Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wszyscy mają bloga - mam i ja ;)

Promowane odpowiedzi

Dokopałem się do jednego z wątków na forum, w którym coś wpadło mi w oko...

post-857-0-61872300-1382660981_thumb.jpg

powiem tak: matias - dzięki :D

Ileż to wody w rzece upłynęlo od tego czasu. Nie wyobrażam sobie nawet, że jestem tu gdzie jestem patrząc na to gdzie byłem.

Jak widać nie tylko Tom Cruise ma licencję na mission impossible :D

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • Odpowiedzi 125
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

23 marzec... A ostatni wpis na blogu 5 luty, trochę wody w Wiśle upłynęło.  Ale co tu pisać skoro nic ciekawego się nie dzieje Mieliśmy wczoraj małe problemy z funkcjonowaniem forum, a przedwczoraj p

Dawno nic nie pisałem, a wypadałoby Złożylo się na to kilka czynników, między innymi problem ze screenshooterem, którego nadal nie udało mi się rozwiązać, co zniechęciło mnie do robienia dokumentacji

siema tradery! jestem juz w domu stary jak wytrzezwieje to wraca do gry

Posted Images

Życzę Wam, nygusy, Wesołych Świąt :)  Pojedzcie i popijcie do syta, aby sił starczyło na walkę na rynkach. Tak jak w tej bajce o Apostołach... Jedzta, pijta, a po stołach nie rzygajta :D

Jeszcze raz wszystkiego dobrego.

post-857-0-66177700-1387895192_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Yavor , ale najważniejsza sprawa chłopiec czy dziewczynka ?, będzie mały trader śmigał tacie po browarki, czy córeczka donosić mamusi,że tatuś znowu śmiga po Vipka :D

Edytowane przez cocojambo
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.