Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kaiser tak jak pisze Slav - sprobuj pobawic sie geekiem i opcja sl. Wchodzac na rynek juz musisz ZNAC I AKCEPTOWAC ewentualna strate. Wiem, ze to oklepane ale naprawde niewielu Traderow wie co to napr

Dzisiaj jest chyba dzień Ekologa, albo Ogrodnika, bo u mnie same greeny. Oto owoc dzisiejszej gry na CS'ach w meczu: Dynamo Kijów Feyenoord [cs] +9,97e 1-0 BACK 7,8 LAY 6,4 1-1

Kolejny dzień przyniósł tym razem dwa greeny: Coritiba- Flumiense BACK 2,78 LAY 2,74 +4,51e Wołga Niżny Nowogród- Rubin Kazań BACK 2,16 LAY 2,12 +2,36e W obu spotkaniach to typowe

No nie...jeszcze niedawno pisałem, że zbieram na licencję na AGT, a tu okazuje się że przez "couple of weeks" mozna testować wersję beta programu za free!

Poniżej link do tematu na forum Geeks'a ;)

http://www.geekstoy....read.php?t=8934

Pozdrawiam!

EDIT 2:

Dodaję swoje ostatnie osiągnięcia.

asob.jpg

Największe greeny udało mi się zrobić na CS'ach. Mecz Arsenalu obserwowałem już od wtorku, a mecz Chelsea grałem od piątku.

Aktualnie gram na rynku Evertonu z MU, próbuję defensywnie coś wskórać grając na jeden tick.

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

We wczorajszym spotkaniu kończącym I kolejkę BPL, pomiędzy Evertonem,a Manchesterem Utd, udało mi się zrobić całkiem sympatycznego greena, oczywiście grając na opcji ManU, z włączonym pojedynczym Tick Offsetem.

mrvy.jpg

Wszystko zagrane prze rozpoczęciem meczu. Przez dość długi czas stała ściana na 2,02 potem na 2,04 (na niebieskiej stronie) więc ja ustawiałem się w tej długiej, liczącej 100k euro kolejce z moim skromnym layem, a potem, jak kasa została przyjęta, oddawałem backiem tick wyżej po 2,04/2,06, przy czym tam kolejka była już znacznie mniejsza, rzędu kilku k euro. Udało mi się zrobić 4 takie skalpy.

Stan konta: 144,98 euro

Cel: 200 euro do końca sierpnia 2012r

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Moje dzisiejsze osiągnięcia:

ptqv.jpg

Powyżej- winda w dół na Spartaku, a ja miałem Lay'a po 1,91, musiałem backowac po 1,84. Nie zadziałał mój SL- gdy miałem aktywnego Tick Offseta i grałem all-in, pokazywał mi się komunikat, że nie mam odpowiedniego stanu konta.

kzlx.jpg

Zagrane w przerwie na underze.

I dodatkowo green +0,99e na meczu Celticu.

Stan konta: 144e

Cel: 200e do końca sierpnia 2012r

Odnośnik do posta

Sam uciąłem stratę. Miałem wystawioną już kontrę na 1,92. Prawdopodobnie nie zaznaczyłem opcji "Cancel Bets", i SL mi nie zadziałał ;/

Edytowane przez kaiser
Odnośnik do posta

to co Maverick - teraz minus za kazdy post gdzie wspomne o Slavie? :D

Kaiser sorki za off.

Teraz dopiero zauważyłem, bo ostatnio mniej tu bywam. Minus za tekst tylko i wyłącznie o sl i o tym, że jak twierdzisz niewielu traderów ma pojęcie o stopie. Ja jestem zwolennikiem sl w głowie czego kompletnie nie uznajesz i w sumie tyle. Do Ciebie Cycu personalnie chyba nigdy nic nie miałem i nie mam.

Odnośnik do posta

no oki Maverick - nie ma problemu. Chodzilo mi bardziej o to, ze uzywajac automatyczny sl potrafisz kontrolowac swoj budzet bez niepotrzebnych emocji. Poprostu zakladasz - trace tyle i tyle i nic nie jest w stanie zmienic Twojej decyzji kiedy kurs sie cofnie, soft sie nie zawaha. A wszyscy wiemy jak to wyglada kiedy idac na chwile siusiu (ba! czasem siedzac i gapiac sie w monitor) pojdzie winda w przeciwnym kierunku. Pierwsza mysl - e tam! zaraz wroci! A jak wiemy czesto gesto taka winda lubi sie powtorzyc zanim cokolwiek wykumamy w glowie. I co wtedy? Wchodzac w rynek nie mielismy pojecia ile ZAMIERZAMY stracic bo nieustannie "przesuwamy" nasz wirtualny sl. A jak w takim momencie stosowac money managment?

Nie bede sie tu jakos super madrzyl - ja zrozumialem co to znaczy tak naprawde dopiero na fx. Pzdr

Odnośnik do posta

no oki Maverick - nie ma problemu. Chodzilo mi bardziej o to, ze uzywajac automatyczny sl potrafisz kontrolowac swoj budzet bez niepotrzebnych emocji. Poprostu zakladasz - trace tyle i tyle i nic nie jest w stanie zmienic Twojej decyzji kiedy kurs sie cofnie, soft sie nie zawaha. A wszyscy wiemy jak to wyglada kiedy idac na chwile siusiu (ba! czasem siedzac i gapiac sie w monitor) pojdzie winda w przeciwnym kierunku. Pierwsza mysl - e tam! zaraz wroci! A jak wiemy czesto gesto taka winda lubi sie powtorzyc zanim cokolwiek wykumamy w glowie. I co wtedy? Wchodzac w rynek nie mielismy pojecia ile ZAMIERZAMY stracic bo nieustannie "przesuwamy" nasz wirtualny sl. A jak w takim momencie stosowac money managment?

Tez zauważyłem taką "prawidłowość"- zwykle druga winda idzie w tym samym kierunku co pierwsza.

Nie bede sie tu jakos super madrzyl - ja zrozumialem co to znaczy tak naprawde dopiero na fx. Pzdr

Odnośnik do posta

No ja napisze jeszcze tak. Na tyle na ile znam fx czyli z jakiejs tam zabawy przy okazji konkursu ktoregos z domow maklerskich to pełna zgoda na temat rynku walutowego, tez nie wyobrazam sobie fx bez sl. Tyle ze tak jak pisze tutaj moja wiedza jest sladowa, natomiast uwazam, ze bf przy wielu podobienstwach to jednak troche inna bajka i trzymam sie wersji, ze sl nie jest konieczny, co nie znaczy, że niektorym nie moze pomoc ustawianie sl.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Przyszedł zatem czas na podsumowanie ostatnich dni gry.

Oto moje wyniki:

wiyu.jpg

Niestety, nie udało mi się osiągnąć zakładanego celu, dlatego muszę wyznaczyć sobie kolejny ;)

Na plus- kolejne cenne (czasem drogie) przygody i eksperymenty na rynku bf. Zacząłem grać także w przerwach na CS'ach i u/o.

Ostatni, najgrubszy red, wynikał z mojego kolejnego eksperymentu, niestety stawką 30e (dlaczego, do cholery, nie 3e? ;) ) Wszedłem ip w lukę na over 2,5. Liczyłem, że uda mi się obrócić stawką, zanim kursy odjadą w górę. Niestety, kursy odjechały, ale beze mnie. Trochę głupio, ale red jest. Kolejna nauczka na przyszłość.

Aktualny stan konta: 137,67e

Cel: 200e do końca września 2012r

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.