Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kaiser tak jak pisze Slav - sprobuj pobawic sie geekiem i opcja sl. Wchodzac na rynek juz musisz ZNAC I AKCEPTOWAC ewentualna strate. Wiem, ze to oklepane ale naprawde niewielu Traderow wie co to napr

Dzisiaj jest chyba dzień Ekologa, albo Ogrodnika, bo u mnie same greeny. Oto owoc dzisiejszej gry na CS'ach w meczu: Dynamo Kijów Feyenoord [cs] +9,97e 1-0 BACK 7,8 LAY 6,4 1-1

Kolejny dzień przyniósł tym razem dwa greeny: Coritiba- Flumiense BACK 2,78 LAY 2,74 +4,51e Wołga Niżny Nowogród- Rubin Kazań BACK 2,16 LAY 2,12 +2,36e W obu spotkaniach to typowe

Nie martw sie kaiser...Ja też kręcę sie w miejscu, a nawet jestem na minusie i coraz bardziej przybliża mi się myśl żeby walnąć to wszystko w diabły :shock:

Odnośnik do posta

Bartas89, zachęcam Cię żebyś przyłożył się bardziej do przerw w piłce nożnej. Są teraz IO, elim. LM, LE powoli ruszają niektóre ligi - fakt, że jeszcze nie te topowe. Spróbuj tak przez dłuższy okres po kilka przerw (5,6) dziennie grać stawkami 30,40e a zobaczysz, że po pewnym czasie będzie efekt. Jeśli będziesz akceptował redy - z tym problemu raczej nie masz i "nie domykał"(!) na in-play to musi iść do przodu.

Pozdrawiam i przepraszam autora za "zaśmiecanie".01%20Smile.png

Odnośnik do posta

Witam wszystkich po przerwie w nadawaniu! ;)

Zgodnie z radą Adamka, przez ostatni weekend nie zalogowałem się nawet na BetFair. Mam nadzieję, że taka przerwa dobrze mi zrobi ;)

Jestem jeszcze bardziej zmotywowany, po tym jak dostałem pałę od spaced'a :D

Bartas89, wychodzi na to, że obaj sie krećimy w kółko, ale trzeba robić swoje i się nie poddawać zbyt łatwo.

Wojciech, takie zaśmiecanie to nie zaśmiecanie ;) Każdy rzeczowy komentarz jest mile widziany, co świadczy o tym,. że ktoś jednak tu zagląda ;)

Pozdrawiam wszystkich!

Odnośnik do posta

A tu moje dwa kolejne greeny:

HACKEN- GAIS BACK 1,61 LAY 1,59 +0,94e

jgut.jpg

Motherwell Panathinaikos BACK 1,74 LAY 1,72 + 1,17e

Jak widać, dzisiaj rano mogłem zamknąć z 8 tickami na plusie, a tak to trade zakończył się już ok północy, z dwoma tickami ;)

Co nie zmienia faktu, że nawet taki mały green poprawił mi dziś rano humor ;)

vyvv.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj jest chyba dzień Ekologa, albo Ogrodnika, bo u mnie same greeny.

Oto owoc dzisiejszej gry na CS'ach w meczu:

Dynamo Kijów Feyenoord [cs] +9,97e

1-0 BACK 7,8 LAY 6,4

1-1 BACK 9,4 LAY 8,6

2-0 BACK 8,48 LAY 8,104

2-1 BACK 9,6 LAY 9,6

dqvx.jpg

Muszę zatem przyznać, że przerwa weekendowa dobrze mi zrobiła. Dwa dni bez BetFair okazały się bardzo potrzebne :D

Stan konta: 118,48e

Cel: 200e do końca sierpnia 2012r

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

Dzisiaj dalej walczyłem z CS'ami. Udało się zakończyć grę na zielono.

BATE Borysów Debreczyn BACK 7,02 LAY 6,81 +2,72e

Głównie spadki 1-0 i symbolicznie 2-0 (jedno euro wchłonęło ;) )

ysiv.jpg

A.E.L. Partizan Belgrad BACK 7,2 LAY 6,8 +0,14e

A tu grane symbolicznie niecałymi 3 euro. Więcej nie zdołałem wpompować w rynek ;)

vhbq.jpg

Grałem także na CS 2-0 i kupiłem i oddałem po 11. Więc nie ma o czym pisać :D

Tu trochę wystraszyłem się, gdy buki oferowały tego CS'a u siebie za 10,5. Postanowiłem, że muszę czym prędzej uciekac, i skorzystałem z okazji wyjścia na zero, choć tu tez można było urwać tick'a.

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Wczoraj grałem na 4 rynkach CS' ów Ligi Europejskiej.

