili metoda.

Nie wiadomo co sie stanie, jak ktos w koncu skupi ta kase. Moze byc tak, ze "ten ktos" rzuci nastepne 6 tysiakow i wtedy dopiero sie poplynie porzadnie

Odnośnik do posta

Black panther to napewno nie jakiś osranty gracz bo ewidentnie widać że ten mecz jest podwyżosznego ryzyka jesli chodzi o uczciwość i to aż koli w oczy. Ja niestety też jestem ładnie uwalony na tym meczu:( a tak czysto rekreacyjnie to czuje ze będzie szybka bramka dla Bruggi

Odnośnik do posta

Ten mecz to jest piekny pokaz tego ,ze kotos cos przeczyta na forum i wali odrazu 10 k ,"bo pisali na forum". Nikt mi nie powie ze, normalna rzecza jest to ze u azjatow bylo 2,85 a na gieldzie 3,45.znajdzcie mi taki drugi mecz.Komus powarcilo wczoraj i odrazu myslal ze dzis poprawka i jeb walizka.A pozniej mamy to co mamy.O prosze 3 min live i 3,3.

Wiecej panowie dystansu i myslenia,bo umoczycie swoje i kolegow.

Odnośnik do posta

Nie no black panther, wyluzuj troche. Nie Ty jeden umoczyles. Straty trzeba akceptowac.

Mozesz mi wyjasnic jak doszedles do tego ze ta kase rzucil koles co przeczytal cos na forum i stwierdzil ze se postawi lay-a za pare tysiecy?

Odnośnik do posta

Ale ja wlasnie pisze nie o stratach tylko o zjawisku.Jezeli tego sie nie zrozumie to takie rynki sie beda powtarzac.Rano bylo moze 15-20 tys obrotu. a z pewnoscia kilku graczy w krotkim odstepie czasu wrzucilo tam nieproporcjonalnie duzo kasy.

Nie wazne ,czy ktos z czytajacych forum czy nie.Ale co tu duzo mowic ,ten rynek byl inny niz wszystkie.Po zakupach porannych i wystawieniu kursu przez pinacle gielda zamarla na pare godz i na koniec jazda w druga.Wnioski pozostawiam kazdemu..

Odnośnik do posta

Według mnie to ten mecz był tylko i wyłącznie przykładem czegoś - nieczystego. Kolego black panther kurs na Famaguste dochodził nawet do 3.65 tuż przed meczem, 3.45 to było już nawet na godzine przed. Wszędzie można było przeczytać, że Cercle jakoby podchodziło na luzach do tej Ligi, nie chcąc niby forsowac zawodników. Po takim info cena systematycznie spadała na Famaguste, buki również obniżały aż tu nagle jeb, ni z tego ni z owego ktoś strasznie wywindował kurs. Jak widzimy mecz zakonczył się po jego myśli.

Odnośnik do posta