Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Po miesiącu przebywania na Forum postanowiłem założyć własny blog. Ciągle jestem początkujący na Betfair. Mam nadzieję, że dzięki prowadzeniu bloga zachowam odpowiednią dyscyplinę w grze i będę mógł liczyć na wskazówki bardziej doświadczonych Forumowiczów.

Początkowy stan konta: 100 eur

Zakładany cel: 200 eur.

Styl gry: (zakładany na początku, może się zmienić w trakcie gry, gdy uznam, że coś mi szczególnie odpowiada)

1. Pre Play i ewentualnie przerwy spotkań

2. Głównie piłka nożna i tenis

3. MO i CS'y

Pierwsze typy:

#1 Skenderbeu-Debreczyn BACK 1,84 LAY 1,82 +0,51E

http://screenshooter...6928221/tdxlvcb

#2 Neftczi Baku Zestafoni BACK 2,04

Pozdrawiam!

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kaiser tak jak pisze Slav - sprobuj pobawic sie geekiem i opcja sl. Wchodzac na rynek juz musisz ZNAC I AKCEPTOWAC ewentualna strate. Wiem, ze to oklepane ale naprawde niewielu Traderow wie co to napr

Dzisiaj jest chyba dzień Ekologa, albo Ogrodnika, bo u mnie same greeny. Oto owoc dzisiejszej gry na CS'ach w meczu: Dynamo Kijów Feyenoord [cs] +9,97e 1-0 BACK 7,8 LAY 6,4 1-1

Kolejny dzień przyniósł tym razem dwa greeny: Coritiba- Flumiense BACK 2,78 LAY 2,74 +4,51e Wołga Niżny Nowogród- Rubin Kazań BACK 2,16 LAY 2,12 +2,36e W obu spotkaniach to typowe

Szczerze mówiąc- bez zbytniego pośpiechu tak do końca sierpnia. Ale jak na razie chciałbym być na plusie i nauczyć się jak najwięcej.

Pozdrawiam!

Screeny:

#1 Skenderbeu-Debreczyn BACK 1,84 LAY 1,82 +0,51E

http://screenshooter.net/6928221/widvrgq

#2 Neftczi Baku Zestafoni BACK 2,04 LAY 2,04 0,00E

http://screenshooter.net/6928221/wnfoklf

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

#4 Fjolni-r Haukar BACK: 2,214 LAY 2,2 +0,28E

Taki trochę dziwny trade. Może trochę dlatego, ze rynek mało płynny (duże luki powstały po tym jak wszedłem), a ze mnie marny trader ;)

Kupłiem Backa po 2,12, a potem widząc wzrosty kursu dokupiłem za więcej Backa po 2,26. Kurs średni: 2,214.

Całość udało mi się właśnie oddać po 2,2, chociaż jak widzę mogłem znacznie niżej, ale chciałem uniknąc reda.

Wszystko dobrze się skonczyło, bo kurs opadł na dół.

Czy Wy też stosujecie podobne zagrania? Dokupowanie BACK'a z zamiarem sprzedaży, gdy cena pójdzie w dół?

Ogólnie zauważam, że wolę wyjść na zero, albo z mikro- zyskiem, ale mieć spokojną głowę i uniknąć reda.

Poniżej screen:

http://screenshooter..._2012__17_36_17

Pozdrawiam!

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

Czy Wy też stosujecie podobne zagrania? Dokupowanie BACK'a z zamiarem sprzedaży, gdy cena pójdzie w dół?

Ogólnie zauważam, że wolę wyjść na zero, albo z mikro- zyskiem, ale mieć spokojną głowę i uniknąć reda.

Ja również dopiero zaczynam poważniejszą grę na BetFair i również w momencie, gdy kurs nie idzie po mojej myśli i jeśli nadal widzę, że kurs powinien się dość sprawnie odwrócić na moją korzyść to dokupuję. Dotychczas się opłacało ;)

I fakt, lepiej mieć ściąć straty widząc zbliżające się problemy, niż trwać w narastającej czerwieni i panikować : )

Powodzenia w dalszej grze - dotychczas Twoje rezultaty wyglądają bardzo obiecująco ;)

Odnośnik do posta

kaiser dodawaj screeny tak, aby bylo je widac w poscie. nie linki do screenow. mozesz to robic poprzez rozszerzony edytor i dodajac zalacznik. z gory dzieki ;)

Odnośnik do posta

Dziękuję za Wasze wskazówki i miłe słowa. Załączniki na pewno będę wrzucał tak jak pisze yavor.

W nocy wskoczyłem w takie dwa mecze czwartkowej LE:

#5 Inter Baku Asteras Tripolis BACK 2,28

#6 FK Renova Homel BACK 2,20

Odnośnik do posta

Aktualnie trzymam jeszcze:

#6 FK Renova Homel BACK 2,20

#8 Differdange Gent BACK 1,28

Właśnie udało mi się zamknąć kolejny trade:

#7 Rustavi Plzen BACK 2,04 LAY 1,96 +0,86E

wpnu.jpg

Odnośnik do posta

#6 FK Renova Homel BACK 2,20 LAY 2,2

Trochę żałuję, bo rano mogłem oddać nawet po 2,08, a tak to jestem na zero. Chciwość zwyciężyła ;/

kaze.jpg

#8 Differdange Gent BACK 1,28 LAY 1,26 +0,38E

rgtd.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.