Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Koszulki Traderzy.pl

Tracid88

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która koszulka podoba ci się najbardziej?

• Biała
      16
    • Niebieska
      17
    • Biała (z kolorowymi wstawkami)
      1

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie się podoba pierwsza, bo nie mam w garderobie zbyt wiele białych koszulek, ale ta modyfikacja z greenem też ciekawa ;-)

Co do polówek to przypominam, że w naszej kolekcji pojawiły się już:

- biała polówka z niewielkim logiem (model jesień 2010)

post-9-0-44703400-1343475197_thumb.jpg

- błękitna polówka z niewielkim logiem (model lato 2011)

post-9-0-73563800-1343475208_thumb.jpg

- szara polówka z dużym logiem na plecach (model wiosna 2012)

post-9-0-50523600-1343475218_thumb.jpg

Wszystkie polówki są świetnej jakości, bo mnie służą po dziś dzień i nic się z nimi w praniu nie stało.

T-Shirt w swojej kolekcji jeszcze nie mamy, a wypadałoby :-D

Czy nadal jest możliwość nabycia polówki ?

Odnośnik do posta

Otworzyłem przesyłkę towar obejrzałem i muszę przyznać że podobnie jak Matias jestem zadowolony zarówno z nadruku jak i materiału. Natomiast co się tyczy kolorów to mi bardziej ta niebieska pasuje ale tak jak już pisałem nie będę dyskryminował białej i nosił obydwie po równo :)

Odnośnik do posta

Otworzyłem przesyłkę towar obejrzałem i muszę przyznać że podobnie jak Matias jestem zadowolony zarówno z nadruku jak i materiału. Natomiast co się tyczy kolorów to mi bardziej ta niebieska pasuje ale tak jak już pisałem nie będę dyskryminował białej i nosił obydwie po równo :)

a najlepiej jedna na druga :D

Odnośnik do posta

haha ostatnio mi się snilo ,że bana dostalem za te koszulki ph34r.png

Widać zadziałaliśmy na ciebie z Kucharem podświadomie. Mam tylko nadzieję, że prześcieradło suche :-D

Tak na poważnie to koszulki bardzo fajnie, mam nadzieje, że kolor po praniu się utrzyma, bo jest naprawdę ładny i intensywny.

Odnośnik do posta

Widać zadziałaliśmy na ciebie z Kucharem podświadomie. Mam tylko nadzieję, że prześcieradło suche :-D

Tak na poważnie to koszulki bardzo fajnie, mam nadzieje, że kolor po praniu się utrzyma, bo jest naprawdę ładny i intensywny.

Psycholodzy się znaleźli 04%20Wink.png

naszczęście suche było ;)

Fajnie ,że się wam podoba w planach mozliwe kolejne gadźety ale to już nasz naczelny wódz będzie informował01%20Smile.png

a tak pozatym zrobie sobie jeszcze reklame, jeżeli ktoś chciałby koszulki bluzy spodenki spodnie kubki długopisy smycze wizytówki czapki itp. z własną grafiką to zapraszam :) tworzymy także projekty :)

Odnośnik do posta

Tracid nie uciekaj z forum, bo moze sie skusze na jakis wlasny projekt :)

+ kiedy beda do kupienia koszulki, na ktore robiliscie tutaj niedawno zapisy?

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.