Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair - nowa strona

Promowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie, gram głównie pre play na bf dłgoterminowe tzn 2-3 dni i do handl wystarcza mi sama stronka, teraz miałem troche przerwy a wcześniej już wyskakiwałą mi nowa stronka bf jednak wracałem zawsze do starej.

Dzisiaj natomiast ciągle mi przeskakiwało na nową więc mówie trdno przyzwyczaje się, na początku było wszystko oki w mecz HSV z Barcą ustawiłem niżej laya na Barce i samo mi wskoczyło na koszyk do backa do kupienia, teraz jednak gdy chciałem oddać back (kurs mega urósł) to także chciałem recznie wskoczyć jeden tick wyżej, kursy były 2,06 - 2,08 więc zawsze ciut więcej bym miał oddając po 2,08 a szanse że z tego koszyka bedzie "szczypało" spore. Kiedy jednak ustawiłem się na tym 2,08 to atomatycznie mi przyjeło po 2,06 ?! Czem moja kwota nie poszła do koszyka 2,08 i nie czekała na nabywcę tylko została odrazu przyjęta po aktualnym kursie? Czy trzeba coś ustawić czy jak ? (Zaznaczam że miałęm sporą przerwę więc mogę nie być na czasie) Z góry dzięki:)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Ja także w tym tygodniu miałem przerwę, prawie cały tydzień i dzisiaj się ustawiam o 2 ticki wyżej i przyjęło mi po obecnym, co jest grane z tym betfair? :I Też korzystam ze stronki betfair, bo nie mam obecnie potrzeby korzystać z programów.

Odnośnik do posta

Ja nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie, jedynie sprawdziłem i na mozilli daje sie odpalić starą wersje stronki i wtedy wszystko jest oki natomiast do tej pory korzystałem z opery i tutaj pojawił się ten problem ale dokładnie to obbadam jak ruszą sezony z piłką:)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Zauważyliście, że na starej stronce po raz pierwszy od bardzo dawna nie da się w menu po lewej wyszczególnić tylko środowych meczów LM?

Mecze tej kolejki figurują tylko w kuponach: "Kupon środowy" i "środa na żywo". Dla mnie osobiście jest to spore utrudnienie, bo zawsze w jednej zakładce mam podgląd na kursy MO meczów LM. Już wczoraj przycięli w kulki, gdy zapomnieli do wtorkowych meczów pucharowych dopisać spotkanie BATE - Valencia, ale dzisiaj to polecieli po całości.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Pisałem niedawno do nich jakie mają plany odnośnie nowej i starej wersji strony. Odpowiedź nie nastraja optymistycznie...

"The old website however will not be available for too much longer and soon you will be forced to move to the new site."

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Nowy wygląd "My account" stał się faktem.

Musze powiedzieć, że ta zmiana wizualnie wyszła im na plus, ale chyba znowu jej nie dopracowali szczegółów.  W zakładce "Betting" ->  current bets nie mogę kliknąć na zakład i otworzyć go w nowym oknie... czy oni niczego nie potrafią zrobić porządnie :/

Odnośnik do posta