Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-07-12] Mura - FK Baku

Promowane odpowiedzi

Rynek: Mura - FK Baku

Moja propozycja: FK Baku

Obecny kurs: 1.85/1.86

Uzasadnienie: Spadające kursy na drużynę gości. Wystarczy ? A tak zupełnie poważnie, poza tekstem powtarzanym jak mantra, na tym meczu jest jak do tej pory największy obrót, a to już dobrze wróży. Goście to podobno najlepsza ekipa z drużyn azerskich grających w pucharach, mają kilka znanych nazwisk, co jak na 1 rundę kwalifikacji może robić jakieś tam wrażenie (Parks, Verpakovskis, Cesnauskis). W pierwszym meczu było co prawda 0-0, ale gamblerzy innego rozwiązania niż granie gospodarzy raczej nie przewidywali z tego co poczytałem i obecnie szykuje się raczej to samo. Pinek kursów na 1x2 nie ma, ale mają AH +0.5 po kursie 1.72 więc na jedno wychodzi. Ja skupywałem kursy z przedziału 1.85 - 1.96. Aktualny kurs uważam, że jest w dalszym ciągu atrakcyjny dlatego o tym piszę, a jak będzie zobaczymy, ja chciałbym wyjść przynajmniej poniżej 1.80, oby się udało :-)

Odnośnik do posta

Rynek: Mura - FK Baku

Moja propozycja: FK Baku

Obecny kurs: 1.85/1.86

Uzasadnienie: Spadające kursy na drużynę gości. Wystarczy ? A tak zupełnie poważnie, poza tekstem powtarzanym jak mantra, na tym meczu jest jak do tej pory największy obrót, a to już dobrze wróży. Goście to podobno najlepsza ekipa z drużyn azerskich grających w pucharach, mają kilka znanych nazwisk, co jak na 1 rundę kwalifikacji może robić jakieś tam wrażenie (Parks, Verpakovskis, Cesnauskis). W pierwszym meczu było co prawda 0-0, ale gamblerzy innego rozwiązania niż granie gospodarzy raczej nie przewidywali z tego co poczytałem i obecnie szykuje się raczej to samo. Pinek kursów na 1x2 nie ma, ale mają AH +0.5 po kursie 1.72 więc na jedno wychodzi. Ja skupywałem kursy z przedziału 1.85 - 1.96. Aktualny kurs uważam, że jest w dalszym ciągu atrakcyjny dlatego o tym piszę, a jak będzie zobaczymy, ja chciałbym wyjść przynajmniej poniżej 1.80, oby się udało :-)

Mam nadzieje, że spadnie bo wbiłem się w ten rynek maksymalnie ;)

Odnośnik do posta

ja żałuje że nie sprzedałem ze 2 godziny wcześniej, ale dobrze że dłużej nie czekałem bo dalej rośnie. pewnie nawet jak później trochę spadnie to bym na zero nie wyszedł

Odnośnik do posta

Nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć do kolegów i wrzucić reda. Szkoda, że tak wyszło, bo wpuściłem chyba trochę osób w maliny. Być może błędem było nie poczekanie na otwarcie typowego 1x2 pinka.

Boro wiem, że red boli, ale zostawienie tego rynku na noc ma się nijak do całej sytuacji. Tak naprawdę w nocy nic się nie stało i jeżeli chciałeś to mogłeś to spokojnie oddać rano ze stratą ewentualnie 1 czy max 2 ticków.

post-741-0-42515800-1342096666_thumb.jpg

Odnośnik do posta

w nocy można było sprzedać po 1.83 z tego co pamiętam ale moge się mylić bo ledwo na oczy widziałem

Nawet porankiem chyba to było ;)

Na minutkę przed meczem sytuacja wygląda tak :D

post-366-0-76756200-1342116197_thumb.jpg

Tak mniej więcej od poziomu 2,0 to już praktycznie tradycyjnie w ostatniej godzinie ;)

Odnośnik do posta