Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wszyscy mają bloga - mam i ja ;)

Promowane odpowiedzi

Parafrazując znaną reklamę z lat dziewiećdziesiątych ubiegłego stulecia ;)

Ostatnio na shoutboxie spaced napisał, że natłukłem 999 postów. Kto by pomyślał w ubiegłym roku, że tyle tego się uzbiera ;) Wpadłem więc na szalony pomysł, że tysięcznym (jubileuszowym) będzie ten właśnie - blogowy :D Co prawda domsuw stwierdził, że to nie jest potrzebne, gdyż i tak zaspamowałem shoutboxa wystarczająco, ale co mi tam. Raz się żyje ;)

Dodam również, że wpływ ma na to Perła, browar lubelski (bynajmniej tak widnieje na etykiecie) :D

PS: spamować można bez problemu ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 125
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

23 marzec... A ostatni wpis na blogu 5 luty, trochę wody w Wiśle upłynęło.  Ale co tu pisać skoro nic ciekawego się nie dzieje Mieliśmy wczoraj małe problemy z funkcjonowaniem forum, a przedwczoraj p

Dawno nic nie pisałem, a wypadałoby Złożylo się na to kilka czynników, między innymi problem ze screenshooterem, którego nadal nie udało mi się rozwiązać, co zniechęciło mnie do robienia dokumentacji

siema tradery! jestem juz w domu stary jak wytrzezwieje to wraca do gry

Posted Images

Gratuluje i życzę sukcesów. Jakbyś jeszcze opisał swoją taktykę, czym się kierujesz przy wyborze meczy Opisz jakie masz doświadczenie, gdzie do tej pory grałeś, jakie rynki masz opanowane (chociaż w Twoim przypadku szybciej będzie wypisać te na których nie byłeś). Nie zrażaj się początkowymi porażkami, bo każdy nie doświadczony gracz je zalicza.

PS. I najważniejsze, czerp z wiedzy graczy o większym doświadczeniu

Odnośnik do posta
Dodam również, że wpływ ma na to Perła, browar lubelski (bynajmniej tak widnieje na etykiecie) :D

To akurat napitek dobry jeśli chodzi o wytwory z chmielu ;)

Po kim jak po kim, ale, że Ty założysz bloga to akurat mnie zaskoczyłeś :D Powodzenia !

Odnośnik do posta

System postawiony. Praktycznie cały dzień się z tym barowałem. Teraz należy jeszcze poinstalować geeks'a, javy i inne takie. Jutro powinienem znów widzieć laddera na swym ekranie ;)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.