Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-08-01] Johny Isner - Janko Tipsarevic

Promowane odpowiedzi

Rynek: Match Odds

Moja propozycja: Back Tipsarevic

Obecny kurs: 1.79/1.80

Uzasadnienie: Przede wszystkim wykres + spadki u buków (wszystkich, ale dorzucam tylko wykres z pinnka). Sportowo wygląda to tak, że Isner bez straty seta na razie, ale rywali miał nie wymagających, a Janko może i stracił jednego z Petzschnerem, jest on jednak dość niewygodnym rywalem na trawie. W Wimbledonie Serb furory nie zrobił, bo odpadł w trzeciej rundzie z Youzhnym, ale z drugiej strony Amerykanin trochę gorzej, bo poleciał już w pierwszej z Fallą. Spotkanie dopiero jutro, więc wydaje mi się, że jest szansa na spadek poniżej granicy 1.70.

post-894-0-25934200-1343746676_thumb.jpe

post-894-0-64044700-1343746688_thumb.jpg

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

http://www.betbrain....nko-tipsarevic/

Najeżdżasz kursorem na kurs z danego buka i ukazuje się miniaturka, a po kliknięciu w "see large graph" masz dokładnie taki. Można sobie potem zaznaczyć zakres czasu i powiększyć np. ostatnie 2h itd. ;)

P.S.

Jeszcze takie luźne spostrzeżenie, mianowicie Del Potro idzie w górę - jednakże na razie się tam nie pcham.

Edytowane przez Zeberdee13
Odnośnik do posta

post-894-0-94323500-1343775695_thumb.jpe

Przez chwilę jeszcze mieliło trochę ok. 1.79, po czym ktoś wyczyścił do 1.69 włącznie, a ja oczywiście z layem stałem dwa ticki niżej... Potem wiadomo powrót, ale nadal byłem spokojny, bo co nieco leżało na 1.80 i po chwili blisko 2k poszło na lay, więc zrobił się trochę przeciąg chwilowo i "plecy" zniknęły, a pinnek też sukcesywnie podnosił. No a przed chwilą ktoś zaczął wrzucać po kilkaset $ i była okazja do zgreenowania - oddałem po 1.76, a coś tam jeszcze niżej wzięło. Póki co trochę pustki w koszykach, a pinnek podniósł do 1.77 - można próbować ustawić się wyżej, bo jak już wcześniej pisałem Tipsarevic jest bardziej kompletnym graczem i nie ma prawa tutaj odbić np. pod 1.90 i tam pozostać na dłużej - byłbym w szoku. ;)

Odnośnik do posta