Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kaiser tak jak pisze Slav - sprobuj pobawic sie geekiem i opcja sl. Wchodzac na rynek juz musisz ZNAC I AKCEPTOWAC ewentualna strate. Wiem, ze to oklepane ale naprawde niewielu Traderow wie co to napr

Dzisiaj jest chyba dzień Ekologa, albo Ogrodnika, bo u mnie same greeny. Oto owoc dzisiejszej gry na CS'ach w meczu: Dynamo Kijów Feyenoord [cs] +9,97e 1-0 BACK 7,8 LAY 6,4 1-1

Kolejny dzień przyniósł tym razem dwa greeny: Coritiba- Flumiense BACK 2,78 LAY 2,74 +4,51e Wołga Niżny Nowogród- Rubin Kazań BACK 2,16 LAY 2,12 +2,36e W obu spotkaniach to typowe

#10 Young Boys Zimbru Kiszynów BACK 1,17 LAY 1,16 +0,60E

Ładny trade- zajął nieco ponad godzinkę. Kurs w międzyczasie podskoczył do 1,18, ale ja poczekałem i mogłem cieszyć się z greena.

kyqb.jpg

Czas na małe podsumowanie:

#1 Skenderbeu-Debreczyn BACK 1,84 LAY 1,82 +0,51E

#2 Neftczi Baku Zestafoni BACK 2,04 LAY 2,04 0,00E

#3 FC Kiffen Gnistan BACK 1,44 LAY 1,41 +0,67E

#4 Fjolni-r Haukar BACK: 2,214 LAY 2,2 +0,28E

#5 Inter Baku Asteras Tripolis BACK 2,28 LAY 2,28

#6 FK Renova Homel BACK 2,20 LAY 2,2

#7 Rustavi Plzen BACK 2,04 LAY 1,96 +0,86E

#8 Differdange Gent BACK 1,28 LAY 1,26 +0,38E

#9 Lewski Sofia FK Sarajewo BACK 2,5/2,64 LAY 2,58 +0,47E

#10 Young Boys Zimbru Kiszynów BACK 1,17 LAY 1,16 +0,60E

Rynki na plus: 7

Rynki na zero: 3

Rynki na minus: 0

Stan konta: 103,77e (+3,77e)

Odnośnik do posta

#11 Mervue Utd Athlone BACK 2,40 LAY 2,36 +1,35E

Kupiłem przed północą po 2,40 widząc spadki u buków, i wystawiłem od razu 2 ticki niżej po 2,36. Poszedłem spać.

Jak się dzisiaj rano okazało, zakład przyjęło po 25 minutach ;)

iwbn.jpg

Odnośnik do posta

#13 Wołga Niżny Nowogród Dynamo Moskwa BACK 2,14 LAY 2,12 +0,67E

Szybki 18- minutowy trading na jeden tick przed meczem, którego grając u buka na pewno bym nie obstawiał ;)

bbfh.jpg

Odnośnik do posta

A jak długo grasz? Ja ok. 1,5 miesiąca- i mam ciągle małe wyczucie- kiedy zamknąć pozycję ;) Trochę ticków już uciekło mi sprzed nosa.

Ale to chyba przyjdzie z czasem (doświadczeniem),

Najważniejsze to być na +.

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Z moją grą to jest różnie. Generalnie na forum jestem już 1,5 roku i próbowałem różnych rzeczy więc czasami zdarzyło się wyzerować bank i wtedy moja przerwa w tradingu była dłuższa. W sumie to najczęściej handluje na piłce pre ale też nie uważam się za bardzo doświadczonego. No i przede wszystkim psychika, która nadal u mnie nie jest na takim poziomie żeby czasem nie spanikować z błahego powodu :)

Odnośnik do posta

A z mojego doświadczenia ci powiem, że ci zysk będzie uciekał tak czy tak. Niema tak, że każdy rynek wyciśniesz jak cytrynę. Dobrze ci idzie. Nabieraj doświadczenia i pracuj nad tym. Zachłanni zawsze tracą pamiętaj.