Zaliczyłem jednego red'a na 2,75e, dwa razy byłem na zero, a raz greenowałem na ponad 8e. Dzień zaliczam do udanych :D

kupn.jpg

Aktualny stan konta: 129,06e

Cell: 200e do końca sierpnia 2012

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

Witam Wszystkich po przerwie w nadawaniu!

Próbuję dalej walczyc z CS'ami, gram trochę u/o i mo w przerwach i tradycyjnie mo pre.

Oto wyniki moich zmagań:

jxbw.jpg

Ogólnie jestem 5 eurocentów do tyłu po zagraniu 16 rynków. Co ciekawe, zaliczyłem tylko jednego red'a ale za to jak okazałego ;/

Powstał on na CS 1-0 w meczu GB- Korea Płd. Kupowałem 2h przed rozpoczęciem meczu, ale niestety znacznie za nisko bo po 6,8. Musiałem oddać po 7,8 (?) Zawiodła mnie moja słaba jeszcze psychika trader'a- zamiast ciąć straty, ciągle liczyłem na odmianę losu i spadki CS'a przed meczem. Mam za to kolejną cenną lekcję.

Tego dnia próbowałem grać na CS w rosyjskiej lidze i musiałem oddać zakłady po cenie zakupu- płynność na tym rynku była zatrważająco niska- mimo, że moja kasa znajdowała się w aktywnym koszyku.

Z niecierpliwością oczekuję startu Premier League- to już za dwa tygodnie! ;)

Aktualny stan konta: 128,4o e

Odnośnik do posta

Kolejny dzień przyniósł tym razem dwa greeny:

Coritiba- Flumiense BACK 2,78 LAY 2,74 +4,51e

hrgb.jpg

Wołga Niżny Nowogród- Rubin Kazań BACK 2,16 LAY 2,12 +2,36e

vzgl.jpg

W obu spotkaniach to typowe zagrania pre, kupowane na ok.12 h przed meczem i sprzedawane na ok 3h przed rozpoczęciem spotkania. Korzystne w tym przypadku okazuje się korzystanie z oddsportal. Oba kursy w momencie zakupu były obniżane u innych bukmacherów, co można było zaobserwować w tym portalu ;)

Stan konta: 136e

Odnośnik do posta

W tym wypadku były to all-in (ok. 130e). W meczu Brazylijskiej Ligi udało się dwa razy urwać po 2 ticki, w Rosji tylko raz.

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

w takim razie podziwiam za odważne granie prawię całym bankiem :-) chociaż to trochę ryzykowne bo zawsze może coś pójść nie po naszej myśli. a może powinieneś pograć też od 3h do 1h godziny przed meczem? tam pewnie by cię udało kilka razy po ticku złapać.

Odnośnik do posta

Na pewno masz rację- w tym okresie 3-1h można złapać parę ticków. Ja jednak mam ciągle problem z zamykaniem pozycji w odpowiednim momencie. Często zyski tne zbyt szybko, a redy zbyt późno. Taka psychika żółtodzioba ;)

Odnośnie MM to także muszę coś sobie postanowić. Zazwyczaj grałem połową kapitału MO lub U/O. CS'y natomiast zwykle po 20-25e max. Może możesz coś polecić odnośnie MM w grze PRE? większość osób pisze o IP, i tam stosuje regułę 3% straty. Doszedłem do wniosku, że mogę zagrać czasem za całość, ale trzeba się wtedy liczyć z cięciem red'a na poziomie już 3-4 ticków. Gdyby była to połowa kapitału, można by sobie pozwolić na więcej ticków w pojedynczym redzie. Ewentualne Greeny także odpowiednio maleją.

Pozdrawiam!

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

Hej kaiser,

Od siebie mogę podpowiedzieć tylko, żebyś pamiętał, że dobry handel, rzadko zaczyna się w złą stronę, natomiast złe wejście w rynek, bardzo często już nie wraca do poziomu który sobie założyłeś. Innymi słowy jak widzisz, że coś idzie nie po Twojej myśli, to znaczy, że najprawdopodobniej źle przeczytałeś rynek i lepiej będzie ciąć stratę, nawet po maks 2 tickach, nie czekać na więcej.

Pozdrawiam,

SLAV

Odnośnik do posta

ktos kiedys pisal, ze w pre wali calym bankiem, bo ta kasa ma pracowac. nie ma co jej kisic na koncie. troche prawdy w tym jest, bo nic oprocz awarii nie jest w stanie nam wycyckac bankrolla na duzy odsetek. nalezy jednak pamietac, aby nie grac za wszystko do spodu, bo nie bedzie jak przyciac reda.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.