Odnośnik do posta

kaiser ja spędziłem na tym rynku około 1,5-2 godziny przed samym meczem. grając raz back a raz lay na dynamo. udało mi się 4-5 razy po 1 ticku zarobić. jak byś dłużej po obserwował rynek to też na pewno byś wykorzystał więcej okazji do wejścia niż tylko to jedno, ale ważne że na plusie :-)

Odnośnik do posta

Domyślam się, że nie da się zawsze wycisnąć 100% z danego rynku. Trzeba się cieszyć z tego co się ma ;)

Dzięki za Wasze komentarze i porady. Miło wiedzieć, że ktoś zagląda na mojego bloga. :D

#14 Śląsk Wrocław Benfica BACK 1,613 LAY 1,6 +1,34E

Standardowy handel przed meczem na jeden tick. W tym wypadku Kupno po 1,61 i trochę po 1,62, a potem sprzedaż po 1,60.

fumr.jpg

Odnośnik do posta

#15 NK Maribor- Koper +0,22E

#16 Cruz Azul - M Morelia BACK 2,10 LAY 2,04 +1,04E

gxue.jpg

Niestety, kilka dni temu, dokładnie we wtorek, kupiłem przypadkowo 29e na mecz Metalugra Donieck z Zorja po 1,42. (kurs średni). Spróbuję jeszcze [pohandlować dzisiaj na tym rynku i może uda się zmniejszyć trochę red'a. Aktualnie -4,51e.

Odnośnik do posta

Pojawiły się zatem pierwsze redy.

#17 Piłka nożna / IK Brage v Varnamo : Powyżej/Poniżej 2.5 gola -3,30e

Grane przed meczem- wejście in play. Padła bramka w 5. minucie. Potrzymałem jeszcze trochę i wyszedłem z redem. Przed meczem wyniósłby on ok. 1e.

#18Piłka nożna / IK Brage v Varnamo : Kursy meczu 1,99

Ładny green przed meczem- potem ugrane jeszcze ok. 1e w przerwie. Pierwszy raz grałem w przerwie i udało się wejść dwa razy na jeden tick.

#19Piłka nożna / Viitorul Constanta v FC Brasov : Kursy meczu 0,41e

Szybki green na jednym ticku.

#20 Piłka nożna / Roma v Zaglebie Lubin : Kursy meczu 1,07e

Grane kilkadziesiąt minut przed rozpoczęciem spotkania.

qzap.jpg

#21Piłka nożna / Metalurg Donieck - Zorja : Kursy meczu -3,56e

Przypadkowo zagrałem Metalurga we wtorek przed meczem w pucharach europejskich. Chciałem obstawić mecz pucharowy, ale źle spojrzałem, i obstawiłem BACK'a po 1,4 na meczu ligi ukraińskiej. Przed meczem udało mi się nieznacznie zmniejszyć red'a.

yzhl.jpg

#22 Hapoel Kiryat Shmona Żylina BACK 1,92 LAY 2,02 -5,45e

Mój dzisiejszy nabytek. Wczoraj kupiony BACK, dzisiaj oddany LAY ze stratą 5 ticków. Najlepsze jest to, że aktualnie kursy znów oscylują około 1,91 więc red mógłby w ogóle nie mieś tu miejsca, a tak to jest największy jak do tej pory.

qkhl.jpg

Plan na dziś i kilka kolejnych dni: spróbować swoich sił w grze w przerwach meczu, poznać Geeks'a- mam aktualnie 14 dni triala. Odpocznę parę dni od typowego pre MO i wrócę ponownie ;)

Wnioski:

Nie wchodzić in play, bo to się kończy często katastrofą- kiedyś na pewno.

Akceptować redy i ciąć dziadostwo w porę- myślę że 3 ticki to max.

Aktualny stan konta: 104,92e

Cel: 200e do końca sierpnia 2012r.

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

A tu wczorajszy green (typ zapożyczony z RT od Tracid88)

Vasco da Gama- Botafogo RJ BACK 2,50 LAY 2,46 +1,61e

gzaw.jpg

A tu moje ostatnie greny i redy ;) Pomijając dwa podane wyżej mecze, reszta to gry w przerwie:

ttys.jpg

Odnośnik do posta

To moje wczorajsze próby gry w przerwach. Ogólnie nie było źle, natomiast największe straty poniosłem na CS'ach. W przerwach coś mi nie idzie gra na tych rynkach. Najlepiej MO i U/O.

Największy red, widoczny poniżej, został zrobiony na CS'ach oczywiście. Muszę tu jednak podkreślić, że zdecydowanie warto było oddać CS 2-0 i 3-0 z redem, bo po 4 minutach gry w II połowie padła bramka na 3-0. Nie miałbym wtedy czego zbierać z postawionych łącznie 40e ;)

nbak.jpg

A tu mój dzisiejszy green:

Stromsgodset Fredrikstad BACK 1,41 LAY 1,35 + 2,19E

Kupione wczoraj późnym wieczorem, oddane koło południa dziś.

kewu.jpg

Ogólnie troszkę kręcę się w kółko- jednak najlepiej czuję się w normalnej grze pre-play. I nad tym się chyba skupię. Przerwy będę sobie obserwował i próbował wyciągać jakieś wnioski.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.